Balık Burcu 20 Şubat - 20 Mart Balıklar Yıldız Haritanız

meltemDE

7.aydayiz
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2006
3.074
8
kizlar
sadece balik burcuyla ilgili denicem bunu yeni yeni yildiz haritasi okumayi ögrenemye calisiyorum bunun en iyi yoluda bol bol harita bakmak kendi haritama bakiyorum gecmis yillarimdaki kötü ve iyi günlerdeki haritalalarima bakyiorum cok enteresan geldi bana.

Birde bu konuyu takinti yapmamin bi sebebi var 30 mayista 8 haftalik kurtaj oldum ve nette bakarken bu sene hamile baliklarin dusuk yapma riski var diye gördüm acaba bi kez basima geldi bidaha gelirmi bilmiyorum. Bi arastiraiym dedim ama bu öyle bi konuki benim ömrüm yetmez bunu cözene kadar artik kismette varsa bebek olur dedim ama konu enteresan geldi icine girdim.

Butun baliklar böyle bi si yasar demek bana cok genelleme geliyo o yuzden yildiz haritasi cözmek sanki daha mantikli. Tabi bu konu illaki inanilcak gercek ispatli bisi diil daha cok hobi sekline döndü bende. Gelecegi bilmek gibi bi iddaya girmek yok ama gökyüzü benim cok ilgimi cekiyor.

Bide herkese hemen cevap yazicam diye söz veremiyorum dedigim gibi yeni yeni ögreniyorum dogum yeri yili ve saatini yazin bakalim ögrendigim kadariyla bisiler yazayim size ayrica burda kalacagi icin zamanla bisiler ögrendikcede eklemeler yaparim .

balik53 gel canim siftahi senle yapayim benŞeniz yerimseniben

meltemcigim neden olmasin canim seftahi senden ,bereketi allah,dan
15 3 1973 bursa saat belli degil 19-00 21-00 arasi olabilir annem tam hatirlamiyor
cok mersi canim

meltemcim bende balık burcuyum işte bilgilerim canım:
22 Şubat 1977 gece saat 2'de doğmuşum ve bu arada evliyim hamile değilim henüz ama düşünüyoruz
şimdiden teşekkürler.

kizlar tesekkürler ilginize yeni oldugum icin ilklerde biraz yavas olabilirim kusura bakmayin önceliklede balik53 e bakicam ama sizede sira gelecek hayatta bakmadan birakmam :))

10.03.1978
Ankara-Beypazarı-Üreğil Köyü :)) Saat 4

Aslında bende meraklıyım haritalara..Medyumun biri bana doğum saatimdeki bir sorundan dolayı işlerimin aksadığını söylemişti..Hala hiçbir işim yolunda gitmez..Çok kısmetsizim :KK43::-)çok üzgünüm:

rüzgar ortak noktalar bulayim tüm tarihlerde diye ugrastim ama su anki bilgimle zor görünüyo bu is belki ilerde sen beni izlemeye devam et :KK66:
madem merak ettin canim balik53 ünkini cikartmistim ama önce seninkini yaziyorum benim bu yazdiklarimdan sonra aramizda tartisalim dogrular varmi yada ortak özellikler farklar nedir oki?
geliyor ..

hepimiz balik olsakta yildiz haritasinda dogum animizda gökyüzündeki konum degisik oldugundan aslinda birbirimizin kopyasi diiliz ben ancak evler kismini cözebildim 12 evdeki gezegenlerinize baktim ve anlamlarini bulup yazdim bu sekilde birbirimizle karsilastirma yapalim.

