- 30 Nisan 2008
- 116
- 1
balikcim kusura bakma baktim ruzgarda sinirli diyo sende uyumlu sakin hadi ona bi öncelik verdim hemen seninkini yaziyorum :))))
yükselenin terazi diyor ama ben ortalama 20:00 aldim saati degisebiliyo o verdigin saat araliginda konum artik ortasini aldim bende.
1. evinde terazi var ve bu senin dışarı yansıttığınız kişilik ve davranış şeklinizle her zaman zarif, nezaket kuurallarına kolaylıkla uyum sağlayan, diplomatik bir insan imajı vermeni sagliyor. Aşka ve birlikteliklere duyduğunuz ihtiyaç, yalnızlık korkunuzla birleşince, aslında hiç de layık olmadığınız insanlara ve ilişkilere katlanmanıza neden olabilir.
2. evinde akrep var ve para kazanmak konusunda oldukça yeteneklisinizdir. Başkalarının maddi değere sahip olmadığını inandığı pek çok şeyden sizin yaşamınızı devam ettirebilecek kaynakları sağlamanız son derece kolaydır. Sahip olduğunuz finansal değerleri paylaşmakta hiç bir sakınca görmezsiniz. Kendi yaşamınızı olduğu gibi, hayatınızı paylaştığınız insanların da maddi durumlarını zenginleştirmek için elinizden geleni yaparsınız.
3. evde yay var.Düşünsel yanınız son derece kuvvetlidir. Pek çok farklı fikri sentezleyerek bir sonuca ulaşmayı son derece rahat becerirsiniz. İletişimde sıcak, samimi, bilgiyi paylaşmaktan çekinmeyen bir tarzınız vardır. Yakın çevrenizdeki insanlara ve kardeşlerinize rehberlik etmeyi, yol göstermeyi ve entellektüel paylaşımlar yaşamayı bir sorumluluk olarak benimsersiniz.
4. evde oglak var . Ailenize son derece bağlı, bu alanda geleneklerden uzaklaşmak istemeyen bir yapınız vardır. Aile içi olaylarda ketum olmayı ve hiç kimseyle bir şey paylaşmamayı tercih edersiniz.
5. evde kova var ve cocuklarınıza karşı çağdaş ve demokrat bir yaklaşımınız vardır. Onların özgür ve kişilik sahibi, çağa ayak uydurabilen bireyler olarak yetişmeleri için elinizden geleni yapabilirsiniz
6. evde balik var .Günlük yaşamda ve çalışma hayatında konsantrasyon sağlamakta ve devamlılık göstermekte zaman zaman zorlanırsınız. Üretkenlikten ve düzenden çok insani paylaşımlara değer vermeniz, suistimal edilmenize de neden olabilir.
7. evde koc var ve ikili ilişkileriniz sizin için çok önemlidir. Sizi olduğunuzca kabul edecek bir partner arayışınız vardır.
8. evde boga var. Ortak finansal kaynakların sağlanmasında bireysel yeteneklerinizi kullanmaktan sakınmazsınız. Bu alanda oldukça başarılısınızdır.
9.evde ikiler var.Farklı inançlara duyduğunuz merak ve yakınlık sizi değişik eğilimlerin peşinden götürebilir. Bu alanda en azından entellektüel anlamda bilgili olmaya gayret edersiniz. Seyahat etmek ve farklı ufuklara yelken açmak sizin için çok önemlidir.
10. evde yengec var.Mesleki ve toplumsal yaşantınızda geleneklere bağlı, ailesine önem veren bir insan olarak tanınmayı tercih edersiniz.
11. evde aslan var.Arkadaşlarınıza ve dostlarınıza karşı son derece sıcak, samimi ve bonkör bir davranış şekliniz vardır. Ancak bazen dominant davranışlarınızı kontrol etmekte zorlanmanız problemlere yol açabilir. Arkadaşlıklarda vefa, sadakat ve yüreklilik önemli karaktertistikleriniz arasındadır.
12. evde basak var ve dışarıdan uyumlu ve kimseyi kırmak istemeyen bir yapınız olmasına rağmen, çok derinlerde aşırı eleştirici ve mükemmeliyet isteyen bir yapınız vardır. Detaylara verdiğiniz önemi kendiniz bile anlamakta zorluk çekebilirsiniz.
meltemcigim cok tesekkur ederim canim supersin hepsi uyuyor tami tamina 10 uzerinden 10 veriyorum yaninada 10 yildiz.iyi calismalar.