Balık Burcu 20 Şubat - 20 Mart Balıklar Yıldız Haritanız

balikcim kusura bakma baktim ruzgarda sinirli diyo sende uyumlu sakin hadi ona bi öncelik verdim hemen seninkini yaziyorum :))))
yükselenin terazi diyor ama ben ortalama 20:00 aldim saati degisebiliyo o verdigin saat araliginda konum artik ortasini aldim bende.
1. evinde terazi var ve bu senin dışarı yansıttığınız kişilik ve davranış şeklinizle her zaman zarif, nezaket kuurallarına kolaylıkla uyum sağlayan, diplomatik bir insan imajı vermeni sagliyor. Aşka ve birlikteliklere duyduğunuz ihtiyaç, yalnızlık korkunuzla birleşince, aslında hiç de layık olmadığınız insanlara ve ilişkilere katlanmanıza neden olabilir.
2. evinde akrep var ve para kazanmak konusunda oldukça yeteneklisinizdir. Başkalarının maddi değere sahip olmadığını inandığı pek çok şeyden sizin yaşamınızı devam ettirebilecek kaynakları sağlamanız son derece kolaydır. Sahip olduğunuz finansal değerleri paylaşmakta hiç bir sakınca görmezsiniz. Kendi yaşamınızı olduğu gibi, hayatınızı paylaştığınız insanların da maddi durumlarını zenginleştirmek için elinizden geleni yaparsınız.
3. evde yay var.Düşünsel yanınız son derece kuvvetlidir. Pek çok farklı fikri sentezleyerek bir sonuca ulaşmayı son derece rahat becerirsiniz. İletişimde sıcak, samimi, bilgiyi paylaşmaktan çekinmeyen bir tarzınız vardır. Yakın çevrenizdeki insanlara ve kardeşlerinize rehberlik etmeyi, yol göstermeyi ve entellektüel paylaşımlar yaşamayı bir sorumluluk olarak benimsersiniz.
4. evde oglak var . Ailenize son derece bağlı, bu alanda geleneklerden uzaklaşmak istemeyen bir yapınız vardır. Aile içi olaylarda ketum olmayı ve hiç kimseyle bir şey paylaşmamayı tercih edersiniz.

5. evde kova var ve cocuklarınıza karşı çağdaş ve demokrat bir yaklaşımınız vardır. Onların özgür ve kişilik sahibi, çağa ayak uydurabilen bireyler olarak yetişmeleri için elinizden geleni yapabilirsiniz

6. evde balik var .Günlük yaşamda ve çalışma hayatında konsantrasyon sağlamakta ve devamlılık göstermekte zaman zaman zorlanırsınız. Üretkenlikten ve düzenden çok insani paylaşımlara değer vermeniz, suistimal edilmenize de neden olabilir.

7. evde koc var ve ikili ilişkileriniz sizin için çok önemlidir. Sizi olduğunuzca kabul edecek bir partner arayışınız vardır.
8. evde boga var. Ortak finansal kaynakların sağlanmasında bireysel yeteneklerinizi kullanmaktan sakınmazsınız. Bu alanda oldukça başarılısınızdır.
9.evde ikiler var.Farklı inançlara duyduğunuz merak ve yakınlık sizi değişik eğilimlerin peşinden götürebilir. Bu alanda en azından entellektüel anlamda bilgili olmaya gayret edersiniz. Seyahat etmek ve farklı ufuklara yelken açmak sizin için çok önemlidir.
10. evde yengec var.Mesleki ve toplumsal yaşantınızda geleneklere bağlı, ailesine önem veren bir insan olarak tanınmayı tercih edersiniz.
11. evde aslan var.Arkadaşlarınıza ve dostlarınıza karşı son derece sıcak, samimi ve bonkör bir davranış şekliniz vardır. Ancak bazen dominant davranışlarınızı kontrol etmekte zorlanmanız problemlere yol açabilir. Arkadaşlıklarda vefa, sadakat ve yüreklilik önemli karaktertistikleriniz arasındadır.
12. evde basak var ve dışarıdan uyumlu ve kimseyi kırmak istemeyen bir yapınız olmasına rağmen, çok derinlerde aşırı eleştirici ve mükemmeliyet isteyen bir yapınız vardır. Detaylara verdiğiniz önemi kendiniz bile anlamakta zorluk çekebilirsiniz.

