• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Balıkesir psikiyatr

elvinsiva

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2010
13
0
86
Balıkesir
Balıkesir'de psikiyatr tavsiye edebilecek olan var mı? internetten günlerdir araştırıyorum.Tavsiye den kimse görmedim. Sedat İRGİL'in adını duydum ama ona giden herhangi birinin yorumunu da göremedim. Sedat İrgil'e gitmiş olan var mı?

Şiddetle tavsiye Edebilirim ' NİLAY CUMALI' işinin ehli Pişman olmazsınız derim Psikoterapi gerekirse psikoloğuda var :10:

nilay cumalı bana geçen yıl 2 dk'da bipolar teşhisi koydu.(bu teşhis gözlem sonucu konuyormuş,sonradan öğrendim.) psikologla konuşmak istedim göndermedi.doğru düzgün konuşturmadan bana lamictal yazıp gönderdi.bir hafta sonunda lamictal bende alerji yaptı ben de ilacı kestim.açıkçası nilay hanımdan hiç memnun kalmadım.sorunumu bile dinlemedi.tek söyleyebildiğim "çok sıkılıyorum ve olmadık yerlerde olmadık tepkiler verip eğlenmek istiyorum kimi zaman." demek oldu. yani ağzımı açacak fırsat bile vermeden ilaç yazıp yolladı beni.ki hastaneden kaç saat sıra bekledim sırf ona gitmek için.ona alternatif olabilecek birini arıyorum :50:

Back