Balık Burcu 20 Şubat - 20 Mart Balıklar Yıldız Haritanız

kizlar bi kac gün yokum bilgisayarimda ciddi problem oldu bengüsu sana yazdiklarimi alamiyorum bilgisayardan bir daha yazmam gerekecek bekleticem seni :KK43: umarim sorunum artik cözülür bu hafta hep sorunlu gecti .
Heryere yazdim ama maillerimi hic acamaz oldum insallah burasi kabul eder yazimi görüsmek üzere
balik53 canim mailleri mesajalri hic acamiyorum :KK43: bana mutlaka yollamisindir bisiler toplu halde bakicam artik :KK43:

:a015:seni anliyorum meltemcigim Çok üzgünüm çoook süprizzzzzbenneyaptımki cok yogunsun sana yeni bir seyler bulunca yolluyorum sen hic tatli canini uzme pc duzelince hepsini yavas yavas okursun sayet istedigin baska seylerde varsa yaz yardimci olmaya calisirim saglicakla kal.:kahve:

Son düzenleme:
balikcim canim düzelttim düzelttim burdaiym sabah sabah :))))))) cildirirdim valla zaten hava yagmurlu evde yapacak bi isim yok :)))

bengüsu canim gec oldu ama güc olmasin

1.ev yay: Dışarı yansıttığınız kişilik ve davranış şeklinizle, sıcak kanlı, samimi ve entellektüel bir insan imajı yaratırsınız. Farklı kültürlere merak duyar ve deneyimlemeyi istersiniz. Okumak, öğrenmek ve düşüncelerinizi bir senteze vardırarak, hayata dair bir felsefe geliştirmek genel karakteristikleriniz arasındadır. Yeniliğe ve değişime duyduğunuz ihtiyaç sizi bağımlılıklar karşısında dirençli olmaya sevk eder.

2.ev oglak : Maddi konularda oldukça istikrarlı ve kontrollü davranmayı istersiniz. Yaşamınızı devam ettirecek kaynakları elde etmekte ve korumakta başarılısınızdır. Rahat bir insan olmanıza rağmen, hesapsızca, kontrolsüz para harcamayı sevmezsiniz. Maddi kaynaklar sizin için toplumsal hayatınızı devam ettirebilmek, mesleki hedeflerinizi yakalayabilmek için kullandığınız araçlardır.
3.ev kova : Düşüncelerinizi ifade ederken, son derece bağımsız, özgün bir tarz geliştirmeyi tercih edersiniz. İletişimde açıklık çok büyük bir öneme sahiptir ve kısıtlamalara, kurallara uymayı hiç bir zaman kabul edemezsiniz. Yakın çevrenizle ve kardeşlerinizle ilişkilerinizde son derece demokrat, eşitliğe ve insani paylaşımlara ihtiyaç duyan bir yapınız vardır. Geleneksel ve kurallar çerçevesinde hazırlanmış eğitim sistemlerinde başarı sağlamakta zorluk çekersiniz.
4.ev balik : Ailenize karşı son derece sevecen ve hatta ilahi duygularla bağlısınızdır. Onlarla paylaşımlarınızda sevgi, yardımlaşma, şefkat ve koruyuculuk duyguları hakimdir. Evinizde yalnız kalmayı ve rahatlamayı istersiniz. Bu isteklerinizi gerçekleştirebileceğiniz bir ev hayatını oluşturmak önemli hedefleriniz arasındadır.

5.ev koc: Macera yaşamaya karşı müthiş bir isteğiniz vardır. Risk almaktan çekinmeyen ve kendine çok güvenen yapınız oldukça dikkat çeker. Çok kuvvetli olan yaratıcılığınızı olumlu alanlara kanalize etmeniz gerekir. Aşkta ve duygusal bağlantılarda her zaman bireysel davranmaya eğilimli ve inisiyatifi elden bırakmak istemeyen bir davranış biçiminiz vardır. Çocuklarınız kişiliğinizde önemli izler bırakır.
6.ev boga : Çalışma yaşamında ve günlük yaşamda oldukça pratik ve üretken bir davranış biçiminiz vardır. Uygulanabilirliğinden emin olduğunuz yöntemlerle hareket etmeyi tercih edersiniz. Birlikte çalıştığınız insanlarla ortak, somut amaçlara sahip olmayı istersiniz. Çalışma yaşamındaki inatçılığınız ve kararlılığınız zaman zaman problem yaşamanıza da neden olabilir.

