Beceriksiz olduğunu eklemiş miydimEvet taniyorum cok pasakliymis nevos oyle demisti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beceriksiz olduğunu eklemiş miydimEvet taniyorum cok pasakliymis nevos oyle demisti
Zor da insallah canimAllah'ım feraha çıkarsın canım
Çok zayıfladı ya gücü yetmiyormuş temizliğe Munzevi Zencefil inEvet taniyorum cok pasakliymis nevos oyle demisti
aaa ispikçi rabiaOnlar yok ama Munzevi Zencefil var,tanıyordun değil mi?
Duyun duyun nevosun dediklerini sonra bana ispikci ara bozan demeyinBeceriksiz olduğunu eklemiş miydim
Gobekli sisgo diye duymustum)))Çok zayıfladı ya gücü yetmiyormuş temizliğe Munzevi Zencefil in
Ne yapayım gerçekleri söylüyorumDuyun duyun nevosun dediklerini sonra bana ispikci ara bozan demeyin
Onuda kesin ben söylemişimdirGobekli sisgo diye duymustum)))
Temizlik dimeyin dimeyin fena buralar şu tlc deki temizlik hastalarının tel noları olsaydı keşkeÇok zayıfladı ya gücü yetmiyormuş temizliğe Munzevi Zencefil in
Sen bana ispikci de nevos hakkinda neler atip tutuyor uyuaaa ispikçi rabia
Birgün ben de çağırırdımTemizlik dimeyin dimeyin fena buralar şu tlc deki temizlik hastalarının tel noları olsaydı keşke
ayva göbeğim var benim artıkGobekli sisgo diye duymustum)))
Neler neler anlat bakalımSen bana ispikci de nevos hakkinda neler atip tutuyor uyu
nevoş ne diyosa doğrudur ona aşkım sonsuzSen bana ispikci de nevos hakkinda neler atip tutuyor uyu
Sendin nevosum bikac seyler daha dedinde soylemem merak etme ispikci degilimOnuda kesin ben söylemişimdir
ohh dip köşe ne güzel olurdu yaaBirgün ben de çağırırdım
Tabi canım kesin öyledirSendin nevosum bikac seyler daha dedinde soylemem merak etme ispikci degilim
Araştırma yapalım belki bulurdukohh dip köşe ne güzel olurdu yaa