meltem'ciğim benim vazgeçmem olayların ağırlığından dolayıda oldu....yani öyle bir sıkıntıya girdimki,birde bu kadar karışık kafa ve zaman isteyen birşeye vakit ayırmak benim için imkansızdı
...yani beni asıl korkutan tarot'tu....tarot'ta gördüklerimin birebir çıkması beni ürküttü....ki o dönemimde burcumda da ters giden gezegenim ve sert açılarımda vardı hatırladığım kadarı ile....ben her yıkımın,yeni başlangıçlara gebe olduğu veya yeninin olması için eskilerin yıkılması gerekliliği ve Allah'a olan inancımla herşeyde bir hayır vardır,şerden de hayır doğabilir inancı ile yaşadıklarıma tevekkülle boyun eğdim....o dönem hayatım için yapmam gereken şeyleri ana hatları ile çıkardım ve sadece onları sırası ile yapmaya gayret gösterdim...tabii bulunduğum ortamın ve olayların gelişiminin bana müsaade ettiği ölçüde çünkü biliyorsun bazı şeylerin kontrolu elimizde olmaz...bizlerde ortamın sunduğu tek seçeneği yada varsa bir iki seçenek arasında bizim için en iyisi olacağına inandığımız birini tercih ederek haaytımıza yeni yönler veririz....yukarda da dediğim gibi beni asıl ürküten tarot oldu astrolojiye devam edebilirdim....fakat o kadar yogun ve kafam o kadar dolu idiki....sadece Allah'a sığınıp onunla konuşarak,yüreğimin sesi,istekleri ve yönlendirişini onun bana ulaşan sesi olarak kabul edip....o dönemi atlatmaya karar vermiştim...ve çokda doğru bir karar vermişim bugün bunu net olarak görüyorum..Rabbim beni hiç yalnız bırakmadı belki biranda değil ama zamana yayarak haaytımı tekrar bir rotaya koymamı sağladı....bu arada bende piştim,olgunlaştım sivri olan taraflarımı törpülemeyi öğrendim herşeyden önemlisi herşeyin kontrolunu daima elimde tutamayacağımı benim elimde olmayan,kontrolunu sağlayamayacağım şeylerde oalbileceğini ve bunlardan dolayıda sıkıntılar yaşayabileceğimi öğrendim....sanırım benim en büyük handikapım buydu....onuda bu yaşadıklarım sayesinde öğrenip kabullendim...hiç birşey boşuna olmaz,hiç bir sıkıntı boşuna yaşanmaz yaşadığımız her olayda bize ait bir ders ve öğreti gizlidir bizde onu bulup gereken dersi çıkarmalı ve almalıyız...böylece ham olan tarafımız olgunlaşır...biz yaşadıklarımızı; korkularımız ve handikaplarımız ile yine kendimiz çağırırız...ben kendi yaşadıklarımdan bu dersleri çıkardım....Yaratan Allah'ıma binlerce şükür olsun!! bana vermiş olduğu sıkıntı ve sonrasındaki adım adım uzun zamana yaydığı çözümler dahi onun benden yüz çevirmediğini,bana birşeyler öğrenmem için fırsat ve ortam yarattığını gösterir....sınandım!! tüm bunlar olurken ona olan inancım ve sadakatim de sınandı...çok şükür olsun hiç isyan etmedim..."neden" demedim.... bunu görüp anladıkça daha kuvvetlendim....umarım bende derslerimi doğru anlamış ve tesbit etmiş ona layık bir kul olabilmişimdir....
işte meltem'ciğim ben böyle bir çıkışla hayatıma devam ettim...Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah....özelliklede çocuklarım ve onların sağlıkları,sevdiklerim ve onların sağlıkları ve kendi sağlığımla terbiye etmesin (cem_i cümle herkesin inşallah)...gerisi hayat işte inişlerde var çıkışlarda...başedemeyeceğimiz dertler vermesin işki inşallah....kendim ve sevdiklerim içinde herkes içinde sağlıklı,huzurlu uzun ve hayırlının iyisi ve güzeli bir ömür için duacıyım...
benim sıkıntılarım 98'in eylül_ekim aylarında patlak verdi...ama tabii sonradan anladımki bu tarihlerden,hemen hemen bir yıl öncesi yaşayacaklarımın hazırlandığı bir zemin varmış....üstelik görünümde bu zemin çok güzel hiç sorun akla getirmeyecek bir zemindi.....ama birşey söyliyeyim mi ben o zamanlar bile içten içe huzursuzdum...hissediyordum birşeylerin yanlış ve olması gerektiği gibi gelişmediğini....ama kendime kızıyordum evham ve pirpiriklik yapıyorum haaytı kendime zehir ediyorum ve yaşadığım güzelliğin tadını çıkarmıyorum diye.....fakat maalesef hislerim doğru imiş
((( biz balıklarda 6.his ve önsezi çok kuvvetlidir....zaten ondan sonra iç sesime ve hislerime daha önem veriyorum ve dinliyorum...en azından tedbirli olmaya gayret ediyorum,iç sesimin beni ikaz ettiği durumlarda.....
bir hayli yazdım...aslında bu konuda konuşmayı çok sevmiyorum
( ama dolmuşum demekki:))...bu arada yoğun bir dönemde olduğunu söylemişin hayırlısı olsun canım bunlar güzel telaşlar ...sen işine gücüne bak... her yere yetişmen ve zaman ayırman mümkün değil yapmaya kalkarsanda yıpranırsın zaten.....zaten biz balıkların önemli bir işi olmasada zaman zaman içe kapandığı ve kendinle başbaşa kalmak istediği dönemleri vardır...ne kadar dışa dönük,enerjik ve faal bir görünüm sergilesekte çok alıcı ve hassas bir yapımız olduğu için böyle arınma zamanlarına ihtiyacımız var....yoksa hem fiziken hem ruhsal sıkıntılar yaşarız....o yüzden bu anlamda sınırlarımız olması bizim hayrımıza:))))bir görünüp bir kaybolma veya kaçak hallerimizin sebebi bu aslında...:))bizi iyi bilen tanıyan dostlar bu hallerimizi bilir ve kabullenirler zaten...:)) ben ara ara topiği yoklayıp takip ederim acelesi yok...
sevgiler canım...