Balık Burcu 20 Şubat - 20 Mart Balıklar Yıldız Haritanız

meltem'ciğim bir ara bende çok bozdum idi bu konulara...bundan 10_11 yıl önce...hatta böyle net felan nerde...astrolog yücel sügen'in astroloji kitabını almıştım...ordan yayınevine ulaşıp,telf numarasınıda bulmuş benim ve çocuklarımın horoskopunu rica etmiştim birde değerlendirmesini...horoskopu kabul etmiş fakat değerlendirme için başka bir kitabını önermişti ona bakarak değerlendirmeleri kendin yap böylece harita okumayıda öğrenirsin,etrafındakilerin haritalarınıda inceleyerek gelişirsin demişti....bende öyle yaptıydım ama tarot'ada dalmıştım ağırlığı birazda ona vermiştim...birgün tarot açtığımda kendime hiç iyi şeyler görmedim canım sıkıldı...kartları anlamlarını okuyarak yorumluyor sonrada genel olarak hislerimle değerlendiriyordum....maalesef kartlarda gördüğüm her şey teker teker sırasıyla oldu...o korku ile herşeyi kaldırıp bir kenara koydum :1no2:daha da uğraşmadım dolayısı ilede geliştirmedim....ama içimdeki hisler balıkların önümüzdeki birkaçyıl çok sorunlu geçen şu son yılların ödülünü artık almaya başlıyacaklarına inanıyorum...net te okuduğum yorumlarda bu düşüncemi güçlendirdi...onun için doğum tarihimi yazıyorum...ve senden de değerlendirme istiyorum nasıl bir değerlendirme yapabilirsen artık ben zaten onları yaşantımdaki duruma göre değerlendiririm... ister kaarkter,ister gelecek ister geçmiş yorumu olsun önemli değil...05.03.1968...k.maraş/pazarcık doğumluyum...doğum saatim sabah 08 ile 08:30 arası ....çalışmalarında kolaygelsin canım...sen benim gibi ürkek davranmazsın inşallah ilerletirsin.......sevgilera.s.

ekrulum bende kötü bi olay sonucu sardim bu ise hic sorma fazla derin gittim galiba .
Tarottan anlamiyorum burclarda öylesineydi bu gune kadar ama ben yildiz haritasina takmis durumdayim ve sadece burcla kalmadigini gördüm zaman zaman yasanan transitler var acilar var varda var ama anlayip yorumlamakta var. Su ara anladigim ne kadar cok harita yorumlarsan o kadar anliyosun konuyu . Mesela burda ilk yaptigim yorumlar cok yüzeyselgelmeye basladi bana o yuzden bu arkadaslar icin bir daha bakacagim .Birde net var simdi daha kolay hersey ama baska bi sorun var. Bulabildigim her siteye giriyorum herkes anlatmis yildiz haritalari cikartiliyo (buarada masallah millet iyi para yolu bulmus bu isten agzim acik kaldi istenen paralara benim isim olmaz ne almakla ne vermekle) ama haritalar hep birbirinden farkli yani gercek guvenilir dogru bi haritada bulmak imkansiz.Oturup kendim harita cikartacak kadarda tecrubeli diilim. Belki diyorum bu sonbahar istanbula gidebilirsem bi kac kitap alayim burdada var kitap baktim ama almancasi cok agir geldi zaten o kitabi söksem bülbül gibi almanca konusurm ben ya :KK43:((
Senin yildiz haritana bakicam canim ama bu hafta kaynima kiz bakma telasindayiz bütün yükü bana yikmis durumdalar bu hafta ara veriyorum nete :KK43:((
Birde o vazgectigin dönemin tarihini hatirliyosan o anki haritanada bakalim sebebini bulalim.Cunki burcunun disinda sana etki eden durumlar olabilyior. Mesela ben ciddi bir pluto ay transiti aliyorum su ara eve kapanmis durumdayim sagliktada kötü etkiler veriyormus bana haziran sonu itibariyle etkisi azalmaya basladi gercektede yavas yavas evden cikmaya basladim bi bahaneler oluyor. Belki sendede öyle bi aci yada transit olmustur o dönem vazgecirmistir seni.Bendede bilmiyoruzki ne var ne bekliyo.Belki kuvvetlendirecek belki yavaslatacak bi etki olacak. Karismis yün yumagina benzettim ben ipin ucunu buluyorum cekmeye basliyorum. Bazende ip kopmus kisa geliyo al bastan :)
Sevgilerle