meltemcigim cok tesekkur ederim canim supersin hepsi uyuyor tami tamina 10 uzerinden 10 veriyorum yaninada 10 yildiz.iyi calismalar.

meltemcigim inanamiyorum tam bir profesyonel gibi yorum yapiyorsun inanki artik meshursun:nazar:
basarilarinin devamini diliyorum:teytey:

çok teşşkür ederim canım biz balıkalr birde böyle gizemli işlere meraklıyız yaa ..... burası boş durmaz eheheh

kizlar cok teskkür ederim moralim bozuktu bilgisayar dun gece sorun cikartti yazicimda calismiyo hala hangisiyle ugrasayim daraldim nete bile girmeden yattim bu sabahta ayaklarim egri geri gidiyodu cunki ben yazicidan herseyin dökümünü alip sakliyorum zaman zaman kitap okur gibi okuyorum cunki gözden kacan cok sey oluyor ilk okumada ekrandan özellikle simdide actim defteri yaziyorum tembellik var ya ruhumad yazmak zor geliyor ama öyle güzel karsiladinizki beni acayip motive oldummmmmmmm öptüm hepiniziiii

balikcimmmm insallah canim bardak doldu artikkkk son damla tasiracak o yüzden artik biz baliklara güzel bisiler olsun hepimiz güzel seyler dileyelim hepimizin dilekleri yerine gelsin insallaaahhh.Aman uyarayim dilek dilerken detaylari atlamayin 12 sene evvelini dusunuyorumda yurt disinda yasamak istiyordum cocugum olsun istiyordum ama gerceklesecegini bilmedigim icin detayalri duslememistim . Komik ama simdi yurtdisina yerlestim oglumu buyutuyorum ve bunlarin bedeli evde oturmak oldu ee ben hic sevmem eve kapanmayi ama duslerken evde kapanabilecegim aklima gelmemisti o yuzden ne diliyorsaniz dikkatli dileyin .

pollyanna canim burasi forumda balik burcu bölümü o yüzden kendi aramizda böyle bi uygulama yapiyoruz ama vaktin varsa ben bu isi ilerletirsem diger burclarada cabuk bi sekilde bakacak hale gelirsem neden olmasin seninde yildiz haritana yorum yaparim Allahtan ümit kesilmez.Evde bi kova var zaten esim bu aralar oda cok daralmis vaziyette insallah sizlerde tez zamanda kurtulursunuz bu daralmadan.

melankoli canim daha o konulari ögrenmedik valla hic bi fikrim yok ne yalan söyliyeyim herhalde genel bi harita cikar dogum saati bilmiyosak. Bi ara bi yazi görmüstüm haritadan dogum saati bulunuyomusmus ne sen saatini bilmiyomusun? Biraz ilerliyim o konudada bi arastirma yaparim.

ayshince yasasin grupta bi bebisimiz varrr allahim sag salim kucagina almayi nasip eder insallah. Kendine cok cok yi bakkk.

zerencim....

