- 7 Mart 2011
- 905
- 980
- 123
- Konu Sahibi Neysesakinim
-
balıkesire özel özerhisar ayranından içmeyi unutmayın of nasıl özledim oralarıevet çadırda ben kalsam eşim başak burcu o hiç kalamaz biz temiz ufak bir pansiyon ayarlayalım.
sonrasında izni uzatma durumun var bu üçlü kısmı tutayım aklımda kesin ziyaret edelim.
çok teşekkür ederim
oyy kıyamam gel beraber gidelim kafa dengi insanlarla gitmeyi o kadar çok isterim ki ama yok kkiibalıkesire özel özerhisar ayranından içmeyi unutmayın of nasıl özledim oraları
ben zeytinlide oturuyodm baska sehre tasındık orda olsam misafir ederdim sizioyy kıyamam gel beraber gidelim kafa dengi insanlarla gitmeyi o kadar çok isterim ki ama yok kkii
ayran ok listeye eklendi
ayy çok teşekkür ederim.ben zeytinlide oturuyodm baska sehre tasındık orda olsam misafir ederdim sizi
evet çok pis oluyormuş bende kalacağımı sanmıyorum.
ama açıklanan isimler çok güzel
içsinler ya herkes kendi halinde olur bu tür adamlardan zarar gelmez bence
şaka bir tarafada herkesin kendine tabi ben oraya iki gün kafa dinlemeye tatil için gidiyorum . basit bir pansiyon bizde düşünüyoruz
bilgilendirme için teşekkürler,
işte böyle örnekler lazım bu yüzden burayı çok seviyorum.Rica ederim, ben de gidiyorum bu yil 3. Olacak ilk yil ege otelde kaldik gecen yil turbanda, bu yil da turbanda kalacagiz.
Şöyle söyleyeyim her turlu konuda gayet rahat bir insan oldugum halde gunduz festival alanindaki plaji bile kullanmiyorum, aksam konser alanına girip muzigimizi dinleyip icip eglenip cikiyoruz, cunku denize kusup aynen yuzmeye devam eden tipler var. Yani rahatsiz etme vs anlaminda sıkıntı olmamakla birlikte bolca tuvalet egitimi almamis dev cocugun kokusunu cekmek hos olmuyor.
Hep olumsuzluklari anlattim ama cok cok egleniyor oldugumuz 3. Gidisimizden anlasiliyordur sanirim :)
Evli barklı însanlarsınız
Her yerinizden piercing sarkıyorsa size nimet olarak bakar her yer oda verir
Şaka bir yana gidin eğlenin
valla 22 yaşında giden arkadaşım geçen sene teyzeler gelmişti dedi ama bende hala teyze olamadım 28 yaşındayım eşimde 32Hep coluk cocuk oluyor ben seneler once gitmistim.
yok ya o akdar yaşlı değilim 28çadır keyfi ayrıdır ama siz pansiyona geçin daha rahat edersiniz kamp alanı çöplüğe dönüyor kimse kimseye karışmaz ama dağıtanlar çok oluyor ve yaşınız da var rahatsız edebilir sizi
ikna et bence eşini ki benim eşim beni ikna etti adam 10 yıldır gitmek istiyormuş hep sevgilileri yok demiş karısıyla gitmek kısmetmişaslında güzel fikirmiş. eşim eve gelsin sorayım bakalım tatil zamanı denk gelirse gideriz belki
işte böyle örnekler lazım bu yüzden burayı çok seviyorum.
önceden mi yer ayırtıyorsunuz yoksa o an yer bulunur mu
ege oteli neden tercih etmediniz bu yıl?
yok başka sahile gideriz bende eşimde profosyonel yüzücüleriz
koku hassaiyetim var en iyisi otel
hadi bakalım inş eğleneceğiz
hadi ya
ikna et bence eşini ki benim eşim beni ikna etti adam 10 yıldır gitmek istiyormuş hep sevgilileri yok demiş karısıyla gitmek kısmetmiş
yok ya o akdar yaşlı değilim 28
evet pis oluyormuş ben rahat edemem çok fazla en iyi pansiyon bize uygun pansiyon bulma mesele işte arıyorum
haklısın alışık değilim oda ayrı zevk ama ufak bir apart yada oda düşünüyoruz araştırmalarımız başladıçok kalabalık oluyor
bir ev kiralayın
çadır hayatı pek iyi değil bence. o kadar insan iç içe
tuvalet sırası çok fazla oluyor.
evet bu işin hastaları var biraz XL ve biraz rahat olduğumuz için bu başlangıçta bizi çok zorlar ufak bir oda düşünüyoruz yada apart çadır hayatı gözümde hiç canlanmıyorBenim arkadaşlarım çadır aldı o Festival için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?