meltem'ciğim benim vazgeçmem olayların ağırlığından dolayıda oldu....yani öyle bir sıkıntıya girdimki,birde bu kadar karışık kafa ve zaman isteyen birşeye vakit ayırmak benim için imkansızdı:KK43:...yani beni asıl korkutan tarot'tu....tarot'ta gördüklerimin birebir çıkması beni ürküttü....ki o dönemimde burcumda da ters giden gezegenim ve sert açılarımda vardı hatırladığım kadarı ile....ben her yıkımın,yeni başlangıçlara gebe olduğu veya yeninin olması için eskilerin yıkılması gerekliliği ve Allah'a olan inancımla herşeyde bir hayır vardır,şerden de hayır doğabilir inancı ile yaşadıklarıma tevekkülle boyun eğdim....o dönem hayatım için yapmam gereken şeyleri ana hatları ile çıkardım ve sadece onları sırası ile yapmaya gayret gösterdim...tabii bulunduğum ortamın ve olayların gelişiminin bana müsaade ettiği ölçüde çünkü biliyorsun bazı şeylerin kontrolu elimizde olmaz...bizlerde ortamın sunduğu tek seçeneği yada varsa bir iki seçenek arasında bizim için en iyisi olacağına inandığımız birini tercih ederek haaytımıza yeni yönler veririz....yukarda da dediğim gibi beni asıl ürküten tarot oldu astrolojiye devam edebilirdim....fakat o kadar yogun ve kafam o kadar dolu idiki....sadece Allah'a sığınıp onunla konuşarak,yüreğimin sesi,istekleri ve yönlendirişini onun bana ulaşan sesi olarak kabul edip....o dönemi atlatmaya karar vermiştim...ve çokda doğru bir karar vermişim bugün bunu net olarak görüyorum..Rabbim beni hiç yalnız bırakmadı belki biranda değil ama zamana yayarak haaytımı tekrar bir rotaya koymamı sağladı....bu arada bende piştim,olgunlaştım sivri olan taraflarımı törpülemeyi öğrendim herşeyden önemlisi herşeyin kontrolunu daima elimde tutamayacağımı benim elimde olmayan,kontrolunu sağlayamayacağım şeylerde oalbileceğini ve bunlardan dolayıda sıkıntılar yaşayabileceğimi öğrendim....sanırım benim en büyük handikapım buydu....onuda bu yaşadıklarım sayesinde öğrenip kabullendim...hiç birşey boşuna olmaz,hiç bir sıkıntı boşuna yaşanmaz yaşadığımız her olayda bize ait bir ders ve öğreti gizlidir bizde onu bulup gereken dersi çıkarmalı ve almalıyız...böylece ham olan tarafımız olgunlaşır...biz yaşadıklarımızı; korkularımız ve handikaplarımız ile yine kendimiz çağırırız...ben kendi yaşadıklarımdan bu dersleri çıkardım....Yaratan Allah'ıma binlerce şükür olsun!! bana vermiş olduğu sıkıntı ve sonrasındaki adım adım uzun zamana yaydığı çözümler dahi onun benden yüz çevirmediğini,bana birşeyler öğrenmem için fırsat ve ortam yarattığını gösterir....sınandım!! tüm bunlar olurken ona olan inancım ve sadakatim de sınandı...çok şükür olsun hiç isyan etmedim..."neden" demedim.... bunu görüp anladıkça daha kuvvetlendim....umarım bende derslerimi doğru anlamış ve tesbit etmiş ona layık bir kul olabilmişimdir....
işte meltem'ciğim ben böyle bir çıkışla hayatıma devam ettim...Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah....özelliklede çocuklarım ve onların sağlıkları,sevdiklerim ve onların sağlıkları ve kendi sağlığımla terbiye etmesin (cem_i cümle herkesin inşallah)...gerisi hayat işte inişlerde var çıkışlarda...başedemeyeceğimiz dertler vermesin işki inşallah....kendim ve sevdiklerim içinde herkes içinde sağlıklı,huzurlu uzun ve hayırlının iyisi ve güzeli bir ömür için duacıyım...

benim sıkıntılarım 98'in eylül_ekim aylarında patlak verdi...ama tabii sonradan anladımki bu tarihlerden,hemen hemen bir yıl öncesi yaşayacaklarımın hazırlandığı bir zemin varmış....üstelik görünümde bu zemin çok güzel hiç sorun akla getirmeyecek bir zemindi.....ama birşey söyliyeyim mi ben o zamanlar bile içten içe huzursuzdum...hissediyordum birşeylerin yanlış ve olması gerektiği gibi gelişmediğini....ama kendime kızıyordum evham ve pirpiriklik yapıyorum haaytı kendime zehir ediyorum ve yaşadığım güzelliğin tadını çıkarmıyorum diye.....fakat maalesef hislerim doğru imiş:KK43:((( biz balıklarda 6.his ve önsezi çok kuvvetlidir....zaten ondan sonra iç sesime ve hislerime daha önem veriyorum ve dinliyorum...en azından tedbirli olmaya gayret ediyorum,iç sesimin beni ikaz ettiği durumlarda.....

