Iki cocuk annesiyim cocuklarima balik yagini eczaneden alip kullandim cocuklarda faydasi cok 8 senedir hic hastalanmadilar desem yeridir eczaneden hemen h3men her markayi kullandimBu markayı önerir misiniz ya da memnun olduğunuz markalar varsa yazarsanız çok iyi olur :)
Çocuğunuzun yaşı çok önemli 3-4 yaşından küçük olanlara onerilmiyo diye biliyorum. Ben 8-9. Aylardan beri haftada 2-3 defa kesinlikle balık yapıyorum . Bence balık yagindansa balığın kendisini vermeniz daha iyi olur. Eğer emziriyorsanız kendiniz kullanabilirsiniz ben öyle yaptım .Bu markayı önerir misiniz ya da memnun olduğunuz markalar varsa yazarsanız çok iyi olur :)
kan sulandırıcı olarak ne kullanıyordunuz?Önceki gebeligimde solgar kullandım kan sulandırıcıda kullanıyordum dr um balık yagının kan sulandırıcı etkisi oldugundan bırakmamı istedi ve devam etmedim.
Bir kapsül için yeterli olmayabilir iki kapsül almanız gerekir çünkü bir kapsülün 1390 gram olduğunu yazmışlar EPA ve DHA yüzdesinin toplamı bir kapsül için 445 gram ediyor. Özellikle DHA oranı çok düşük kullandığınız balık yağının. EPA ve DHA'nın ayrı ayrı iyi gelen vücut fonksiyonları var.EPA ve DHA degeei toplamimiz gayet iyi ozaman
Hayır hiç kullanmadım balık yağıBu markayı önerir misiniz ya da memnun olduğunuz markalar varsa yazarsanız çok iyi olur :)
Burda okuduklarımdan ve araştırmalarımdan bide diğerlerinde bir koku sorunu da olduğu için easyfishoil aldım portakal limon aroması var kokusunda gariplik görmedim ben çocuğumda çok sevdi ona devam ediyoruz şuan tesekkur ederimMöllers en iyi balık yağı elmalı olanı kullanıyoruz ama her cocuk farklı ve kokusu biraz anason gibi
karar verip easyfishoil aldım bende şuanda memnunuz tadı, jel olması ve ayrı ayrı paketlenmesi çok iyiymiş devamlı kullanıcam bende hem kendim hem çocuğum için çok sağolunMerhaba benim oğlum 3,5 yaşında gerçekten nerdeyse hiçbir şey yemiyor abartmıyorum ama yedikleri bulgur, lahmacun, az makarna, nutella, balık ve patates kızartması arada ekmek ne kadar uğraşsam da olmuyor. Nerdeyse 2-2,5 yıldır düzenli olarak Mollers ya da easy fish oil verdik. İnanmazsınız ama dün doktora gittik iştahsızlığı için doktor bile şaşırdı gelişimi çok iyi çıktı. Hem kan değerleri normal hem de idrar örneğinde herhangi bir enfeksiyon çıkmadı. Ben kendi adıma sadece düzenli balık yağı kullanmamıza bağlıyorum bu durumu
balık yense bile günlük omega 3 ü yeterli olarak alamıyormuşuz o sebeple istiyodum aslında easyfishoili aldım şimdi beğendim baya inşallah faydasını görücez yazanlar gibiBenim dotkorumda taze balıktan yana. Hiçbir takviyenin yüzde yüz doğal olamayacağını bunun yerine besinleri kullanmak gerektiğini söylüyor. Kullanmadım ben
easyfishoilin çocuklar için ayrı yetişkinler için ayrı balık yağı var oyüzden sakınca görmedim ben ve çocuğuma vermeden önce kendimde denedim ağzıma balık tadı gelmedi hiç sizin oğlunuz sevmiyosa sizede öneririm ben beğendim yani markayıbaya araştırmıştın, çocuklar için möllers, doktora sorduğumda "möllers ise kullanabilirsin, diğerleri olmaz" demişti, 70 yaşındaki annem de kullanıyor, 20 aylık bebeğim de (oğlum çok nadiren kullanıyor onu da belirteyim, balık kokusu var ve oğlum nefret ediyor maalesef, haftada 3 cc anca içirebiliyoruzdur), oğluma hiçbir şekilde balık yediremiyoruz
Çok iyimiş hiç hastalanmamaları bende çok faydalı diye görüyorum hep, şimdi easyfishoil aldım hergun yediriyorum korkuyorum hasta olursa diye içim daha da rahatladı teşekkür ederimIki cocuk annesiyim cocuklarima balik yagini eczaneden alip kullandim cocuklarda faydasi cok 8 senedir hic hastalanmadilar desem yeridir eczaneden hemen h3men her markayi kullandim
4 yaşında çocuğum doktora sordum verebilirsiniz dedi easyfishoil aldım denemek için çok sevdi devam edicem bu markadan balık yediremiyorum malesefÇocuğunuzun yaşı çok önemli 3-4 yaşından küçük olanlara onerilmiyo diye biliyorum. Ben 8-9. Aylardan beri haftada 2-3 defa kesinlikle balık yapıyorum . Bence balık yagindansa balığın kendisini vermeniz daha iyi olur. Eğer emziriyorsanız kendiniz kullanabilirsiniz ben öyle yaptım .