BALIKESİR-ZEYTİNLİ ROCK FESTİVALİ

balıkesire özel özerhisar ayranından içmeyi unutmayın of nasıl özledim oraları

Rica ederim, ben de gidiyorum bu yil 3. Olacak ilk yil ege otelde kaldik gecen yil turbanda, bu yil da turbanda kalacagiz.
Şöyle söyleyeyim her turlu konuda gayet rahat bir insan oldugum halde gunduz festival alanindaki plaji bile kullanmiyorum, aksam konser alanına girip muzigimizi dinleyip icip eglenip cikiyoruz, cunku denize kusup aynen yuzmeye devam eden tipler var. Yani rahatsiz etme vs anlaminda sıkıntı olmamakla birlikte bolca tuvalet egitimi almamis dev cocugun kokusunu cekmek hos olmuyor.
Hep olumsuzluklari anlattim ama cok cok egleniyor oldugumuz 3. Gidisimizden anlasiliyordur sanirim :)

işte böyle örnekler lazım bu yüzden burayı çok seviyorum.

önceden mi yer ayırtıyorsunuz yoksa o an yer bulunur mu
ege oteli neden tercih etmediniz bu yıl?
yok başka sahile gideriz bende eşimde profosyonel yüzücüleriz
koku hassaiyetim var en iyisi otel
hadi bakalım inş eğleneceğiz

Evli barklı însanlarsınız

Her yerinizden piercing sarkıyorsa size nimet olarak bakar her yer oda verir

Şaka bir yana gidin eğlenin

evet evli barklıyız
ama her yerimizde hatta hiç bir yerimizde piercing yok ufacık bir dövme bile yok
eşim kel göbekli
ben mahallenin ayşe ablası gibi kısa boylu göbekli
karşıdan bakıldığında kendi halinde insanlarız ama içimiz çok fena
karar verdik bakalım en kısa sürede alırız inş biletleri

çadır keyfi ayrıdır ama siz pansiyona geçin daha rahat edersiniz kamp alanı çöplüğe dönüyor kimse kimseye karışmaz ama dağıtanlar çok oluyor ve yaşınız da var rahatsız edebilir sizi

çadır keyfi ayrıdır ama siz pansiyona geçin daha rahat edersiniz kamp alanı çöplüğe dönüyor kimse kimseye karışmaz ama dağıtanlar çok oluyor ve yaşınız da var rahatsız edebilir sizi
yok ya o akdar yaşlı değilim 28
evet pis oluyormuş ben rahat edemem çok fazla en iyi pansiyon bize uygun pansiyon bulma mesele işte arıyorum

evet önceden yer ayırtıyoruz, biz kuzenlerimle kalabalık gidiyoruz ve çocuklar olduğu için yanımızda annemle teyzemi de götürüyoruz
ege otelde plaja git gel başka yapacak bişey yoktu, turbanda bahçe havuz plaj animasyon park vs her şey var, onları bırakıp rahatça gidebiliyoruz istediğimiz yere, onlar orda tüm gün tatil köyünden dışarı çıkmadan takılıyor, rahat ediyorlar ne onlar bize bağımlı kalıyor ne biz onlara, turban tercihimiz tamamen çocuklarla alakalı yani
zeytinli plajının sonunda bir köprü var, köprüyü geçince beachler var, hem rahatlar hem fiyatları da uygun, ilk sene orda takılmıştık, geçen yıl da uğradık güzeller yani. bir günlüğüne assos kadırga koyuna da gidin, 60 km zaten çok uzak değil sabahtan gidip akşam üzeri dönersiniz, bence türkiyedeki en güzel deniz orada.

yok ya o akdar yaşlı değilim 28
evet pis oluyormuş ben rahat edemem çok fazla en iyi pansiyon bize uygun pansiyon bulma mesele işte arıyorum

Şimdiden bakın fiyatları uçurmasınlar yaşınız çok yokta ordakıler küçùk birde kıskançlık yoktur fazla umarım :) çadırı da kamp için yap h.sonu vs çok keyifli değisik gelir

bizim Akçay'da evimiz vardı satıldı, dursaydı anahtarı kargolardım size
Akçay Zeytinli arası dolmuşla gidiyorduk biz 5 km falan, Altınkumla da 3 km
oralarda da pansiyon vs bakabilirsiniz bence, zaten yatmadan yatmaya gelinecek. Bizim zamanımızda hesaplı bir yerdi şimdi nasıl bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…