Balık Burcu 20 Şubat - 20 Mart Balıklar Yıldız Haritanız

exorcist pardon ya seni es gecmisim kusura bakma hemen yaziyorumm

1.ev ikizler : Dışarı yansıttığınız kişilik ve davranış şeklinizle aklınızı, zekanızı ve entellektüel yanınızı ortaya koymayı istersiniz. Akıllı, bilgili ve zeki bir insan olarak tanınmak sizin için çok önemlidir. Çok yönlü, anlık değişiklikler yaşayabilen yapınızla oldukça enteresan ve sevilen bir insan imajının doğmasını da sağlarsınız.

2.ev yengec : İnsanların kendilerini güvende hissedebilmek için neye ihtiyaçları olduğunu çok rahat hisseder ve bu alanlardan kuvvetli kaynak sağlayabilirsiniz. Para sizin için bir güvenlik aracıdır. Çok çabuk hareket edip, karar vermenize karşın, maddi konularda uzun uzun düşünmeyi, planlı ve tedbirli olmayı tercih edersiniz. Para biriktirmekte oldukça başarılısınızdır.
3.ev aslan : İletişimde oldukça baskın ve etkileyici bir tarzınız vardır. Jestlerinizi ve mimiklerinizi bir sahne sanatçısı kadar iyi kullanabilmeniz, iletişimle istediğiniz hedeflere ulaşabilmenize de yardımcıdır. Yakın çevrenizdeki insanlara ve özellikle kardeşlerinize karşı son derece bonkör, koruyucu ama, otoriter bir tarz geliştirmeniz söz konusudur.
4.ev basak : Ailenizle olan ilişkilerinizde mükemmeli arayan bir tarzınız olduğu için zaman zaman çatışmalar yaşamanız kaçınılmazdır. Aslında hayatınızın pek çok alanında dağınıklığa hiç aldırmamanıza rağmen, evde düzenli, temiz ve organize bir yaşam kurmayı hedeflersiniz. Misafirlerinize hizmet etmek, onlara karşı hissettiklerinizi servis yoluyla ifade etmek genel eğiliminizdir.

5.ev terazi : Aşık olduğunuzda yaratıcılığınız da yükselir. Genellikle nazik ve zarif davranışlarınızla beğendiğiniz insanı etkilemeye gayret edersiniz. Çocuklarınızla olan ilişkilerinizde demokrat bir tarzınız vardır. Onlarla entellektüel paylaşımlar yaşamayı, onları sosyal yaşama uygun şekilde yetiştirmeyi ve yönlendirmeyi tercih edersiniz.

6.ev akrep : Çalışma yaşantısında bitmeyen bir gücünüz ve yoğun bir hırsınız vardır. Günlük düzenin problemsiz işleyebilmesi için, analitik yanınızı kullanır ve organizasyonlar yaratabilirsiniz. İşlerinizdeki aksaklıklar tüm sinir sisteminizin çökmesine ve ruhsal problemlerin ortaya çıkmasına neden olabilir.
7.ev yay : İkili ilişkilerde daldan dala atlayan ve kolayca bağlanamayan yapınız, uzun süre bekar kalmanıza neden olabilir. Ama bir yanınız da gelenekleri gözardı edemediği için, bir şekilde kalıcı bir beraberliğe evet demeniz kaçınılmazdır. Yine de ilişkinizde günlük sınırları aşmayı isteyen ve kendini her zaman zihinsel ve görsel olarak yenileyen bir partnerle beraber olmak isteyen bir eğiliminiz vardır.
8.ev oglak : Ortak finansal konularda son derece dikkatli ve ihtiyatlı hareket edersiniz. Borç alıp-verirken riskleri minimize etmek, ince hesaplar yapmak ve plan çerçevesinde hareket etmek tam size göredir.
9.ev kova : İnançlarınızda zaman zaman kaymalar ve sapmalar görmek mümkündür. Yaşamınız boyunca alternatif sistemleri tanımak ve hatta benimsemek isteyebilirsiniz. Hiç bir zaman dogmalarla hareket edebilmeniz olası değildir. Entellektüel yanınızın gelişkinliği sizi araştırmaya ve öğrenmeye yönlendirir.
10.ev balik : Toplumsal yaşantınızda ve mesleki hedeflerinizde genelde duygularınızla hareket etmeye eğilimli bir yapınız vardır. Bu alandaki ihtiraslarınızı kabul etmek size bile zor gelebilir. Yardımsever ve duygusal bir insan olarak tanınmak istersiniz. Mesleki ya da toplumsal amaçlarınıza ulaşamadığınız zaman, yaşamın diğer alanlarındaki gereksinimleri ve sorumluluklarınızı da kökten ihmal etme eğiliminiz çok fazladır.
11.ev koc :Arkadaşlarınız arasında inisiyatif almayı ve başı çekmeyi isteyen bir yanınız vardır. Dominant tarzınızın kabul edilmesini ve sizin kararlarınıza uyulmasını beklemeniz bu alanda problemler yaşamanıza neden olabilir. Sık sık yeni insanlar tanımak, onlarla da dostluklar geliştirmek arzusundasınızdır.