7.ev ikizler : İkili ilişkilerinizde her zaman aklınızla hareket etmeye özen gösterirsiniz. Entellektüel paylaşımlar, değişiklik ihtiyacı ve kendini yenileyebilen, çağa ayak uydurabilen bir partner arayışı yaşantınızın bu alanında belirleyiciliğe sahiptir. Çabuk sıkılmanız ve değişik insanları merak etmeniz, adınızın çapkına çıkmasında ve kolayca bağlanamamanızda etkendir.

8.ev yengec: Ortak finansal kaynakları yaşamınızda güvence olarak görmeye eğiliminiz vardır. Birlikte yaşamı paylaştığınız kişilerin, maddi anlamda en az sizin kadar güçlü olmasını istersiniz.
9.ev aslan:İnançlarınıza son derece bağlısınızdır. Farklı sistemlere merak duymanıza karşın, kendi inançlarınızdan şüphe etmek gibi bir eğiliminiz hiç bir zaman yoktur. Macerayı seversiniz. İyi bir eğitim almış olmak ve düşüncelerinizi güç elde etmek için kullanmak davranış biçimleriniz arasındadır. Etrafınızdaki insanlara da kendi fikirlerinizi ve inançlarınızı benimsetmek konusunda dominant olma eğiliminiz vardır.
10.ev basak:Mesleki ve toplumsal yaşamda çalışkanlığınızla ve aklınızla tanınmayı, saygı görmeyi istersiniz. Ufak tefek işlerde çalıştıktan sonra, ilerlemek ve hedeflediğiniz noktaya ulaşmak konusunda oldukça başarılısınızdır. Mesleki ve toplumsal yaşantınızdaki kusurları kendi kendinize eleştirmek ve mükemmele ulaşmak için gerekenleri yapmak konusunda oldukça istikrarlı bir davranış biçiminiz vardır
11.ev terazi: Arkadaşlarınızla ve dostlarınızla ilişkilerinizde entellektüel paylaşımlara ihtiyaç duyar, ilişkilerinizin nezaket kuralları çerçevesinde yaşanması için çaba harcarsınız. Hayatınızın bu alanında hiç alanda olmadığı kadar toleranslı, uyum sağlamaya çalışan, kuvvetli bir empati mekanizması ile hareket eden bir yapınız vardır.
12.ev akrep :KK70:erinlerde oldukça güçlü ve duygusal bir yapınız vardır. Aslında çok kolay incinebilir olmanıza rağmen, yarattığınız neşeli, aldırmaz ve geniş kişiliğin arkasına saklanarak bu yanınızı örtmeye gayret edersiniz.

gymlova:
1.ev ikizler:KK70:ışarı yansıttığınız kişilik ve davranış şeklinizle aklınızı, zekanızı ve entellektüel yanınızı ortaya koymayı istersiniz. Akıllı, bilgili ve zeki bir insan olarak tanınmak sizin için çok önemlidir. Çok yönlü, anlık değişiklikler yaşayabilen yapınızla oldukça enteresan ve sevilen bir insan imajının doğmasını da sağlarsınız.
2.ev yengec: İnsanların kendilerini güvende hissedebilmek için neye ihtiyaçları olduğunu çok rahat hisseder ve bu alanlardan kuvvetli kaynak sağlayabilirsiniz. Para sizin için bir güvenlik aracıdır.
3.ev yengec: Yakın çevrenizdeki insanlara, kardeşlerinize karşı ebeveyn tarzında bir yaklaşımınız vardır. Onları koruyup, kollamak içgüdüsel olarak vazgeçemediğiniz alışkanlıklarınızdandır. İletişiminiz duygusal durumunuzdan ve alt bilinç akımlarından yoğun şekilde etkilenir. Konuşurken kontrollü olmaya ve sır saklamaya gayret edersiniz.

