- Konu Sahibi Neysesakinim
-
ya neden kıskançlık yoktur umarım dediniz ben oraya takıldım evet biraz kıskanç bir insanım çok farklı kızlar olacak ondan mı öyle dediniz acabaŞimdiden bakın fiyatları uçurmasınlar yaşınız çok yokta ordakıler küçùk birde kıskançlık yoktur fazla umarım :) çadırı da kamp için yap h.sonu vs çok keyifli değisik gelir
şimdi festival zamanı uçuruyorlarmış fiyatları dün bir kaç yeri aradım biraz fahiş fiyatlar verdiler araştırmalarımız devam ediyorbizim Akçay'da evimiz vardı satıldı, dursaydı anahtarı kargolardım size
Akçay Zeytinli arası dolmuşla gidiyorduk biz 5 km falan, Altınkumla da 3 km
oralarda da pansiyon vs bakabilirsiniz bence, zaten yatmadan yatmaya gelinecek. Bizim zamanımızda hesaplı bir yerdi şimdi nasıl bilmiyorum.
evet önceden yer ayırtıyoruz, biz kuzenlerimle kalabalık gidiyoruz ve çocuklar olduğu için yanımızda annemle teyzemi de götürüyoruz
ege otelde plaja git gel başka yapacak bişey yoktu, turbanda bahçe havuz plaj animasyon park vs her şey var, onları bırakıp rahatça gidebiliyoruz istediğimiz yere, onlar orda tüm gün tatil köyünden dışarı çıkmadan takılıyor, rahat ediyorlar ne onlar bize bağımlı kalıyor ne biz onlara, turban tercihimiz tamamen çocuklarla alakalı yani
zeytinli plajının sonunda bir köprü var, köprüyü geçince beachler var, hem rahatlar hem fiyatları da uygun, ilk sene orda takılmıştık, geçen yıl da uğradık güzeller yani. bir günlüğüne assos kadırga koyuna da gidin, 60 km zaten çok uzak değil sabahtan gidip akşam üzeri dönersiniz, bence türkiyedeki en güzel deniz orada.
standartlar ve hayaller hayat kısa en iyisini yaşamak lazım bencehadi yabakalım hayırlısı. aslında gayet eğlenceli olur hep standart şeyleri yapmaktansa
Evet yakindi gecen sene hatirliyorum ogretmen evi gelin yine gidelim beraber.Sevindim adınıza, biz 2 sene önce gitmiştik. Çadırda kalmak pek mümkün değil o tuvaletler falan leş gibi. Arabayla gidecekseniz yakın mesafede öğretmenevinde kalmıştık biz 10-15 dakika sürüyor arabayla, oldukça da ucuza gelmişti.
Hayir hayir cadir bana gore degil gecen sene zaten bunu gordum iyiki pansiyonda kaliyoruz dedimçadırda kalmak, hele hele böyle bir festivalde birazcık rezillik çekmeyi göze almaktır :)
çok eğlenirsiniz ayrı... ama rezillik de çekersiniz.
Internetten ayrintili bilgi bulabilirsin diye dusunuyorum bu kadar ayrinti bilmiyorum cunku ben yardimci olamadim kusura bakmaKızlar konuyla pek alakası yok ama . Benim de soğuk sıkım zeytin yağı ihtiyacım var . Nerden nasıl hakikisini bulurum? Tadı da güzel olur ?
Erken hasat, olgun hasat , filitre edilmiş vs çeşitleri varmis
Sizce hangisi?
özem zeytin yağlarında var, ben alıyorum müthiş tadı var . erken hasat 02 olanı ödüllü.Kızlar konuyla pek alakası yok ama . Benim de soğuk sıkım zeytin yağı ihtiyacım var . Nerden nasıl hakikisini bulurum? Tadı da güzel olur ?
Erken hasat, olgun hasat , filitre edilmiş vs çeşitleri varmis
Sizce hangisi?
Aynen oyle pansiyon yada ev dusunuyoruz bu seneAkçaydaki festivalden bahsediyorsunuz sanırım. Bizim yazlık Akçay'da yani oradayım. :)
Pansiyon tavsiye ederim hem fiyatlar uygun hem de çadır kuracağınız yer anormal sıcak bir bölge. Akçay'ın Merkezi ile arada bayağı sıcaklık farkı var o derece yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?