12.ev boga: Kökleşmiş alışkanlıklarınız ve içgüdüleriniz farkında olmadığınız halde hayatınızda önemli bir belirleyiciliğe sahiptir. Bunun farkına vardıkça değiştirmek arzunuz da yoğunlaşır.

exorcist benim burdan anladigim kendini ise vermis isleri iyi ama gec evlenmis yada evlenecek birimisin birde kardeslerine duskun birimisin dogrumu yorumluyorum onun icin sormak istedim.

srvnclskn cok sevindim seninkinide yaziyorum hemen :KK66:

1.ev kova : Dışarı yansıttığınız kişilik ve davranış şeklinizle son derece özgün, özgür, entellektüel ve orijinal bir insan imajı yaratırsınız. Özgürlüğünüze düşkünlüğünüz, düşüncelerinizin diğer insanların fikirlerinden çok farklı olması, kurallara ve normlara uymakta zorluk çekmeniz, pek çok zaman zor anlaşılan bir insan olmanızda etkilidir.

2.ev koc: Para konusunda ve maddi kaynakların elde edilmesinde oldukça atak bir yapınız vardır. Maddeye hiç değer vermemenize rağmen, bu alanı bir macera arenası olarak görürsünüz.
3.ev boga : İletişimde tutarlı olmaya gayret edersiniz. Sözcüklerinizi doğru seçmek ve akıllıca kullanmak için ağır ağır konuşmaktan hiç çekinmezsiniz. Düşünme konusunda biraz tembellik yapmaya, başka bir deyişle düşünmekten çok hissetmeye eğilimli bir yapınız vardır. Kardeşlerinizle ve yakın çevrenizle ilişkilerinizde kıskanç, sahip olmacı tavırlarınız kadar, duygusal yaklaşımlarınız da dikkat çeker.
4.ev ikizler : Ailenizle ilişkilerinizde çok yönlü tatminler sağlamaya çalışan ve aynı davranış biçimini de onlardan bekleyen bir yapınız vardır. Duygusal olduğu kadar akılcı desteğe de ihtiyaç hissedersiniz. Bu alandaki değişiklik arayışınız özellikle ev yaşamında kendini gösterir. Evinizde sık sık yaptığınız değişiklikler, kendinizi yenilenmiş hissetmenizde önemli bir etkiye sahiptir. Eviniz yakınlarınızın ve dostlarınızın sıkı paylaşımlar yaşadığı bir durak gibidir.
5.ev yengec : Yaratıcılığınız ve aşka düşkünlüğünüz en belirgin özellikleriniz arasındadır. Flört etmeyi çok sevmenize rağmen, bu alanda hissettiğiniz emniyet ihtiyacı davranışlarınızda belirleyiciliğe sahiptir. Çocuklarınız yaşantınızda çok özel bir yere sahiptir. Onları koruyup, kollamak isteğiniz aşırıya vararak, kişilik gelişimlerinde sakıncalı bir halin de doğmasına neden olabilir.
6.ev yengec : Çalışma yaşamında ve günlük hayatta risk almayı sevmeyen ve duygularla hareket eden bir tarzınız vardır. Genelde kuralları fazla önemsemeseniz bile, iş ortamında belli standartların olması sizi rahatlatır. Bu alanda sabırlı ve beklemekten sıkılmayan tarzınız dikkat çekicidir.

7.ev aslan : Genelde demokratik yaklaşımları olan bir insan olmanıza karşın, ikili ilişkilerinizde dominant olmaktan çekinmezsiniz. Kendi kurallarınızın bu hayat alanında geçerli olması için elinizden eleni yaparsınız. Romantik ve sevecen olmanıza rağmen, bağlanmak ve özgürlüğünüzü teslim etmek korkusu sizi çokeşliliğe yönlendirebilir.