ruzgar senin
1. evde koc var zaten yukseleninde koc astrolijide balikla beraber kocada bak.
Bu ev sizin fiziksel dünyada sahip olabilme yeteneğinizi ve materyal değerleri ele alış şeklinizi sembolize eder.Para ise sizi sadece ihtiyaç ya da arzu duyduğunuz şeylere ulaştıran bir araçtır.
Tutku sizin nesneye bağlanmanız, ona değer katarak, somut dünyada özel bir hale getirmebizdir. Ancak her hangi bir nesneye sıkı sıkı yapışmak, güvensizliğe, kaybetme korkusuna ve gurura dayandığı için sahip olmanın negatif tarafıdır.
2. evde ikizler var ve; Orijinal fikirleriniz ve pratik çözümleriniz para kazanmanızda ve materyal değerleri elde etmenizde çok önemli araçlarınızdır. Ticaret, medya ve eğitim sektöründen kaynak elde edebilirsiniz. Maddi konularda çok yönlü düşünebilmeniz ve farklı araçları yetkin şekilde kullanmanız başarınızın anahtarını oluşturur.
3. evde ikizler var ve bu ev cevreden, ilk eğitimden ve akrabalardan elde ettiğiniz bilgileri de sembolize eder.Fikirlerinizde ve kendinizi ortaya koyuş şeklinizde çok yönlüsünüzdür ve bu özelliğinizle takdir edilmeyi istersiniz. Düşüncelerinizi yakın çevrenizden insanlarla, kardeşlerinizle paylaşmayı ve tartışmayı seven bir yapınız vardır
4. evde yengec var ve ailenize duyduğunuz bağlılık ve sadakat çok ilerleyen yaşlara kadar devam edecektir.
5. evde aslan var ve aşkta oldukça flörtçü bir yanınız vardır. Beğendiğiniz insana kur yapmaktan ve ona açıkça duygularınızı söylemekten çekinmezsiniz. Çocuklarınız sizin için çok önemlidir ve onlarla gurur duymayı istersiniz
6.evde basak var ve pek çok hayat alanın aksine, çalışma yaşamında dikkatli ve mükemmeliyetçiliğe yatkın bir tarzınız vardır. Yaptığınız işin en iyisi olması için gayret sarfedersiniz. Ancak bu tarzınız pek çok kere elinizdeki işi zamanında teslim edememenize ve detaylara takılıp kalmanıza neden olur.
7. evde terazi var ve aşkta dominant bir tarzınız olmasına rağmen, karşınızdaki insanın duygularına değer vermeye çalışırsınız. Genellikle sizden daha pasif, daha kolay idare edilebilen bir partner arayışınız vardır

8. evde yay var ve özellikle ortak finansal konularda her şeyin kuralına uygun olmasını istersiniz.Cinsellikte sınır tanımayan, farklı deneyimlere açık bir yapınız vardır.
9. evde de yay var ve inançlarınız son derece kuvvetlidir. Her neye inanıyorsanız, bunu sonuna kadar savunur ve bu sistemin yıkılmaması için elinizden geleni yaparsınız. Yüksek öğrenime, yurt dışında yaşamaya doğal bir ihtiyacınız vardır.

10. evde oglak var ve bu ev toplum icinde ulasilmak istenen yer oldugu kadar baba figuru ilede baglantilidir.
Toplumsal ve mesleki yaşantınızda akıllı, çok yönlü ve özgür bir insan olarak tanınmayı arzu edersiniz. Bu alanda duyduğunuz yenilik ve değişiklik ihtiyacı sizi farklı konularda çalışmaya yönlendirebilir. Özgürlük arayışınız kurallara büyük gereksinim duyulan mesleklerde başarılı olmanızı zorlaştırabilir.
11. evde kova var Özellikle arkadaşlarınıza ve dostlarınıza çok değer verir, onlar için fedakarlık yapmaktan çekinmezsiniz. Bireysel yanınız oldukça baskın olmasına rağmen, insanlar sizi tam anlamıyla tanıdıktan sonra, güvenilir bir dost olarak nitelendirirler

12. evde Farkında olmadığınız bir derinliğiniz ve bilgeliğiniz vardır. İnsanlara yardımcı olmaya çalışırsınız. Bireyselliğinizi kontrol edebildiğiniz zamanlarda, gelişkin bir empati mekanizmasının devreye girdiğini görmek kaçınılmazdır.

rüzgar ben haritada yeni noktalari ögrendikce burda verilen dogumtarihlerinden cikarttigim haritalari sakliyorum bilgisayarimda tekrar bakip yazacagim ögrendiklerimi mesela bu ara sans noktasini anlamaya calisiyorum bi ara onuda yazicam ama beni acele ettirme :)))))) birde sizin icin cok önemli olan bi gun varsa o gunude verin o tarihteki yildiz haritanizada bakayim mesela ben babamibn vefat ettigi gunku yildiz haritami onceliyorum belki bazi seyleri anlarsam gunluk haritama bakarken tedbirli olabilirim diye cunki su anda karitaya bakip yazdiklarim sadece sizin dogarken aldiginiz karakterler ama benim merak ettigim yarin ne olacak gerci yarini Allahtan baskasi bilemez ama istatiksel olarak su olabili rtedbirli ol filan diyebilirmiyizu diye istatistik yapiyorum aman baska okuyanlar bu forumu yanlis anlasilmak istemiyorum.

