Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
balik yese bile pisirme hatalarindan dolayi faydasini tam olarak alamıyomusuz takviye almak gerekiyor o yüzden bende balik yese bile easyfish yediriyorum hergun kendimde kullanıyorum buyukler icin olaniniÖneririm canım çok güzel benim oğlum çok seviyo easyfishoili jel şeklinde çiğneyip yutulduğu için genelde çocuklar çok rahat tüketiyo
Ocean bir arada değil ayriyetten D vitamini de aldım. Haftanın belli günleri veriyorum. Haftada bir kez balık bünyeye yetmiyor maalesef!Benim kizimin doktoru onermedi. Zaten d vitamini ve balik yagi ayni anda kullanilmaz niye 2sini bir arada yapmislar bende anlamadim demisti
Haftada bir balik yiyin sadece dedi. D vitaminini de sadece kisin kullaniyoruz.
Reklami gorunce bu sene paraya kıyıp aldim kizima. Begendi her gün kendi eliyle alip yedi:) Merak ettim, ben de 1-2 tane yedim, bizim kiz anlamadi ama coook hafif de olsa agizda yiyip biterken bi koku oluyor, balik yağı oldugunu bilen anlar yaniBu markayı önerir misiniz ya da memnun olduğunuz markalar varsa yazarsanız çok iyi olur :)