1.ev ikizler : Dışarı yansıttığınız kişilik ve davranış şeklinizle aklınızı, zekanızı ve entellektüel yanınızı ortaya koymayı istersiniz. Akıllı, bilgili ve zeki bir insan olarak tanınmak sizin için çok önemlidir.
2.ev yengec:İnsanların kendilerini güvende hissedebilmek için neye ihtiyaçları olduğunu çok rahat hisseder ve bu alanlardan kuvvetli kaynak sağlayabilirsiniz. Para sizin için bir güvenlik aracıdır. Para biriktirmekte oldukça başarılısınızdır
3.ev yengec : Yakın çevrenizdeki insanlara, kardeşlerinize karşı ebeveyn tarzında bir yaklaşımınız vardır. Onları koruyup, kollamak içgüdüsel olarak vazgeçemediğiniz alışkanlıklarınızdandır.
4.ev aslan : Ailenizle bağlantılarınızda lider rolünü üstlenmeye ve sorumlulukları almaya eğiliminiz yüksektir. Ev yaşamında hakimiyet kurmak ve kendi kurallarınızı uygulatmak arzusundasınızdır.
5.ev basak : Sosyal konularda, aşk ilişkilerinde mükemmeliyetçi ve detayları gözardı edemeyen bir yapınız vardır.
6.ev akrep : Çalışma yaşantısında bitmeyen bir gücünüz ve yoğun bir hırsınız vardır
7.ev yay :İkili ilişkilerde daldan dala atlayan ve kolayca bağlanamayan yapınız, uzun süre bekar kalmanıza neden olabilir.
8.ev oglak :Ortak finansal konularda son derece dikkatli ve ihtiyatlı hareket edersiniz. Borç alıp-verirken riskleri minimize etmek, ince hesaplar yapmak ve plan çerçevesinde hareket etmek tam size göredir.
9.ev oglak : Toplumsal kurallara ve inanç sisteminize derinden bağlısınızdır. Bu alanda değişmek sizin için oldukça zordur. Fazla maceraya girmeyi, risk almayı sevmezsiniz.
10.ev kova : Büyük ölçekli işletmelerde kalabalık bir ekibin içinde çalışmak daha rahat hissetmenize nedendir. Genel anlamıyla tutucu bir yapınız olmasına rağmen, iş yaşantısındaki yeniliklere açıklığınız, teknolojiyi benimsemeniz, herkes için oldukça şaşırtıcıdır. Mesleki ve toplumsal amaçlarınıza ulaşmak gayesiyle, farklı yöntemleri denemekte her hangi bir mahsur görmezsiniz.
11.ev balik :Arkadaşlarınız ve dostlarınız sizin için duygusal alış-verişte buılunduğunuz, çok kıymetli insanlardır. Her an ve her şartta, ihtiyaçları olduğunda onlara gereken desteği vermekten, yanlarında olmaktan hiç kaçınmazsınız. Eğer bu alanda kontrollü olmazsanız dostlarınız ve arkadaşlarınız tarafından suistimal edilme olasılığınız da yüksektir.
12.ev boga: Kökleşmiş alışkanlıklarınız ve içgüdüleriniz farkında olmadığınız halde hayatınızda önemli bir belirleyiciliğe sahiptir.

yemyesil sagol canim senin daha sonraki is hayatin icinde bakacagim bakalim baska ise girecekmisin yada istedigin bisi varmi bu islerle ilgili bakalim ama vaktin varmis nasil olsa agistosa dogru bakariz yada sorunu ona göre hazirla bakalim bende is hayati ile ilgili neler bakiliyor arastirayim canim.

1. ev oglak: Dışarı yansıttığınız kişilik ve davranış biçiminizle, oldukça tutarlı, prensiplerine bağlı, çalışkan ve tutucu bir insan imajı yaratırsınız. Mesleki başarılar, toplumsal olarak yükselmek kişilik entegrasyonunuzda son derece önemli bir yer tutar.
2. ev kova: Para kazanmak ve düzenli bir gelire sahip olmak sizin için oldukça önemlidir. Finansal kaynakları elde etmek ve yönetmek konusunda çağın çok ilerisinde ve herkesin düşünemediği metotları kullanabilirsiniz.
3. ev koc : Son derece hızlı düşünen ve çabuk kavrayan bir insanınız. İletişimde baskın bir rol üstlenmekte ve inisiyatif almakta hiç bir zaman tereddüt etmezsiniz. Tüm konuşmalarınızda açıklıktan yana oluşunuz, düşüncelerinizi hiç bir çekince hissetmeden yansıtmanız da önemli karaktersitikleriniz arasındadır.
4. ev boga : Son derece özgürlüğünüze düşkün bir insan olmanıza rağmen, ailevi ilişkilerinizde biraz daha tutucu ve bağlılığa yatkın bir davranış biçiminiz vardır. Aile bağlarınızı önemser ve duygusal paylaşımlara ihtiyaç duyarsınız. Evinizin güvenli, güzel eşyalarla döşenmiş, sıcak bir ortam olması için elinizden geleni yaparsınız.
5. ev ikizler : Aşk yaşamında değişikliğe ihtiyaç duyan, duyguları geri plana atarak, entellektüel paylaşımları daha fazla önemseyen bir yapınız vardır.
6. ev ikizler : Çalışma yaşamı sizin için son derece önemlidir. Günlük hayatta ve iş ortamında hiç bir zaman duygularınızı ön plana almayan, akılla ve mantıkla yaklaşan tavırlarınız başarılı olmanızda son derece önemli bir etkiye sahiptir
7. ev yengec : İkili ilişkilerinizde güvenceye çok ihtiyacınız vardır. Emniyet arayışınız sizi harekete geçmek konusunda yavaşlatır. Birlikteliklerinizde koruyan, esirgeyen, sadakata ve bağlılığa önem veren bir yaklaşımınız vardır. Geleneksel değerleri korumayı ve toplumsal kurallarla uyum içinde davranmayı tercih edersiniz.