8.ev terazi : Ortak finansal kaynaklar konusunda son derece duyarlı ve hassas yaklaşımlarınız vardır. Yaşamı paylaştığınız insanların maddi ihtiyaçlarına her zaman cevap vermeye gayret eder, bu alanda empati ile davranmaya çalışırsınız.
9.ev akrep : İnançlarınıza sıkı sıkya bağlı bir yanınız vardır. Gizeme karşı düşkünlüğünüz dikkat çekicidir. Hayal gücünüzün zenginliği, duygularınızla beslenerek ortaya çıkar. Yolculuk yapmayı ve yenilikleri görmeyi seversiniz. Yüksek öğrenim sizin için güç elde etmek için kullanabileceğiniz bir araçtır.
10.ev yay : Toplumsal ve mesleki yaşantınızda akıllı, çok yönlü ve özgür bir insan olarak tanınmayı arzu edersiniz. Bu alanda duyduğunuz yenilik ve değişiklik ihtiyacı sizi farklı konularda çalışmaya yönlendirebilir. Özgürlük arayışınız kurallara büyük gereksinim duyulan mesleklerde başarılı olmanızı zorlaştırabilir.
11.ev oglak : Arkadaşlıklarınıza çok değer vermenize rağmen, bu alanda hayatınızın hiç bir kısmında olmadığınız kadar kuralcı ve sistemli yaklaşımlarınız vardır. Bu tür bağlantılarınızda tedbirli olmayı istersiniz. Arkadaşlarınızın toplumsal statüsünün güçlü olmasının sizin kendinizi güvende hissetmenizde büyük bir etkisi vardır.

12.ev oglak : Son derece özgür ve çağdaş bir insan olmanıza rağmen, derinlerde kurallara bağlı olmayı, maddeyi elde etmeyi ve yetkin bir şekilde manipüle etmeyi istersiniz. Görünen yüzüyle olmasa bile mesleki başarılar ve toplumsal hayattaki performans sizin için çok önemlidir.

cadi kasani seninkide geliyorrrr...

1.ev koc: Dışarı yansıttığınız kişilik ve davranış şekliniz yoğun bir enerjinin ve işlenmemiş bir gücün ifadesidir. Kararlılığınız, düşüncelerinize form verir vermez, harekete geçmenizde etkilidir. Zaman kaybetmeyi hiç sevmezsiniz. Rekabeti sever ve yaptığınız her şeyin en iyisi olmasına gayret edersiniz. Aslında eylemleriniz, hareketliliğiniz varlığınızı kendinize ve dünyaya kanıtlamak için kullandığınız araçlardır.
2.ev boga : Pratikliğiniz; iş ve ticaret hayatını sevmeniz para kazanma yeteneğinizde de kendini gösterir. Ancak lükse, markaya olan tutkunuz çok para biriktirememenizde ve aşırı harcamalarınızda en büyük nedendir. Ticari konularda ve finans sektöründe başarılı olma ihtimaliniz çok yüksektir.

3.ev ikizler : Orijinaliteniz ve bireyselliğinizle tanınmayı istersiniz. Fikirlerinizde ve kendinizi ortaya koyuş şeklinizde çok yönlüsünüzdür ve bu özelliğinizle takdir edilmeyi istersiniz. Düşüncelerinizi yakın çevrenizden insanlarla, kardeşlerinizle paylaşmayı ve tartışmayı seven bir yapınız vardır.
4.ev yengec : Ev yaşantınız ve aile bağlarınız en yoğun duygusal tatminleri sağladığınız hayat alanlarıdır. Kendi mahremiyetinize ihtiyaç duyar ve zaman zaman yalnız kalmayı istersiniz. Ailenize duyduğunuz bağlılık ve sadakat çok ilerleyen yaşlara kadar devam edecektir.
5.ev aslan : Aşkta oldukça flörtçü bir yanınız vardır. Beğendiğiniz insana kur yapmaktan ve ona açıkça duygularınızı söylemekten çekinmezsiniz. Çocuklarınız sizin için çok önemlidir ve onlarla gurur duymayı istersiniz. Sanatta belli bir disiplin sağlayabildiğiniz zaman yaratıcılığınız çok hoş eserler ortaya çıkartmanızı sağlayabilir. Yaşamda eğlence, spor ve rekabete yönelik ilişkiler sizin için ayrı bir anlama sahiptir.

