• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Balikesir///10

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sorma orda olsam gelen gidenden sıkılırdım belki deCADIARZU

haklısın şimdi uzaz diye şikayet ederiz ama galiba en güzeli ortası ne kendi akrabana ne eşnin akrabana yakın olmak

kızlar ben 27 senedir uzağım ailemden. anca tatillerde filan görüşüyoruz onlarla. devamlı olunca zor olur. ben bu fikirdeyim. uzak olunca huzurum daha yerinde. böyle daha tatlı oluyor kanımca.

bende çalıştığım için eve gelip yemek bulaşık derken koltuğa kendimi zor atıyorum. size biraz bakıp sonra uyuyorum. yoruluyo insan. yani seninle pek karşılaşma ihtimalimiz yok galiba ablacım kaydirigubbakcemile3

canım benim günüm günüme uymuyor. bazen çok geç saatlerde giriyorum. bazende erken. eşim işten geç geliyor. o gelince biraz oturup laflıyoruz. sonra o yatıyor. benim uykum gelene kadar pc başında oturuyorum. bazende dozajı aşıp sabahlıyorum. sonra yat ve öğlen kalk. düzen bozuk. bir türlüde ayar yapamadım. :roflol::roflol::roflol:

günaydın hemşerilerim
seçim konuşması girişi gibi oldu:))
dilekay miyase nasılsınız?

iyiyiz canım ne olsun benimde mutfak dolaplarım değişiyor bugün onlarla uğraşıyoruz

haklısn else ama bide kendi evimmiz olsa kız gez dur yıllara vala yoruldum ben

günaydın herkeseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

günaydınlar miyasem erkencisin sanada günaydın

izmir bugün cıvıl cıvıl. artık bahar geldi. ama baharın tadını çıkaramıyorum. aşırı yorgun hissediyorum kendimi. eve kapandım resmen. ay beni birileri zorlasada dışarı çıkmak zorunda kalsam. :1no2:

izmir yine şakır şakır yağmuru bastırdı firstlady ya

izmir yine şakır şakır yağmuru bastırdı firstlady ya

ay pencereden dışarı bakmamıştım. hava birden karardı. bende niye diyordum. şimdi baktım. bornovada çiseliyor henüz. şakır şakır yağmıyor. güneşte arada yüzünü gösteriyor.

günaydın herkese hayırlı cümalarrrrrrrrrrrr

günaydınlarr hayırlı cumalar
güneşli izmirden canım memleketime sıcacık mutluluk dolu dilekler....

Back