4.ev aslan:Ailenizle bağlantılarınızda lider rolünü üstlenmeye ve sorumlulukları almaya eğiliminiz yüksektir. Ev yaşamında hakimiyet kurmak ve kendi kurallarınızı uygulatmak arzusundasınızdır. Eviniz yaratıcılığınızı ve rafine zevkinizi gözler önüne serebileceğiniz bir show-room gibidir. Misafirlerinize karşı son derece bonkör ve sıcak yaklaşımlarınız, dostluğa verdiğiniz önemi de gösterir.
5.ev basak :Sosyal konularda, aşk ilişkilerinde mükemmeliyetçi ve detayları gözardı edemeyen bir yapınız vardır. Davranışlarınızı ve duygularınızı analiz eder, beğenmediğiniz yanlarınızı törpülemek istersiniz. Çocuklarla ilişkilerinizde zaman zaman didaktik ve öğretmeye yönelik bir yaklaşımınız vardır.

6.ev akrep :Çalışma yaşantısında bitmeyen bir gücünüz ve yoğun bir hırsınız vardır. Günlük düzenin problemsiz işleyebilmesi için, anlitik yanınızı kullanır ve organizasyonlar yaratabilirsiniz. İşlerinizdeki aksaklıklar tüm sinir sisteminizin çökmesine ve ruhsal problemlerin ortaya çıkmasına neden olabilir.

7.ev yay: Ilişkinizde günlük sınırları aşmayı isteyen ve kendini her zaman zihinsel ve görsel olarak yenileyen bir partnerle beraber olmak isteyen bir eğiliminiz vardır.

8.ev oglak :Ortak finansal konularda son derece dikkatli ve ihtiyatlı hareket edersiniz. Borç alıp-verirken riskleri minimize etmek, ince hesaplar yapmak ve plan çerçevesinde hareket etmek tam size göredir.
9.ev oglak: Toplumsal kurallara ve inanç sisteminize derinden bağlısınızdır. Bu alanda değişmek sizin için oldukça zordur. Fazla maceraya girmeyi, risk almayı sevmezsiniz. Toplumsal ve mesleki amaçlarınıza ulaşabilmek için yeterince eğitim almayı ve edindiklerinizi pratik şekilde kullanmayı tercih eden bir yapınız vardır.
Adaleti ve sadakati seversiniz.

10.ev kova: Büyük ölçekli işletmelerde kalabalık bir ekibin içinde çalışmak daha rahat hissetmenize nedendir. Genel anlamıyla tutucu bir yapınız olmasına rağmen, iş yaşantısındaki yeniliklere açıklığınız, teknolojiyi benimsemeniz, herkes için oldukça şaşırtıcıdır. Mesleki ve toplumsal amaçlarınıza ulaşmak gayesiyle, farklı yöntemleri denemekte her hangi bir mahsur görmezsiniz.

11.ev balik:Arkadaşlarınız ve dostlarınız sizin için duygusal alış-verişte buılunduğunuz, çok kıymetli insanlardır. Her an ve her şartta, ihtiyaçları olduğunda onlara gereken desteği vermekten, yanlarında olmaktan hiç kaçınmazsınız. Eğer bu alanda kontrollü olmazsanız dostlarınız ve arkadaşlarınız tarafından suistimal edilme olasılığınız da yüksektir.
12.ev boga :Kökleşmiş alışkanlıklarınız ve içgüdüleriniz farkında olmadığınız halde hayatınızda önemli bir belirleyiciliğe sahiptir. Bunun farkına vardıkça değiştirmek arzunuz da yoğunlaşır. Bilinçdışında materyal güvene çok ihtiyaç duyarsınız.

meltem merhaba,
banada bakabilirsen sevinirim.bakamassanda canın sağ olsuna.s.
18 mart 1979 istanbul gece yarısından sonra sabaha karşı ama tam saat belli değil maalesef:1no2:
tesekkürler.
selamlar.

meltem 16 mart 83 samsun canım..
ezanla doğmuşum.
bakabilirsen çok sevinirim.

Son düzenleme:
mirrorwoman bakarim canim seninde caninsagolsun bide ayni gun dogumluyuz 18 mart ama aramizda bayagi bi yil farki var :KK66:
Canim sabaha karsi diyince sabah 3 aldim ortalama saatini üc asagi bes yukari derler ya böyle bi si cikti
sevgilerle

1.ev oglak:KK70:ışarı yansıttığınız kişilik ve davranış biçiminizle, oldukça tutarlı, prensiplerine bağlı, çalışkan ve tutucu bir insan imajı yaratırsınız. Mesleki başarılar, toplumsal olarak yükselmek kişilik entegrasyonunuzda son derece önemli bir yer tutar. Etrafınızdaki insanlara saygılı ve mesafeli bir şekilde yaklaşmayı istersiniz ve yaşamsal kararlarınızdaki riskleri kontrol ve idare etmekte son derece başarılısınızdır.