8. ev aslan : Ortak finansal kaynaklar konusunda kontrolü ve inisiyatifi elde tutmak isteyen bir yapınız vardır. Birlikte hareket etmekten çok, bireysel kararlarınızı uygulamayı tercih edersiniz.
9. ev terazi : İnançlarınızın oluşmasında aklın rolü her zaman çok büyüktür.Eğitim yaşantınızda parlak zekanızla ve sosyalliğinizle dikkat çekersiniz.

10. ev akrep : Mesleki ve toplumsal hayatta son derece kuvvetli, iradeli ve ihtiraslı davranışlarınız dikkat çeker. Geniş ölçekli bir düşünce yapısına sahip olmanıza rağmen, hedeflerinize ulaşmakta da bireysel davranışlarınız dikkat çekicidir. Bu alanda yaşayabileceğiniz negatif deneyimlerden bile yenilenerek çıkmak ve tekrardan başlayabilmek genel özellikleriniz arasındadır.

11. ev yay : Arkadaşlarınızla ve dostlarınızla bağlantılarınızda sıcakkanlılığınız, samimiyetiniz ve akılcı paylaşımlara verdiğiniz önem dikkat çekicidir. Entellektüel paylaşımlar yaşamak, ortak amaçlara sahip olmak bu alanda aradığınız tatminlerdir.
12. ev yay :Oldukça tutucu ve kararlı bir imaj yaratmanıza karşın, derinlerde özgürlük arayışınız, macera isteğiniz oldukça yoğundur. Yaşamınıza görünenden daha derin anlamlar yüklemeye ve düşünsel gücünüzü materyal yapabilirliklerinizden daha üst düzeye taşımaya ihtiyacınız vardır.

zerencim....