balikcim kusura bakma baktim ruzgarda sinirli diyo sende uyumlu sakin hadi ona bi öncelik verdim hemen seninkini yaziyorum :))))
yükselenin terazi diyor ama ben ortalama 20:00 aldim saati degisebiliyo o verdigin saat araliginda konum artik ortasini aldim bende.
1. evinde terazi var ve bu senin dışarı yansıttığınız kişilik ve davranış şeklinizle her zaman zarif, nezaket kuurallarına kolaylıkla uyum sağlayan, diplomatik bir insan imajı vermeni sagliyor. Aşka ve birlikteliklere duyduğunuz ihtiyaç, yalnızlık korkunuzla birleşince, aslında hiç de layık olmadığınız insanlara ve ilişkilere katlanmanıza neden olabilir.
2. evinde akrep var ve para kazanmak konusunda oldukça yeteneklisinizdir. Başkalarının maddi değere sahip olmadığını inandığı pek çok şeyden sizin yaşamınızı devam ettirebilecek kaynakları sağlamanız son derece kolaydır. Sahip olduğunuz finansal değerleri paylaşmakta hiç bir sakınca görmezsiniz. Kendi yaşamınızı olduğu gibi, hayatınızı paylaştığınız insanların da maddi durumlarını zenginleştirmek için elinizden geleni yaparsınız.
3. evde yay var.Düşünsel yanınız son derece kuvvetlidir. Pek çok farklı fikri sentezleyerek bir sonuca ulaşmayı son derece rahat becerirsiniz. İletişimde sıcak, samimi, bilgiyi paylaşmaktan çekinmeyen bir tarzınız vardır. Yakın çevrenizdeki insanlara ve kardeşlerinize rehberlik etmeyi, yol göstermeyi ve entellektüel paylaşımlar yaşamayı bir sorumluluk olarak benimsersiniz.
4. evde oglak var . Ailenize son derece bağlı, bu alanda geleneklerden uzaklaşmak istemeyen bir yapınız vardır. Aile içi olaylarda ketum olmayı ve hiç kimseyle bir şey paylaşmamayı tercih edersiniz.

5. evde kova var ve cocuklarınıza karşı çağdaş ve demokrat bir yaklaşımınız vardır. Onların özgür ve kişilik sahibi, çağa ayak uydurabilen bireyler olarak yetişmeleri için elinizden geleni yapabilirsiniz

6. evde balik var .Günlük yaşamda ve çalışma hayatında konsantrasyon sağlamakta ve devamlılık göstermekte zaman zaman zorlanırsınız. Üretkenlikten ve düzenden çok insani paylaşımlara değer vermeniz, suistimal edilmenize de neden olabilir.

7. evde koc var ve ikili ilişkileriniz sizin için çok önemlidir. Sizi olduğunuzca kabul edecek bir partner arayışınız vardır.
8. evde boga var. Ortak finansal kaynakların sağlanmasında bireysel yeteneklerinizi kullanmaktan sakınmazsınız. Bu alanda oldukça başarılısınızdır.
9.evde ikiler var.Farklı inançlara duyduğunuz merak ve yakınlık sizi değişik eğilimlerin peşinden götürebilir. Bu alanda en azından entellektüel anlamda bilgili olmaya gayret edersiniz. Seyahat etmek ve farklı ufuklara yelken açmak sizin için çok önemlidir.
10. evde yengec var.Mesleki ve toplumsal yaşantınızda geleneklere bağlı, ailesine önem veren bir insan olarak tanınmayı tercih edersiniz.
11. evde aslan var.Arkadaşlarınıza ve dostlarınıza karşı son derece sıcak, samimi ve bonkör bir davranış şekliniz vardır. Ancak bazen dominant davranışlarınızı kontrol etmekte zorlanmanız problemlere yol açabilir. Arkadaşlıklarda vefa, sadakat ve yüreklilik önemli karaktertistikleriniz arasındadır.
12. evde basak var ve dışarıdan uyumlu ve kimseyi kırmak istemeyen bir yapınız olmasına rağmen, çok derinlerde aşırı eleştirici ve mükemmeliyet isteyen bir yapınız vardır. Detaylara verdiğiniz önemi kendiniz bile anlamakta zorluk çekebilirsiniz.

bengusu canim dogumyerini yazmamisin ben istanbul diye cikarttim eger istanbul diyosan hemen yazicam seninkileride

