• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Balikesir///10

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba hemşerilerim geldim yazdıklarınızı okudum. baktım kimsecikler yok. muhabbet ederiz diyordum ama :((( hepinizi öpüyorum canlarım Şeniz

ben hergün uğruyorum. ama kimseler uğramıyor. yinede güzel günler diliyorum hepinize.

günaydın hemşerilerimmmm Şeniz umarım bu pazar günü hepiniz için çok güzel geçer. öpüyorum sizleri Şeniz

günaydın ablacım sorma valla denk gelemiyoruz hiç. herkes selam verip gidiyo mecburen :(

canım ben geç vakit giriyorum. yani gece yarısından sonra. neden dersen uyku düzenimin bozukluğundan kaynaklanıyor. gündüz malum biz ev hanımlarının koşuşturması bitmez. akşamda yorgunluktan giremiyorum. yani haberleri izlerken uyuyakalıyorum. gece vakti uykum kaçıyor haliyle. biraz girip oyalanıp çıkıyorum.a.s.

günaydınlar nasılsınız gülene ggülmeyene sevne sevmeyene kocamn günaydınnnnn

merhabalar herkese.
ahu ben bandırmadayım. yardımcı olmak isterim. paşabayır hacıyusuf güzeldir. zaten bandırma dediğin çok büyük bir yer değil.

eşimin işi dolasıyısıyla yakında bandırmaya gitme durumumuz var ama bandırmayla ilgili hiç bi fikre sahip değilim netten araştırdım biraz ...sizden ricam eğer orada yaşayan ya da bilen varsa düzgün mahalleleri yerleşim merkezleri nerelerdir söyler misiniz ev bakarken yardımcı olmasını istiyorum bilmeden yanlış bi yerden ev tutmak istemem ... şimdiden teşekkür ederim

paşabayır mahallesinden de ev tutabilirsin.

canım ben geç vakit giriyorum. yani gece yarısından sonra. neden dersen uyku düzenimin bozukluğundan kaynaklanıyor. gündüz malum biz ev hanımlarının koşuşturması bitmez. akşamda yorgunluktan giremiyorum. yani haberleri izlerken uyuyakalıyorum. gece vakti uykum kaçıyor haliyle. biraz girip oyalanıp çıkıyorum.a.s.

bende çalıştığım için eve gelip yemek bulaşık derken koltuğa kendimi zor atıyorum. size biraz bakıp sonra uyuyorum. yoruluyo insan. yani seninle pek karşılaşma ihtimalimiz yok galiba ablacım kaydirigubbakcemile3

eşimin işi dolasıyısıyla yakında bandırmaya gitme durumumuz var ama bandırmayla ilgili hiç bi fikre sahip değilim netten araştırdım biraz ...sizden ricam eğer orada yaşayan ya da bilen varsa düzgün mahalleleri yerleşim merkezleri nerelerdir söyler misiniz ev bakarken yardımcı olmasını istiyorum bilmeden yanlış bi yerden ev tutmak istemem ... şimdiden teşekkür ederim

tatlım benim teyzem yıllardır paşabayırında oturuyor. ordan tutabilirsin. emin ol çok seveceksin bandırmayı

paşabayır mahallesinden de ev tutabilirsin.

evet elifcim aynen katılıyorum kaydirigubbakcemile5

günaydınlar herkese dilek else günaydın

günaydın hemşerilerim
seçim konuşması girişi gibi oldu:))
dilekay miyase nasılsınız?

günaydın hemşerilerim
seçim konuşması girişi gibi oldu:))
dilekay miyase nasılsınız?

tşr canım iyiz olsun o havadayız ya bitsede gitse şu seçimler bakınıyoz kkya dün dilele alış verişdeydik gne hava güzeldi bu gün gine çok güzel burda

tşr canım iyiz olsun o havadayız ya bitsede gitse şu seçimler bakınıyoz kkya dün dilele alış verişdeydik gne hava güzeldi bu gün gine çok güzel burda

heryer bayrak doldu,sloganlar vs bıktırdılar artık.neyseki az kaldı
ne güzel orda beraber geziyosunuz
bende artık o kadar çok istiyorum ki keşke bandırmada otursaydım diye
ilk başta eşimde bende demiştik ikimizin ailesinden de uzak oturcaz ama artık anlıyorum ki olmuyor böyle
insanın akrabaya,aileye,dosta ihtiyacı var
hava burda da çok güzel bugün bahar geliyor artık

heryer bayrak doldu,sloganlar vs bıktırdılar artık.neyseki az kaldı
ne güzel orda beraber geziyosunuz
bende artık o kadar çok istiyorum ki keşke bandırmada otursaydım diye
ilk başta eşimde bende demiştik ikimizin ailesinden de uzak oturcaz ama artık anlıyorum ki olmuyor böyle
insanın akrabaya,aileye,dosta ihtiyacı var
hava burda da çok güzel bugün bahar geliyor artık

ölede olmuyo bölede bi ortayı bulamadıkki :sm_confused::uhm::roflol:

Back