• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Balık ve Su Ürünleri tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    597
  • Anket Kapalı .
Karides guvec yapicaktim bilmeyenler var diye vazgectim hamsili pilav yapicaktim yarin sabah yola cikicam ziyan olur dedim en iyisi tava yapayim en azindan tuketilir diye dusundum ki yendi bitti :) sans bana kustu

Bence haftaya ya da daha sonraya bir balık daha yapın, yeniden katılın. :)

Karides guvec yapicaktim bilmeyenler var diye vazgectim hamsili pilav yapicaktim yarin sabah yola cikicam ziyan olur dedim en iyisi tava yapayim en azindan tuketilir diye dusundum ki yendi bitti :) sans bana kustu
Sadece hamsi değil ki diğer balıkları da kızartması kabul olmuyor.Kimbilir kaç kişi böyle kızartıp başvuracak :olamaz:
Bu arada hoşgeldin ,çoktandır yoktun ortalıkta :KK37:

Bence haftaya ya da daha sonraya bir balık daha yapın, yeniden katılın. :)
Insallah canm ;)
Sadece hamsi değil ki diğer balıkları da kızartması kabul olmuyor.Kimbilir kaç kişi böyle kızartıp başvuracak :olamaz:
Bu arada hoşgeldin ,çoktandır yoktun ortalıkta :KK37:
Hee degisik olmus birazda gereksiz olmus bana gore bakalim haftaya geleyimde lufer cikarsa onu yaparim bi hevesle yaptim bayagdirda yoktum sagol canm benim butun hevesimi kursagima tikadi Kazen Kazen tikandim:silah:

Kategorimiz hayırlı olsun. Katılımcı arkadaşlara şimdiden başarılar dilerim. Artık değişik ve leziz tariflerinizi sabırsızlıkla bekliyoruz.:kk77:
Ablacım, beğenileri aldım ama yeniden aramıza hoşgeldin deme imkanı bulamamıştım, hoşgeldin iyi ki geldin çok özlemiştik :KK15:

Bana da gelmiş olabilir ,her hafta hamsi tava yapıyorum da :KK53:
Ne yapsınlar KK tarihinde 400 küsür oy aldı ,yine yapılırsa başka tariflerin şansı yok :KK70:
valla şaka gibiydi ya ama o zaman çift oy olmasından kaynaklı 2. oylar kaydı neyse herkese tekrar teşekkür ederim sonuçta insanlar beğenmiş ama beğenilmeyecek gibi de değil daha dün yaptım :))

Ama ilk mesajda yazıyor canım:KK66:
Ve net olarak belirtilmişti:KK66:
Hayırlısı olsun kısmet değilmiş:KK19:
Balik izgara buglama kizartma 3 teknik var zaten kizartmanin ayricaliklA cikarilmasi olmamis ki midyesi kalamari hamsisi tekiri mezgiti bunlar agirlik kizartma ile tuketilen baliklar

Balik izgara buglama kizartma 3 teknik var zaten kizartmanin ayricaliklA cikarilmasi olmamis ki midyesi kalamari hamsisi tekiri mezgiti bunlar agirlik kizartma ile tuketilen baliklar
Sadece hamsi tavada kabul edilmiyor diğerleri olabilir;)

Sadece hamsi tavada kabul edilmiyor diğerleri olabilir:KK66:
Nevreste ablacığım Kazen abi tüm kızartmalar yasak dedi diye anlamıştım ben şu mesajından dolayı;

"Arkadaşlar özetle X bir balığı kızartıp sunarsanız bunu kabul etmeyeceğim. Bu hamsi istavrit palamut olarak algılamayın. Dün özelden soruldu şu hamsi tarif olur mu diye kesinlikle olur dedim. Ne olduğunu söyleyemem ama hamsi ile yapılıyor ve çok güzel bir tarif."

Nevreste ablacığım Kazen abi tüm kızartmalar yasak dedi diye anlamıştım ben şu mesajından dolayı;

"Arkadaşlar özetle X bir balığı kızartıp sunarsanız bunu kabul etmeyeceğim. Bu hamsi istavrit palamut olarak algılamayın. Dün özelden soruldu şu hamsi tarif olur mu diye kesinlikle olur dedim. Ne olduğunu söyleyemem ama hamsi ile yapılıyor ve çok güzel bir tarif."
O zaman kızartma yasak diyelim;)
Fırında ve farklı şekillerde yapılabilir;)
Tam bize göre diyet yemeği:KK73:

yahu anlamadınız mı hala ? Hatuna rakip çıkmayacak hediyeyi biz kazanacağız o yüzden kızartma yok dedim ...
Güzel taktik:KK45:Baştan bilmemiz iyi oldu:) biz size destek olsun diye hanımınızı destekleriz:sus:

Back