2.ev balik:parayla ve diğer finansal değerlerle bağlantı kurmakta zorlanan, hatta anti-maddeci denilebilecek bir yapınız vardır. Kendi yaşamınızı devam ettirmek için minimum kaynağa sahip olmak size göre yeterlidir. Kaynak temin etmek konusunda oldukça kaderci, inisiyatif kullanmak istemeyen bir yapınız vardır. Bu alandaki sorumluluklarınızdan kolayca vazgeçmeniz, zaman zaman problemler yaşamanıza neden olabilir.
3.ev koc:Son derece hızlı düşünen ve çabuk kavrayan bir insanınız. İletişimde baskın bir rol üstlenmekte ve inisiyatif almakta hiç bir zaman tereddüt etmezsiniz. Tüm konuşmalarınızda açıklıktan yana oluşunuz, düşüncelerinizi hiç bir çekince hissetmeden yansıtmanız da önemli karaktersitikleriniz arasındadır. Yakın çevrenizdeki insanlara ve kardeşlerinize karşı bireysel ve atak davranışlarınız da önemli özelliklerinizden sayılabilir.
4.ev boga: Son derece özgürlüğünüze düşkün bir insan olmanıza rağmen, ailevi ilişkilerinizde biraz daha tutucu ve bağlılığa yatkın bir davranış biçiminiz vardır. Aile bağlarınızı önemser ve duygusal paylaşımlara ihtiyaç duyarsınız. Evinizin güvenli, güzel eşyalarla döşenmiş, sıcak bir ortam olması için elinizden geleni yaparsınız.
5.ev ikizler:Aşk yaşamında değişikliğe ihtiyaç duyan, duyguları geri plana atarak, entellektüel paylaşımları daha fazla önemseyen bir yapınız vardır. Bu alanda çok yönlülüğe, değişikliğe ve yeniliğe duyduğunuz ihtiyaç davranışlarınızda belirleyiciliğe sahiptir. Yaratıcı yanınız düşünsel boyutta kendini gösterir. Çocuklarınızla ilişkilerinizde aydın, çağdaş yaklaşımlarınız dikkat çeker. Onların akıllı, çok yönlü, eğitimli ve entellektüel bireyler olması için gayret gösterirsiniz.
6.evikizler: Çalışma yaşamı sizin için son derece önemlidir. Günlük hayatta ve iş ortamında hiç bir zaman duygularınızı ön plana almayan, akılla ve mantıkla yaklaşan tavırlarınız başarılı olmanızda son derece önemli bir etkiye sahiptir. Bu alandaki çok yönlülüğünüz, yeniliklere açıklığınız ve çağa ayak uydurmakta zorluk çekmemeniz de dikkat çekici özellikleriniz arasındadır.
7.ev yengec: İkili ilişkilerinizde güvenceye çok ihtiyacınız vardır. Emniyet arayışınız sizi harekete geçmek konusunda yavaşlatır. Birlikteliklerinizde koruyan, esirgeyen, sadakata ve bağlılığa önem veren bir yaklaşımınız vardır. Geleneksel değerleri korumayı ve toplumsal kurallarla uyum içinde davranmayı tercih edersiniz.
8.ev basak:Kendi finansal değerlerinize hiç önem vermemenize rağmen, ortak maddi konularda oldukça tutarlı ve üretlken yaklaşımlarınız vardır.
9.ev terazi:İnançlarınızın oluşmasında aklın rolü her zaman çok büyüktür. Dogmatizmden uzak kalmaya ve felsefenizin mantık süzgecinden geçmiş olmasına gayret edersiniz. Düşünsel gücünüzün yüksekliği sizi yüksek öğrenimin temel bir gereksinim olduğu inancına sürükler. Eğitim yaşantınızda parlak zekanızla ve sosyalliğinizle dikkat çekersiniz.
10.ev akrep:Mesleki ve toplumsal hayatta son derece kuvvetli, iradeli ve ihtiraslı davranışlarınız dikkat çeker. Geniş ölçekli bir düşünce yapısına sahip olmanıza rağmen, hedeflerinize ulaşmakta da bireysel davranışlarınız dikkat çekicidir. Bu alanda yaşayabileceğiniz negatif deneyimlerden bile yenilenerek çıkmak ve tekrardan başlayabilmek genel özellikleriniz arasındadır.