1.ev ikizler : Dışarı yansıttığınız kişilik ve davranış şeklinizle aklınızı, zekanızı ve entellektüel yanınızı ortaya koymayı istersiniz. Akıllı, bilgili ve zeki bir insan olarak tanınmak sizin için çok önemlidir.
2.ev yengec:İnsanların kendilerini güvende hissedebilmek için neye ihtiyaçları olduğunu çok rahat hisseder ve bu alanlardan kuvvetli kaynak sağlayabilirsiniz. Para sizin için bir güvenlik aracıdır. Para biriktirmekte oldukça başarılısınızdır
3.ev yengec : Yakın çevrenizdeki insanlara, kardeşlerinize karşı ebeveyn tarzında bir yaklaşımınız vardır. Onları koruyup, kollamak içgüdüsel olarak vazgeçemediğiniz alışkanlıklarınızdandır.
4.ev aslan : Ailenizle bağlantılarınızda lider rolünü üstlenmeye ve sorumlulukları almaya eğiliminiz yüksektir. Ev yaşamında hakimiyet kurmak ve kendi kurallarınızı uygulatmak arzusundasınızdır.
5.ev basak : Sosyal konularda, aşk ilişkilerinde mükemmeliyetçi ve detayları gözardı edemeyen bir yapınız vardır.
6.ev akrep : Çalışma yaşantısında bitmeyen bir gücünüz ve yoğun bir hırsınız vardır
7.ev yay :İkili ilişkilerde daldan dala atlayan ve kolayca bağlanamayan yapınız, uzun süre bekar kalmanıza neden olabilir.
8.ev oglak :Ortak finansal konularda son derece dikkatli ve ihtiyatlı hareket edersiniz. Borç alıp-verirken riskleri minimize etmek, ince hesaplar yapmak ve plan çerçevesinde hareket etmek tam size göredir.
9.ev oglak : Toplumsal kurallara ve inanç sisteminize derinden bağlısınızdır. Bu alanda değişmek sizin için oldukça zordur. Fazla maceraya girmeyi, risk almayı sevmezsiniz.
10.ev kova : Büyük ölçekli işletmelerde kalabalık bir ekibin içinde çalışmak daha rahat hissetmenize nedendir. Genel anlamıyla tutucu bir yapınız olmasına rağmen, iş yaşantısındaki yeniliklere açıklığınız, teknolojiyi benimsemeniz, herkes için oldukça şaşırtıcıdır. Mesleki ve toplumsal amaçlarınıza ulaşmak gayesiyle, farklı yöntemleri denemekte her hangi bir mahsur görmezsiniz.
11.ev balik :Arkadaşlarınız ve dostlarınız sizin için duygusal alış-verişte buılunduğunuz, çok kıymetli insanlardır. Her an ve her şartta, ihtiyaçları olduğunda onlara gereken desteği vermekten, yanlarında olmaktan hiç kaçınmazsınız. Eğer bu alanda kontrollü olmazsanız dostlarınız ve arkadaşlarınız tarafından suistimal edilme olasılığınız da yüksektir.
12.ev boga: Kökleşmiş alışkanlıklarınız ve içgüdüleriniz farkında olmadığınız halde hayatınızda önemli bir belirleyiciliğe sahiptir.

güzelim emeğine sağlık %90 aynen uyuyor valla harikasına.s.

mahbile

1.ev boga: Dışarı yansıttığınız kişilik ve davranışınızda sahip olduklarınızın ve maddeyi elde edebilme yeteneğinizin izlerini görmemek mümkün değildir. Tutarlı ve güvenilir davarnışlarınızla, etrafınızdaki insanları kolayca etkiniz altına alabilirsiniz. Özellikle finansal konulardaki yeteneğiniz ve rafine zevkleriniz, tüm bağlantılarınızda, toplumsal yaşamda sivrilmenizde önemli bir etkiye sahiptir.