bir hayli yazdım...aslında bu konuda konuşmayı çok sevmiyorum :KK43:( ama dolmuşum demekki:))...bu arada yoğun bir dönemde olduğunu söylemişin hayırlısı olsun canım bunlar güzel telaşlar ...sen işine gücüne bak... her yere yetişmen ve zaman ayırman mümkün değil yapmaya kalkarsanda yıpranırsın zaten.....zaten biz balıkların önemli bir işi olmasada zaman zaman içe kapandığı ve kendinle başbaşa kalmak istediği dönemleri vardır...ne kadar dışa dönük,enerjik ve faal bir görünüm sergilesekte çok alıcı ve hassas bir yapımız olduğu için böyle arınma zamanlarına ihtiyacımız var....yoksa hem fiziken hem ruhsal sıkıntılar yaşarız....o yüzden bu anlamda sınırlarımız olması bizim hayrımıza:))))bir görünüp bir kaybolma veya kaçak hallerimizin sebebi bu aslında...:))bizi iyi bilen tanıyan dostlar bu hallerimizi bilir ve kabullenirler zaten...:)) ben ara ara topiği yoklayıp takip ederim acelesi yok...
sevgiler canım...

ekrulum cok gecmis olsun canim baliklar öyle duygusal olgunluga erismek icin cok acilar cekiyorlar. Bende senin gibi 98 de ve 99 da yasadim yasicagimi insallah bunlar bize yetmistir.Bi ara yildizharitalarimizi karsilastiralim bakalim 98 99 da ne olmus bize. Tarot benim hic ilgimi cekmedi nedir ne diildir diye bakmisligim var ama icine cekip beni dusmedim bu yildiz haritasi fena sardi bi si buldukca baska bisi cikiyo. Simdi buraya baslik actigima inan pisman oldum cunki öyle derin mevzuymuski bu bilgisizligimle yapilacak sey diil ama bi yandanda ne kadar cok örnek olursa o kadar bilgilerin kesinliginden emin oluyoruz. Cunki bunun kesin kurallari olan bi durumu yok bir cok sey birbirini etkiliyor o baglar bakanin bilgisine ve yorumuna kalmis. Birde ben karakter den cok gelecekte söyle bi etkiye giricez bundan kurtulus yok ama söyle davranirsak olayi kendi lehimize ceviririz konusunu seviyorum benim icin önemli olan bu. Mesela su an icinde bulundugum durum beni yerin dibine sokmus durumda ama benim kendimi zorlayarakta olsa evden disari cikip insan icine karismam gerekiyor ve icimdeki cocugu cikartmam gerekiyor böyle davranmaya zorluyorum bunu ögrendigimden beri kendimi ve bi kac haftadir cok iyi hissediyorum kendimi :KK66:)

Kizlar ben bu isi ciddi bi kac cumle kurana kadar ara vericem insallah bu sure uzun olmaz zaman zaman gelip yazicam burda bu cumlemide tekrarliyim durucam ama kusuruma bakmayin artik. Konuyu sildirsem de olmicak dogum bilgileriniz var hizla ögrenip yazicam bisiler mutlaka :KK66:)))

merhaba meltem;
10 mart 87 -istanbul saat 20,30 doğmuşum ,müsait olursan bana da bakabilir misin?
bişi sorcam bi de arapça olarak bilgilerin girildiği yıldızname var.orda benim burcum aslan diye çıkıomuş.hangisi doğru peki bu durumda ben balık burcu değilmiyim mart olunca?

meltemciğim merhaba bende senin gibi 29 mayısta 4,5 aylık bebegimi kaybettim 15.03.1978 salı günü saat 16:00 da doğmuşum canım bakarsan sevinirim teşekkürler

meltemciğim bana da bakarsan çok sevinirim bende çok zor bir dönemdeyim..........
10 mart 1981 karaman saat tam belli değil ama 8 ile 10 arası annem hatırlamıyor maalesef.......

ya banada bakın ltf 25.02.1981 depresyona girdim ya herşey tersine gidiyor hayatımda hiç olumlu birşey olmuyor böyle devam edecek balık burcları

Canım, mümkünse bana da bakarmısın?

Azerbaycan Bakü , 8 mart 1967 doğum saatinini bilmiyorum ama :çok üzgünüm:

Meltemmmcmm :KK43: bana bakmicak mısınn? çok merak ederim ben böyle şeylerii..bu aralar çok sallantılı günler yaşıorum bi kaç cümle bile yazsan çok mutlu oluurumm...Neymiş nedenmişş ....Valla bakarsann şimdiden çok teşekkürlerr.....

canimcim banada bakarmisin 23.02.1972 adana dogum saati gündüz 10-11 arasi simdiden tesekkürler:))

X