avebru
1. evde kova var ve dışarı yansıttığınız kişilik ve davranış şeklinizle son derece özgün, özgür, entellektüel ve orijinal bir insan imajı yaratırsınız. Özgürlüğünüze düşkünlüğünüz, düşüncelerinizin diğer insanların fikirlerinden çok farklı olması, kurallara ve normlara uymakta zorluk çekmeniz, pek çok zaman zor anlaşılan bir insan olmanızda etkilidir.
2. evde balik var ve parayla ve diğer finansal değerlerle bağlantı kurmakta zorlanan, hatta anti-maddeci denilebilecek bir yapınız vardır. Kendi yaşamınızı devam ettirmek için minimum kaynağa sahip olmak size göre yeterlidir. Kaynak temin etmek konusunda oldukça kaderci, inisiyatif kullanmak istemeyen bir yapınız vardır. Bu alandaki sorumluluklarınızdan kolayca vazgeçmeniz, zaman zaman problemler yaşamanıza neden olabilir.
3. evde koc var ve son derece hızlı düşünen ve çabuk kavrayan bir insanınız. İletişimde baskın bir rol üstlenmekte ve inisiyatif almakta hiç bir zaman tereddüt etmezsiniz. Tüm konuşmalarınızda açıklıktan yana oluşunuz, düşüncelerinizi hiç bir çekince hissetmeden yansıtmanız da önemli karaktersitikleriniz arasındadır. Yakın çevrenizdeki insanlara ve kardeşlerinize karşı bireysel ve atak davranışlarınız da önemli özelliklerinizden sayılabilir.
4. evde boga var ve son derece özgürlüğünüze düşkün bir insan olmanıza rağmen, ailevi ilişkilerinizde biraz daha tutucu ve bağlılığa yatkın bir davranış biçiminiz vardır. Aile bağlarınızı önemser ve duygusal paylaşımlara ihtiyaç duyarsınız. Evinizin güvenli, güzel eşyalarla döşenmiş, sıcak bir ortam olması için elinizden geleni yaparsınız.
5. evde ikizler var ve aşk yaşamında değişikliğe ihtiyaç duyan, duyguları geri plana atarak, entellektüel paylaşımları daha fazla önemseyen bir yapınız vardır. Bu alanda çok yönlülüğe, değişikliğe ve yeniliğe duyduğunuz ihtiyaç davranışlarınızda belirleyiciliğe sahiptir. Yaratıcı yanınız düşünsel boyutta kendini gösterir. Çocuklarınızla ilişkilerinizde aydın, çağdaş yaklaşımlarınız dikkat çeker. Onların akıllı, çok yönlü, eğitimli ve entellektüel bireyler olması için gayret gösterirsiniz.
6. evde yengec var ve calışma yaşamında ve günlük hayatta risk almayı sevmeyen ve duygularla hareket eden bir tarzınız vardır. Genelde kuralları fazla önemsemeseniz bile, iş ortamında belli standartların olması sizi rahatlatır. Bu alanda sabırlı ve beklemekten sıkılmayan tarzınız dikkat çekicidir.
7. evde aslan var ve genelde demokratik yaklaşımları olan bir insan olmanıza karşın, ikili ilişkilerinizde dominant olmaktan çekinmezsiniz. Kendi kurallarınızın bu hayat alanında geçerli olması için elinizden eleni yaparsınız.
8. evde basak var ve kendi finansal değerlerinize hiç önem vermemenize rağmen, ortak maddi konularda oldukça tutarlı ve üretlken yaklaşımlarınız vardır. Bu alandaki analitik yeteneğinizle, herkesin yararına hizmet etmeye gayret edersiniz.
9. evde terazi var ve düşünsel gücünüzün yüksekliği sizi yüksek öğrenimin temel bir gereksinim olduğu inancına sürükler. Eğitim yaşantınızda parlak zekanızla ve sosyalliğinizle dikkat çekersiniz.
10. evde akrep var ve Mesleki ve toplumsal hayatta son derece kuvvetli, iradeli ve ihtiraslı davranışlarınız dikkat çeker.
11. evde yay var ve arkadaşlarınızla ve dostlarınızla bağlantılarınızda sıcakkanlılığınız, samimiyetiniz ve akılcı paylaşımlara verdiğiniz önem dikkat çekicidir.
12. evde oglak var ve son derece özgür ve çağdaş bir insan olmanıza rağmen, derinlerde kurallara bağlı olmayı, maddeyi elde etmeyi ve yetkin bir şekilde manipüle etmeyi istersiniz.
medyum sana kismetsiz demis ama ben öyle algilamadim bak iyi oku belki bazi hareketlerini degisirsen sansin acilabilir yada sen farkedebilrisin artik gerisi laf cambazligi ama sonsuz bi aksilik yok sende :KK66:

cadi kasani seninde cikarttim ama cok sanslisin bak onlar ne kadar beklediler sende bekle bi iki gun diye yazmicam simdi :))))))))))))))))))))))

saka ya cok yoruldum sacmalamak istemyiorum yarin yazarim
kizlar bi fikir yazin bana bu sekilde devam edeyimmi aslinda transitleri ögrensem daha detay yazacagim sizlere

ben yatiyorum ayagim cok agriyo cunki yarin görsüürz

meltemcim rüzgar şimdi burda diil ama ben ark. olarak baya bi uyduğunu söleyebilirm.tebrik ediyorum ayrıca bir balık olarak bende rica ediyorum
10 mart 1986 adana.saat 5.şimdiden teşekkürlera.s.

X