2.ev ikizler: Orijinal fikirleriniz ve pratik çözümleriniz para kazanmanızda ve materyal değerleri elde etmenizde çok önemli araçlarınızdır. Ticaret, medya ve eğitim sektöründen kaynak elde edebilirsiniz.
3.ev ikizler : Orijinaliteniz ve bireyselliğinizle tanınmayı istersiniz. Fikirlerinizde ve kendinizi ortaya koyuş şeklinizde çok yönlüsünüzdür ve bu özelliğinizle takdir edilmeyi istersiniz. Düşüncelerinizi yakın çevrenizden insanlarla, kardeşlerinizle paylaşmayı ve tartışmayı seven bir yapınız vardır.
4.ev yengec: Ev yaşantınız ve aile bağlarınız en yoğun duygusal tatminleri sağladığınız hayat alanlarıdır. Kendi mahremiyetinize ihtiyaç duyar ve zaman zaman yalnız kalmayı istersiniz. Ailenize duyduğunuz bağlılık ve sadakat çok ilerleyen yaşlara kadar devam edecektir.
5.ev aslan: Aşkta oldukça flörtçü bir yanınız vardır. Beğendiğiniz insana kur yapmaktan ve ona açıkça duygularınızı söylemekten çekinmezsiniz. Çocuklarınız sizin için çok önemlidir ve onlarla gurur duymayı istersiniz.
6.ev basak: Pek çok hayat alanın aksine, çalışma yaşamında dikkatli ve mükemmeliyetçiliğe yatkın bir tarzınız vardır. Yaptığınız işin en iyisi olması için gayret sarfedersiniz. Ancak bu tarzınız pek çok kere elinizdeki işi zamanında teslim edememenize ve detaylara takılıp kalmanıza neden olur.
7.ev akrep:İkili ilişkilerinizde sahiplenmeci, kıskanç tavırlarınız vardır.
8.ev yay : Özellikle ortak finansal konularda her şeyin kuralına uygun olmasını istersiniz.
9.ev yay : İnançlarınız son derece kuvvetlidir. Her neye inanıyorsanız, bunu sonuna kadar savunur ve bu sistemin yıkılmaması için elinizden geleni yaparsınız.
10.ev oglak : Toplumsal ve mesleki yaşantınızda akıllı, çok yönlü ve özgür bir insan olarak tanınmayı arzu edersiniz. Bu alanda duyduğunuz yenilik ve değişiklik ihtiyacı sizi farklı konularda çalışmaya yönlendirebilir. Özgürlük arayışınız kurallara büyük gereksinim duyulan mesleklerde başarılı olmanızı zorlaştırabilir.
11.ev kova: Özellikle arkadaşlarınıza ve dostlarınıza çok değer verir, onlar için fedakarlık yapmaktan çekinmezsiniz. Bireysel yanınız oldukça baskın olmasına rağmen, insanlar sizi tam anlamıyla tanıdıktan sonra, güvenilir bir dost olarak nitelendirirler.

12.ev balik :Farkında olmadığınız bir derinliğiniz ve bilgeliğiniz vardır. İnsanlara yardımcı olmaya çalışırsınız.

mahbile valla tam 24 saatte yollamisim bak sana :))))
saka bi yana aslinda bi kisi icin asyfalar dolusu yazi yazabilirim sonucta arastirip buldugum seyler ama cümleleri icinden uygun olanlari bulup cimbizla ceker gibi cekip kopyaliyorum ama bi yandanda burda elle yazmak durumunda kaliyorum o yuzden yavas oluyor umarim dogru uygun seyler bulmusumdur bird ebunun tavsiyeler kismi var ama bu kadar acele yazinca kimseye yapmasi gereken tavsiyeleri veremiyorum belki ilerde bi grup olusturup bu konular üzerine yazisiriz. :KK66:

iclal bak son dakka golüsün yazdim seni az daha gec yazsaymisin yarin yazacaktim sana ama güzel yildiz haritan gec kalma baska yapmak istedigin seylerdede :KK66:)
1. ev yay: Dışarı yansıttığınız kişilik ve davranış şeklinizle, sıcak kanlı, samimi ve entellektüel bir insan imajı yaratırsınız. Farklı kültürlere merak duyar ve deneyimlemeyi istersiniz. Okumak, öğrenmek ve düşüncelerinizi bir senteze vardırarak, hayata dair bir felsefe geliştirmek genel karakteristikleriniz arasındadır. Yeniliğe ve değişime duyduğunuz ihtiyaç sizi bağımlılıklar karşısında dirençli olmaya sevk eder.
2.ev oglak : Maddi konularda oldukça istikrarlı ve kontrollü davranmayı istersiniz. Yaşamınızı devam ettirecek kaynakları elde etmekte ve korumakta başarılısınızdır. Rahat bir insan olmanıza rağmen, hesapsızca, kontrolsüz para harcamayı sevmezsiniz.
3.ev balik:Metodik bir yapınız olmasına rağmen, zaman zaman düşüncelerinizdeki dalgalanmalar ve konsantrasyon bozukluğu problem yaratır. Düşünce sisteminizde duygularınızın ve alt bilinç akımlarının yansımalarını görmemek olanaksız gibidir. Yakın çevrenizdeki insanlara ve kardeşlerinize karşı son derece sıcak, verici ve esirgeyen bir davranış biçiminiz vardır. Bu yaklaşımlarınız zaman zaman suistimal edilmenize de neden olabilir.

