Balikesir///10

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın hemşerilerim
firstlady çok erkencisin:)
izmirden de hemşeriyiz seninle

ah evet canım. yarın buluşmada ordayım. ablanızı merak ederseniz fotolarıma bakarsınız.:1hug: bu arada herkese hayırlı cumalar diliyorum.a.s.

ah evet canım. yarın buluşmada ordayım. ablanızı merak ederseniz fotolarıma bakarsınız.:1hug: bu arada herkese hayırlı cumalar diliyorum.a.s.

izmirde buluşma mı var:uhm:
fotolarına bakıyorum hemen
hayırlı cumalar

hayırlı pazarlar kızlar. bugün hafta sonu, gününüz güzel geçer umarım. izmir güneşli. balıkesirde öyledir sanırım. eh benim yerime değirmen boğazına giden olursa çok sevinirim. ençok değirmen boğazını özledim. hafta sonları piknik yerimizdi orası bizim. özellikle ağaçların o renk cümbüşü çok güzeldi. saatlerce ağaçların rengini izlerdim ben. gelince ilk işim orayı ziyaret etmek olacak inanın. hepinizi öpüyorum.

günaydınlar güzel bir gün diliyorum

firstlady geçen hafta sonu değirmen boğazındaydık hava yağmurluydu ama yinede güzel bir yürüyüş yaptık bu arada ben yeniyim balıkesir merkezde yaşıyorum

ben en son bahçelievlerde oturmuştum. son geldiğimde balıkesiri değişmiş buldum. kervansaray oteli yıkılmış. park bir tuhaf olmuştu. pazar yerleri taşınmış.
ben eski balıkesiri aradım durdum. o eski hali bence daha hoştu. 86 senesinde ilk tayinimiz çıktığında küçücük bir şehirdi. heryere yürüyerek gidebiliyorduk. şimdi karma karışık bir şehir olmuş çıkmış. 5 senedir görmemiştim. ama resmen hayal kırıklığına uğradım.
değirmen boğazına kış olduğu için gidemedim. ama oranında bir yangın geçirdiğini söyledikleri zaman çok üzüldüm. oradaki renk cümbüşünü beynime kazımıştım. hele sonbaharda oluşan renkler bir harikaydı.
bazı eski resimlere bakıyorumda ne güzeldi balıkesir.

günaydın sevene sevmeyene gülene gülmeyene nasılsınız

tşr edrim else iyim az boğazım acıyo ama genede iim kksızda duramıyoz bakınıyoz güneşli bi hava va r burda bu gün

geçmiş olsun
kk olmadan yapamıyoz haklısın bağımlılık yapıyor
burda da hava çok güzel

bugün izmir yağmurlu. şu anda da sağnağa dönüştü resmen. gökte gürleyip duruyor. elektrikler kesilir diye korkuyorum resmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…