6.ev basak : Pek çok hayat alanın aksine, çalışma yaşamında dikkatli ve mükemmeliyetçiliğe yatkın bir tarzınız vardır. Yaptığınız işin en iyisi olması için gayret sarfedersiniz. Ancak bu tarzınız pek çok kere elinizdeki işi zamanında teslim edememenize ve detaylara takılıp kalmanıza neden olur.

7.ev terazi : Aşkta dominant bir tarzınız olmasına rağmen, karşınızdaki insanın duygularına değer vermeye çalışırsınız. Genellikle sizden daha pasif, daha kolay idare edilebilen bir partner arayışınız vardır. Birlikteliğinizde eşinizin dış görünüşünün ve estetik performansının belirleyiciliği yüksektir.
8.ev akrep : Genellikle miras ve ortak finansal kaynaklar konusunda şanslı bir yanınız vardır. Eşiniz ya da ortağınız sahip olduğu kaynakları sizinle paylaşmakta hiç bir zaman tereddüt etmez.
9.ev yay : İnançlarınız son derece kuvvetlidir. Her neye inanıyorsanız, bunu sonuna kadar savunur ve bu sistemin yıkılmaması için elinizden geleni yaparsınız. Yüksek öğrenime, yurt dışında yaşamaya ve felseye karşı doğal bir ihtiyacınız ve yeteneğiniz vardır.
10.ev oglak : Toplumsal ve mesleki yaşantınızda akıllı, çok yönlü ve özgür bir insan olarak tanınmayı arzu edersiniz. Bu alanda duyduğunuz yenilik ve değişiklik ihtiyacı sizi farklı konularda çalışmaya yönlendirebilir. Özgürlük arayışınız kurallara büyük gereksinim duyulan mesleklerde başarılı olmanızı zorlaştırabilir.

11.ev kova : Özellikle arkadaşlarınıza ve dostlarınıza çok değer verir, onlar için fedakarlık yapmaktan çekinmezsiniz. Bireysel yanınız oldukça baskın olmasına rağmen, insanlar sizi tam anlamıyla tanıdıktan sonra, güvenilir bir dost olarak nitelendirirler.

12.ev balik : Farkında olmadığınız bir derinliğiniz ve bilgeliğiniz vardır. İnsanlara yardımcı olmaya çalışırsınız. Bireyselliğinizi kontrol edebildiğiniz zamanlarda, gelişkin bir empati mekanizmasının devreye girdiğini görmek kaçınılmazdır.

ayy bunalr çook güzel, tek kelimeyle harikasın ... hepsi birebir uyuyor ellerine sağlık umarım kendini geliştirebilirsin ki böyle gidersen baya bir ielrlesin sen ....:lepi:

kizlar hepinizdeki ortak noktalari bulmak istedim ama ilk gördügüm durum söyle

buraya dogumtarihini yazan baliklar bir baligin aksine ne saf ne aliklar :KK66:))
cogunlukta koc etkisi ve ikizler etkisi var özde ne kadar sakin romantik olursaniz olun cevreniz genis kültürlü ve kendi ayakalari üstünde duran bayanlarsiniz bence böylede devam edin vazgecmeyin hi cbi zaman. Arkadas icin cig tavuk yersiniz kendinizden önce arkadaslariniz aileniz kardesleriniz gelri ve paraya ne kadar önem vermesenizde onlar icin para nin degerli oldugunu bilir ve iyi isler yaparak parasiz kalmazsiniz.
Ikili iliskilerdede normale sakin görünüp adamin kuzuya ceviren tipler hemen hemen hepinizde koc ve akrep etkisi var yanmis adamalar daha ne diyimki ama bazen balik etkim yok gibi dusunce geliyosa akliniza sebebi budur.
Ikizler ve terazi cokluguda hayattan zevk alan insanlar olarak gördüm sizleri.
Tek negatif durum hic bi zaman balik etkisinde kalip gittiginiz yoldan vazgecip dönmeyin :KK66:

rüzgardakitoz cok sagol canim yeni bisiler ögrendikce bakicam tekrar sizin haritalari sakliyorum.Insallah ilerletirim de kalsik cümlelerin disina cikip kendimde yorum yapabilirim. Iyibak kendine :KK66:

kizlar
sadece balik burcuyla ilgili denicem bunu yeni yeni yildiz haritasi okumayi ögrenemye calisiyorum bunun en iyi yoluda bol bol harita bakmak kendi haritama bakiyorum gecmis yillarimdaki kötü ve iyi günlerdeki haritalalarima bakyiorum cok enteresan geldi bana.