11.ev yay:Arkadaşlarınızla ve dostlarınızla bağlantılarınızda sıcakkanlılığınız, samimiyetiniz ve akılcı paylaşımlara verdiğiniz önem dikkat çekicidir. Entellektüel paylaşımlar yaşamak, ortak amaçlara sahip olmak bu alanda aradığınız tatminlerdir. Bildiklerinizi tüm ayrıntılarıyla paylaşmakta, beraberce bir hedefe ilerlemek konusunda onlara tereddütsüz güvenmekte hiç bir sakınca görmezsiniz.
12.ev yay: Oldukça tutucu ve kararlı bir imaj yaratmanıza karşın, derinlerde özgürlük arayışınız, macera isteğiniz oldukça yoğundur. Yaşamınıza görünenden daha derin anlamlar yüklemeye ve düşünsel gücünüzü materyal yapabilirliklerinizden daha üst düzeye taşımaya ihtiyacınız vardır.

kizlar ben cikiyorum firsatbuldugumda giricem ama bu gun depremlere kafayi takmis durumdayim 17 agustos yaklasiyo ya icim fena oluyo deprem oldugu andaki haritalar ilgimi cekti bi kac gun onlara bakmak istiyorum ilgincbisi bulursam sizede yazarim.

saruboceq canim bi ara bakip yazarim seninkinide simdi cikyiorum kk dan acaba o tarihte sabah ezani saat kaca geliyomus 5 falanmi sabah bi bulursan sevinirim .

meltemcim çok sağol ellerine sağlık..bir ara girdiğinde bu yazdıklarını nasıl yorumlayacağım onu anlamadım ben açıklarsan sevinirim yani ev yay ev oğlak ne demek:uhm:

meltemcim,
kesinlikle doğru yazdıkların ve beni anlatıyor gerçekten,emeğine sağlık canım...

Mirrorwoman evlerin anlamlarini yaziyorum canim. Harita ciktiginda dogumbilgilerine göre senin 1. evinde bir burc olabilir yada olmayabilir olmazsa gezegenlere bakiliyor. 1.ev koc karakteri var ve senin 1. evindeki gezegenlere acilara göre o burcun karakteriyle sana yorum yapiliyor. Buraya yazmasamda olurdu bunlari ama daha sonra sizin evlerinize göre detay yorumlarda yazicam diye simdiden hazir kyodum kafani karsitirdiysam ara sira bakamya devam et buraya ben yazdikca bisiler olusmaya baslicak ama bende cok cok iyi bilne biri olmadigim icin zaman buldukca oldugu kadar yaziyorum.
Söyle düsünebilrisin 1. ev kariyer isle ilgili bi ev ama sende oglak burcu var yani oglagin gösterdigi tepkiyi veriyosun bu ortamda . Daha detayli bakildikca haritaya yaptigin bazi seylerin sebepleri yapman gerekenler aklina gelebilecek hersey okunabilyior ben sadec cok kisa karakterinizle ilgili bi kac cümle yazdim. Dedigim gibi haritlarinizi cözdükce dha detay yazicam buraya :KK66: Söyle yalnis bisi anlasilmasin 1. ev koc burcu koc olmak zorunda ama bende oglak var öyle düsünmeyin.Söyle düsünün isle kariyerle ilgili bi sorunuz varsa oglak burcun abakin. Baliksiniz ama is ortaminda kisilikte oglaksiniz. En belirgin özelligi ketum ve caliskanligi olan oglaktan bu huylari almis olabilirsiniz. Yada baska bi gezegen aci yapmistir cok calismak istersiniz ama evde oturrusunuz gibi bunlar örnekti sadece ama anlamadigin baska seylerde olursa yaz mirrorwoman canim ben elimden geldigince bakayim.

