BALIKESİR-ZEYTİNLİ ROCK FESTİVALİ

Şimdiden bakın fiyatları uçurmasınlar yaşınız çok yokta ordakıler küçùk birde kıskançlık yoktur fazla umarım :) çadırı da kamp için yap h.sonu vs çok keyifli değisik gelir
ya neden kıskançlık yoktur umarım dediniz ben oraya takıldım evet biraz kıskanç bir insanım çok farklı kızlar olacak ondan mı öyle dediniz acaba

şimdi festival zamanı uçuruyorlarmış fiyatları dün bir kaç yeri aradım biraz fahiş fiyatlar verdiler araştırmalarımız devam ediyor
dolmuş varsa sıkıntı yok esasında çok zor durumda kalırsak araba tutarız olmazsa bende eşimde toplu taşima araçlarını kullanırız sıkıntı olmaz
bu arada ben ev tutarsam gel beraber kalalım canın sağolsun

listeye eklendi gidilecek gezilecek yerler
evet çocuk olunca haklısınız çok iyi düşünmüşsünüz
böyle kalabalık gitmeyi çok isterim ama çevremizde kafa dengi kimse yok ne yazıkkı

evet gençler
gittik geldik 10 gün çok çok güzel geçti
yorulduk ama değdi
araba ile gittik pansiyon kiraladık
gidişte ve dönüşte ankarada birer gün konakladık
deli gibi eğlendik
çok güzel bir ortam daha önce gitmediğim için pişmanım diyebilirim

güzel bir deneyim oldu başka maceralara da akacağız zamanla

Sevindim adınıza, biz 2 sene önce gitmiştik. Çadırda kalmak pek mümkün değil o tuvaletler falan leş gibi. Arabayla gidecekseniz yakın mesafede öğretmenevinde kalmıştık biz 10-15 dakika sürüyor arabayla, oldukça da ucuza gelmişti.

Kızlar konuyla pek alakası yok ama . Benim de soğuk sıkım zeytin yağı ihtiyacım var . Nerden nasıl hakikisini bulurum? Tadı da güzel olur ?
Erken hasat, olgun hasat , filitre edilmiş vs çeşitleri varmis
Sizce hangisi?

Evet yakindi gecen sene hatirliyorum ogretmen evi gelin yine gidelim beraber.
Araba ile gidecegiz yoksa cok yorucu olacak

çadırda kalmak, hele hele böyle bir festivalde birazcık rezillik çekmeyi göze almaktır :)
çok eğlenirsiniz ayrı... ama rezillik de çekersiniz.
Hayir hayir cadir bana gore degil gecen sene zaten bunu gordum iyiki pansiyonda kaliyoruz dedim
Cadirinda eglencesi oluyor o ayri zaten keyif sokaktada oluyor her ani ayri guzel

Internetten ayrintili bilgi bulabilirsin diye dusunuyorum bu kadar ayrinti bilmiyorum cunku ben yardimci olamadim kusura bakma

özem zeytin yağlarında var, ben alıyorum müthiş tadı var . erken hasat 02 olanı ödüllü.

Akçaydaki festivalden bahsediyorsunuz sanırım. Bizim yazlık Akçay'da yani oradayım. :)
Pansiyon tavsiye ederim hem fiyatlar uygun hem de çadır kuracağınız yer anormal sıcak bir bölge. Akçay'ın Merkezi ile arada bayağı sıcaklık farkı var o derece yani

Aynen oyle pansiyon yada ev dusunuyoruz bu sene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…