Birde bu konuyu takinti yapmamin bi sebebi var 30 mayista 8 haftalik kurtaj oldum ve nette bakarken bu sene hamile baliklarin dusuk yapma riski var diye gördüm acaba bi kez basima geldi bidaha gelirmi bilmiyorum. Bi arastiraiym dedim ama bu öyle bi konuki benim ömrüm yetmez bunu cözene kadar artik kismette varsa bebek olur dedim ama konu enteresan geldi icine girdim.

Butun baliklar böyle bi si yasar demek bana cok genelleme geliyo o yuzden yildiz haritasi cözmek sanki daha mantikli. Tabi bu konu illaki inanilcak gercek ispatli bisi diil daha cok hobi sekline döndü bende. Gelecegi bilmek gibi bi iddaya girmek yok ama gökyüzü benim cok ilgimi cekiyor.

Bide herkese hemen cevap yazicam diye söz veremiyorum dedigim gibi yeni yeni ögreniyorum dogum yeri yili ve saatini yazin bakalim ögrendigim kadariyla bisiler yazayim size ayrica burda kalacagi icin zamanla bisiler ögrendikcede eklemeler yaparim .

merhaba canım bende balık burcuyum 03.03.1977 kocaeli kolay gelsina.s.

balik53 bu sene kendin icin de dua et kesin tutacak dualarin bak simdiden benim kismetimi actin :))))

ayshince
1.ev yay: Dışarı yansıttığınız kişilik ve davranış şeklinizle, sıcak kanlı, samimi ve entellektüel bir insan imajı yaratırsınız. Farklı kültürlere merak duyar ve deneyimlemeyi istersiniz. Okumak, öğrenmek ve düşüncelerinizi bir senteze vardırarak, hayata dair bir felsefe geliştirmek genel karakteristikleriniz arasındadır. Yeniliğe ve değişime duyduğunuz ihtiyaç sizi bağımlılıklar karşısında dirençli olmaya sevk eder.
2.ev oglak : Maddi konularda oldukça istikrarlı ve kontrollü davranmayı istersiniz. Yaşamınızı devam ettirecek kaynakları elde etmekte ve korumakta başarılısınızdır. Rahat bir insan olmanıza rağmen, hesapsızca, kontrolsüz para harcamayı sevmezsiniz. Maddi kaynaklar sizin için toplumsal hayatınızı devam ettirebilmek, mesleki hedeflerinizi yakalayabilmek için kullandığınız araçlardır.
3.ev balik : Metodik bir yapınız olmasına rağmen, zaman zaman düşüncelerinizdeki dalgalanmalar ve konsantrasyon bozukluğu problem yaratır. Düşünce sisteminizde duygularınızın ve alt bilinç akımlarının yansımalarını görmemek olanaksız gibidir. Yakın çevrenizdeki insanlara ve kardeşlerinize karşı son derece sıcak, verici ve esirgeyen bir davranış biçiminiz vardır. Bu yaklaşımlarınız zaman zaman suistimal edilmenize de neden olabilir.
4.ev koc: Ailenizle olan ilişkilerinizde bireysel davranışlarınız dikkat çekicidir. Ailevi konularda inisiyatif kullanmakta ve liderlik etmekte, sorumluluk üstelenmekte çekinmezsiniz. Ancak süreklilik sağlamakta zorlanmanız problemlerin yaşanmasına neden olabilir. Evinizin dikkat çekici, canlı ve yaşamın paylaşıldığı bir alan olması için elinizden geleni yaparsınız.
5.ev boga : Oldukça yaratıcı ve üretken bir yapınız vardır. Aşka ve duygusal bağlantılara ihtiyaç duyar siniz.Çocuklarınızla ilişkilerinizde güven veren, istikrarlı ve onları somut değerlere hazırlayan bir yaklaşımınız vardır
6.ev boga : Çalışma yaşamında ve günlük yaşamda oldukça pratik ve üretken bir davranış biçiminiz vardır. Uygulanabilirliğinden emin olduğunuz yöntemlerle hareket etmeyi tercih edersiniz. Birlikte çalıştığınız insanlarla ortak, somut amaçlara sahip olmayı istersiniz. Çalışma yaşamındaki inatçılığınız ve kararlılığınız zaman zaman problem yaşamanıza da neden olabilir.

