- 15 Mayıs 2007
- 1.699
- 4
- 47
bengusu canim dogumyerini yazmamisin ben istanbul diye cikarttim eger istanbul diyosan hemen yazicam seninkileride
meltemcim doğum yerim İZMİR ,teşekkürler...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bengusu canim dogumyerini yazmamisin ben istanbul diye cikarttim eger istanbul diyosan hemen yazicam seninkileride
iclal bak son dakka golüsün yazdim seni az daha gec yazsaymisin yarin yazacaktim sana ama güzel yildiz haritan gec kalma baska yapmak istedigin seylerdede )
1. ev yay: Dışarı yansıttığınız kişilik ve davranış şeklinizle, sıcak kanlı, samimi ve entellektüel bir insan imajı yaratırsınız. Farklı kültürlere merak duyar ve deneyimlemeyi istersiniz. Okumak, öğrenmek ve düşüncelerinizi bir senteze vardırarak, hayata dair bir felsefe geliştirmek genel karakteristikleriniz arasındadır. Yeniliğe ve değişime duyduğunuz ihtiyaç sizi bağımlılıklar karşısında dirençli olmaya sevk eder.
2.ev oglak : Maddi konularda oldukça istikrarlı ve kontrollü davranmayı istersiniz. Yaşamınızı devam ettirecek kaynakları elde etmekte ve korumakta başarılısınızdır. Rahat bir insan olmanıza rağmen, hesapsızca, kontrolsüz para harcamayı sevmezsiniz.
3.ev balik:Metodik bir yapınız olmasına rağmen, zaman zaman düşüncelerinizdeki dalgalanmalar ve konsantrasyon bozukluğu problem yaratır. Düşünce sisteminizde duygularınızın ve alt bilinç akımlarının yansımalarını görmemek olanaksız gibidir. Yakın çevrenizdeki insanlara ve kardeşlerinize karşı son derece sıcak, verici ve esirgeyen bir davranış biçiminiz vardır. Bu yaklaşımlarınız zaman zaman suistimal edilmenize de neden olabilir.
4.ev koc:Ailenizle olan ilişkilerinizde bireysel davranışlarınız dikkat çekicidir. Ailevi konularda inisiyatif kullanmakta ve liderlik etmekte, sorumluluk üstelenmekte çekinmezsiniz. Ancak süreklilik sağlamakta zorlanmanız problemlerin yaşanmasına neden olabilir. Evinizin dikkat çekici, canlı ve yaşamın paylaşıldığı bir alan olması için elinizden geleni yaparsınız.
5.ev boga: Oldukça yaratıcı ve üretken bir yapınız vardır. Aşka ve duygusal bağlantılara ihtiyaç duyar ve bu tür ilişkilerde bedensel paylaşımların da yaşanmamasına tahammül edemezsiniz. Çocuklarınızla ilişkilerinizde güven veren, istikrarlı ve onları somut değerlere hazırlayan bir yaklaşımınız vardır.
6.ev ikizler: Çalışma yaşamı sizin için son derece önemlidir. Günlük hayatta ve iş ortamında hiç bir zaman duygularınızı ön plana almayan, akılla ve mantıkla yaklaşan tavırlarınız başarılı olmanızda son derece önemli bir etkiye sahiptir.
7.ev ikizler: İkili ilişkilerinizde her zaman aklınızla hareket etmeye özen gösterirsiniz. Entellektüel paylaşımlar, değişiklik ihtiyacı ve kendini yenileyebilen, çağa ayak uydurabilen bir partner arayışı yaşantınızın bu alanında belirleyiciliğe sahiptir. Çabuk sıkılmanız ve değişik insanları merak etmeniz, adınızın çapkına çıkmasında ve kolayca bağlanamamanızda etkendir.
8.ev yengec: Ortak finansal kaynakları yaşamınızda güvence olarak görmeye eğiliminiz vardır. Birlikte yaşamı paylaştığınız kişilerin, maddi anlamda en az sizin kadar güçlü olmasını istersiniz.
9.ev basak: Seyahat etmek ve yeni yerler görmek isteğiniz son derece kuvvetlidir. Yüksek öğrenimi önemser ve çalışma yaşamını daha kolay ve yetkin bir hale getirmek amacına hizmet eden bir araç olarak değerlendirirsiniz
10.ev terazi : Toplumsal yaşantınızda ve mesleki hayatınızda statükoya ve sosyal bağlantılara önem verirsiniz. Bu alanda uyumlu, kibar ve akıllı bir insan olarak tanınmak sizin için önemlidir. Sosyal kimliğinizde birlikte olduğunuz insanların yansımalarını görmemek mümkün değildir. Aklınızla ve gelişkin insan ilişkilerinizle, hedeflerinize ulaşmakta zorluk çekmezsiniz.
11.ev akrep : Arkadaşlarınıza ve dostlarınıza gönülden bağlısınızdır. Onlarla ilişkilerinizde son derece duygusal olmanıza karşın, bunu açıkça göstermemeyi tercih eden bir davranış biçiminiz vardır. Bu ilişkilerinizde her türlü paylaşımı yaşamak, sahip olduklarınızı karşılıklı bir alış-veriş aracı olarak kullanmak sizin için son derece doğaldır.
12.ev yay: Oldukça tutucu ve kararlı bir imaj yaratmanıza karşın, derinlerde özgürlük arayışınız, macera isteğiniz oldukça yoğundur. Yaşamınıza görünenden daha derin anlamlar yüklemeye ve düşünsel gücünüzü materyal yapabilirliklerinizden daha üst düzeye taşımaya ihtiyacınız vardır