1.Ev (koç Burcunun evi): Kişilik, maske, dışa gösterdiğimiz yüz, beden, sağlık, kişisel farkındalık.
2.Ev (boğa burcunun evi): Maddi güvence isteği, maddi kazanç, para kazanma ve harcama.
3.Ev (ikizler burcunun evi): İletişim, kısa yolculuklar, bilgi, eğitim, yakın akrabalar, komşular.
4.Ev (yengeç burcunun evi): Yuva, ev, dünya, geldiğimiz yer, anne, ebeveynler.
5.Ev (aslan burcunun evi): Yaratıcılık, yaratıcı kişiliğin sergilenmesi, sanat, aşk, eğlence, çocuklar, kumar.
6.Ev (başak burcunun evi): İş, çalışma, hizmet etme, faydalı olma, pratiklik, sağlık, kişisel gelişim, temizlik, ayrıntılar.
7.Ev (terazi burcunun evi): İkili ilişkiler, ortaklık, anlaşmalar, evlilik, eş.
8.Ev (akrep burcunun evi): Ölüm ve yeniden doğum, yenilenme, dönüşüm, gizli ilimler, miras, ortak paralar.
9.Ev (yay burcunun evi): Seyahat, yurt dışı yolculukları, uzak ülkeleri dolaşma, felsefe, din, yüksek öğrenim.
10.Ev (oğlak burcunun evi): Kariyer, şöhret, başarı, yükselme, dünyaya karşı olan sorumluluklarımız ya da hedeflerimiz.
11.Ev (kova burcunun evi): Arkadaşlar, gruplar, grup çalışmaları, organizasyonlar içinde ortak hedefler için çalışmalar.
12.Ev (balık burcunun evi): Bilinçdışı, kolektif bilinç, ruhsal çalışmalar, içe çekilme, içe dönüş, kapanma, izolasyon.

Meltemcim tesekkürler elleirne sağlık.Tamaen anlamış değilim açıkcası ama mutlaka topiğe sık sık gelip bakacağım ve çözeceğimi düşünüyorum zamanla.
Şimdiden tesekkürler yapcağın yorumlar için,
sevgilerimleeeŞeniz

canım bende astrolojiyle ilgileniyorum 20-01-1975 sabah saat 9:45 doğumluyum benimde haritamı yorumlarsan çok sevinirim şimdiden teşekkürler

canım bende astrolojiyle ilgileniyorum 20-01-1975 sabah saat 9:45 doğumluyum benimde haritamı yorumlarsan çok sevinirim şimdiden teşekkürler benim yükselenim balık

kizlar kendi sorunumla ilgili bazi konulara ulastim biraz derin oldu konular o yüzden pek gelemiyorum kk yada forumada eger anlarsam bu arastirdigim seyleri sizlerinde haritalarinizda bakacagim hangi dönemler arasinda hangi sIkIntilari yasadiginizi ve ne yapmanizi söyleyen seyler. Onlari arastirirken burda yazdiklarim acayip sacma geldi bi an o yuzden bakip bakip sevgiyle ve saruboceq sana bisiler yazmak gelmyi icimden.
Eger vaktiniz varsa beni biraz bekleyin düzgün bisiler yazayim sizlere iyi bakin kendinize

iclal bak son dakka golüsün yazdim seni az daha gec yazsaymisin yarin yazacaktim sana ama güzel yildiz haritan gec kalma baska yapmak istedigin seylerdede :KK66:)
1. ev yay: Dışarı yansıttığınız kişilik ve davranış şeklinizle, sıcak kanlı, samimi ve entellektüel bir insan imajı yaratırsınız. Farklı kültürlere merak duyar ve deneyimlemeyi istersiniz. Okumak, öğrenmek ve düşüncelerinizi bir senteze vardırarak, hayata dair bir felsefe geliştirmek genel karakteristikleriniz arasındadır. Yeniliğe ve değişime duyduğunuz ihtiyaç sizi bağımlılıklar karşısında dirençli olmaya sevk eder.
2.ev oglak : Maddi konularda oldukça istikrarlı ve kontrollü davranmayı istersiniz. Yaşamınızı devam ettirecek kaynakları elde etmekte ve korumakta başarılısınızdır. Rahat bir insan olmanıza rağmen, hesapsızca, kontrolsüz para harcamayı sevmezsiniz.
3.ev balik:Metodik bir yapınız olmasına rağmen, zaman zaman düşüncelerinizdeki dalgalanmalar ve konsantrasyon bozukluğu problem yaratır. Düşünce sisteminizde duygularınızın ve alt bilinç akımlarının yansımalarını görmemek olanaksız gibidir. Yakın çevrenizdeki insanlara ve kardeşlerinize karşı son derece sıcak, verici ve esirgeyen bir davranış biçiminiz vardır. Bu yaklaşımlarınız zaman zaman suistimal edilmenize de neden olabilir.