7.ev ikizler : İkili ilişkilerinizde her zaman aklınızla hareket etmeye özen gösterirsiniz. Entellektüel paylaşımlar, değişiklik ihtiyacı ve kendini yenileyebilen, çağa ayak uydurabilen bir partner arayışı yaşantınızın bu alanında belirleyiciliğe sahiptir. Çabuk sıkılmanız ve değişik insanları merak etmeniz, adınızın çapkına çıkmasında ve kolayca bağlanamamanızda etkendir.
8.ev yengec : Ortak finansal kaynakları yaşamınızda güvence olarak görmeye eğiliminiz vardır. Birlikte yaşamı paylaştığınız kişilerin, maddi anlamda en az sizin kadar güçlü olmasını istersiniz.
9.ev basak : İnançlarınızda pragmatik olmaya gayret edersiniz. Bu alanda okumak, entellektüel seviyede bilgi sahibi olmak sizin için önemlidir. Analitik yaklaşımlarınız zaman içinde farklı sistemleri benimsemenize neden olabilir. Seyahat etmek ve yeni yerler görmek isteğiniz son derece kuvvetlidir. Yüksek öğrenimi önemser ve çalışma yaşamını daha kolay ve yetkin bir hale getirmek amacına hizmet eden bir araç olarak değerlendirirsiniz.
10.ev terazi : Toplumsal yaşantınızda ve mesleki hayatınızda statükoya ve sosyal bağlantılara önem verirsiniz. Bu alanda uyumlu, kibar ve akıllı bir insan olarak tanınmak sizin için önemlidir. Sosyal kimliğinizde birlikte olduğunuz insanların yansımalarını görmemek mümkün değildir. Aklınızla ve gelişkin insan ilişkilerinizle, hedeflerinize ulaşmakta zorluk çekmezsiniz.
11.ev akrep : Arkadaşlarınıza ve dostlarınıza gönülden bağlısınızdır. Onlarla ilişkilerinizde son derece duygusal olmanıza karşın, bunu açıkça göstermemeyi tercih eden bir davranış biçiminiz vardır. Bu ilişkilerinizde her türlü paylaşımı yaşamak, sahip olduklarınızı karşılıklı bir alış-veriş aracı olarak kullanmak sizin için son derece doğaldır.
12.ev akrep : Derinlerde oldukça güçlü ve duygusal bir yapınız vardır. Aslında çok kolay incinebilir olmanıza rağmen, yarattığınız neşeli, aldırmaz ve geniş kişiliğin arkasına saklanarak bu yanınızı örtmeye gayret edersiniz.

ne cok balik varmis istede :))))
kizlar kusura bakmayin bu kadar hizli yazarsam sadece kopyalamaya dönecek is ben sizin haritanizi okuyup yorum yapamayacagim cunki benimde istatiksel olarak bazi seyleri ispatlama istegim var bu iste.
Söyle yapalim bu gun gönderenlere aksam bakayim bende incelemis olurum yarin sabah okursunuz yorumlarinizi yani 24 saat vakit verin bana tarihinizi yazdiktan 24 saat sonra yorumunuza bakin bende yeni seyler ögrendikce paylasayim sizlerle anlastikmi :KK66:)

meltem çok teşekkür ederim..çoğu benimle bağdaşıyor...bende yılbaşında senelik burçcumu okumuştum balık burçları 6 ve 7. aylarda bebek sahibi olmaları yüksek diyordu ve bende doğru çıktı ve şimdi hamileyim...

merhaba meltem hadi bakalım derin konulara dalmışsın başarılar.:1hug:
bir şey sorucam doğum saatini tam bilmeyenler için nasıl uygulama yapıyorsun.

Son düzenleme:
tamam bende yarın okurum yazdıklarını artık 24 saat sonra heheh...
Bende önemli gün değilde ay olarak Ağustos ayını söylemek istiyorum ağustos ayından bir gün seçebilirsin bakmak için.Birde bu günlerde işimden ayrılmak üzereyim...

Teşekkürler

sagol canim sana ugurlu geldiysem ne mutlu bana butun baliklar gibi hep dua ederim dilek dilerim ama bu sene baliklarin dilek dileme senesi her 12 senede bir gelir bu dilek senesi hep diliyorum senin icinde allah ne diliyorsan 1000 katini versin tum kalbimle diliyorum en guzel dilekler gercek olsun.
insallahhhhhhhhhh.cumlemize.amin.

X