4.ev koc:Ailenizle olan ilişkilerinizde bireysel davranışlarınız dikkat çekicidir. Ailevi konularda inisiyatif kullanmakta ve liderlik etmekte, sorumluluk üstelenmekte çekinmezsiniz. Ancak süreklilik sağlamakta zorlanmanız problemlerin yaşanmasına neden olabilir. Evinizin dikkat çekici, canlı ve yaşamın paylaşıldığı bir alan olması için elinizden geleni yaparsınız.
5.ev boga: Oldukça yaratıcı ve üretken bir yapınız vardır. Aşka ve duygusal bağlantılara ihtiyaç duyar ve bu tür ilişkilerde bedensel paylaşımların da yaşanmamasına tahammül edemezsiniz. Çocuklarınızla ilişkilerinizde güven veren, istikrarlı ve onları somut değerlere hazırlayan bir yaklaşımınız vardır.

6.ev ikizler: Çalışma yaşamı sizin için son derece önemlidir. Günlük hayatta ve iş ortamında hiç bir zaman duygularınızı ön plana almayan, akılla ve mantıkla yaklaşan tavırlarınız başarılı olmanızda son derece önemli bir etkiye sahiptir.
7.ev ikizler: İkili ilişkilerinizde her zaman aklınızla hareket etmeye özen gösterirsiniz. Entellektüel paylaşımlar, değişiklik ihtiyacı ve kendini yenileyebilen, çağa ayak uydurabilen bir partner arayışı yaşantınızın bu alanında belirleyiciliğe sahiptir. Çabuk sıkılmanız ve değişik insanları merak etmeniz, adınızın çapkına çıkmasında ve kolayca bağlanamamanızda etkendir.
8.ev yengec: Ortak finansal kaynakları yaşamınızda güvence olarak görmeye eğiliminiz vardır. Birlikte yaşamı paylaştığınız kişilerin, maddi anlamda en az sizin kadar güçlü olmasını istersiniz.
9.ev basak: Seyahat etmek ve yeni yerler görmek isteğiniz son derece kuvvetlidir. Yüksek öğrenimi önemser ve çalışma yaşamını daha kolay ve yetkin bir hale getirmek amacına hizmet eden bir araç olarak değerlendirirsiniz
10.ev terazi : Toplumsal yaşantınızda ve mesleki hayatınızda statükoya ve sosyal bağlantılara önem verirsiniz. Bu alanda uyumlu, kibar ve akıllı bir insan olarak tanınmak sizin için önemlidir. Sosyal kimliğinizde birlikte olduğunuz insanların yansımalarını görmemek mümkün değildir. Aklınızla ve gelişkin insan ilişkilerinizle, hedeflerinize ulaşmakta zorluk çekmezsiniz.

11.ev akrep : Arkadaşlarınıza ve dostlarınıza gönülden bağlısınızdır. Onlarla ilişkilerinizde son derece duygusal olmanıza karşın, bunu açıkça göstermemeyi tercih eden bir davranış biçiminiz vardır. Bu ilişkilerinizde her türlü paylaşımı yaşamak, sahip olduklarınızı karşılıklı bir alış-veriş aracı olarak kullanmak sizin için son derece doğaldır.
12.ev yay: Oldukça tutucu ve kararlı bir imaj yaratmanıza karşın, derinlerde özgürlük arayışınız, macera isteğiniz oldukça yoğundur. Yaşamınıza görünenden daha derin anlamlar yüklemeye ve düşünsel gücünüzü materyal yapabilirliklerinizden daha üst düzeye taşımaya ihtiyacınız vardır

kizlar bende sizlere tesekkür ederim cunki sadece düz yazi okuyunca insan okusada gercek anlamda bazi seyleri anlayamiyor bu haritalarda bana egzersiz oldu bi anlamda bende ock sey ögrendim ögrenyiorum :KK66:
buldugum baska seyleride becerebildigim sprece sizlerle paylasirim
bu gun bu kadar yeter keske 24 saat nette bu isle ilgilensem ama maalesef disarda bi hayat devam ediyo bi suru isim var öptüm sizi iyi bakin kendinize :))

X