4.ev koc:Ailenizle olan ilişkilerinizde bireysel davranışlarınız dikkat çekicidir. Ailevi konularda inisiyatif kullanmakta ve liderlik etmekte, sorumluluk üstelenmekte çekinmezsiniz. Ancak süreklilik sağlamakta zorlanmanız problemlerin yaşanmasına neden olabilir. Evinizin dikkat çekici, canlı ve yaşamın paylaşıldığı bir alan olması için elinizden geleni yaparsınız.
5.ev boga: Oldukça yaratıcı ve üretken bir yapınız vardır. Aşka ve duygusal bağlantılara ihtiyaç duyar ve bu tür ilişkilerde bedensel paylaşımların da yaşanmamasına tahammül edemezsiniz. Çocuklarınızla ilişkilerinizde güven veren, istikrarlı ve onları somut değerlere hazırlayan bir yaklaşımınız vardır.

6.ev ikizler: Çalışma yaşamı sizin için son derece önemlidir. Günlük hayatta ve iş ortamında hiç bir zaman duygularınızı ön plana almayan, akılla ve mantıkla yaklaşan tavırlarınız başarılı olmanızda son derece önemli bir etkiye sahiptir.
7.ev ikizler: İkili ilişkilerinizde her zaman aklınızla hareket etmeye özen gösterirsiniz. Entellektüel paylaşımlar, değişiklik ihtiyacı ve kendini yenileyebilen, çağa ayak uydurabilen bir partner arayışı yaşantınızın bu alanında belirleyiciliğe sahiptir. Çabuk sıkılmanız ve değişik insanları merak etmeniz, adınızın çapkına çıkmasında ve kolayca bağlanamamanızda etkendir.
8.ev yengec: Ortak finansal kaynakları yaşamınızda güvence olarak görmeye eğiliminiz vardır. Birlikte yaşamı paylaştığınız kişilerin, maddi anlamda en az sizin kadar güçlü olmasını istersiniz.
9.ev basak: Seyahat etmek ve yeni yerler görmek isteğiniz son derece kuvvetlidir. Yüksek öğrenimi önemser ve çalışma yaşamını daha kolay ve yetkin bir hale getirmek amacına hizmet eden bir araç olarak değerlendirirsiniz
10.ev terazi : Toplumsal yaşantınızda ve mesleki hayatınızda statükoya ve sosyal bağlantılara önem verirsiniz. Bu alanda uyumlu, kibar ve akıllı bir insan olarak tanınmak sizin için önemlidir. Sosyal kimliğinizde birlikte olduğunuz insanların yansımalarını görmemek mümkün değildir. Aklınızla ve gelişkin insan ilişkilerinizle, hedeflerinize ulaşmakta zorluk çekmezsiniz.

11.ev akrep : Arkadaşlarınıza ve dostlarınıza gönülden bağlısınızdır. Onlarla ilişkilerinizde son derece duygusal olmanıza karşın, bunu açıkça göstermemeyi tercih eden bir davranış biçiminiz vardır. Bu ilişkilerinizde her türlü paylaşımı yaşamak, sahip olduklarınızı karşılıklı bir alış-veriş aracı olarak kullanmak sizin için son derece doğaldır.
12.ev yay: Oldukça tutucu ve kararlı bir imaj yaratmanıza karşın, derinlerde özgürlük arayışınız, macera isteğiniz oldukça yoğundur. Yaşamınıza görünenden daha derin anlamlar yüklemeye ve düşünsel gücünüzü materyal yapabilirliklerinizden daha üst düzeye taşımaya ihtiyacınız vardır

çok teşekkür ederım cnm :teytey:Şeniz

X