• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi balık yağı

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

yagmur00

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2010
278
0
116
Antalya
arkadaşlar benm bebeğim 6 aylık ve çok iştahsız balık yağının ve havuç tohumunun iştah açtığını öğrendim ama balık yağına kaçıncı aydan itibaren başlanabiliyor ve bunu kullanıp ta bebeğimin iştahı açıldı diyen var mı lütfen cevap yazın artık gücüm kalmadı her beslenmesi savaşa dönüyor şöyle kendi isteğiyle yediğini bir görsem başka bişey istemem

yazdıklarını denemedim ama iştah şurupları,kilo aldırıcı mamalar vs vs......bunları deneyip bizde bir işe yaramadığını anladık
oğlumda çok iştahsız:(şuan 17 aylık
ama küçükken kandırmak daha kolaymış bunu anladım
müzikli oyuncaklar dikkatini çekiyordu ve azda olsa süt mama içiyordu o dönemler
şimdi kaşığı ittiriyor,tabağı görünce kaçıyor:(

bebeğiniz çok küçük daha
bunları dr.unuza danışıp kullanmalısınız
iştahsızlığının başka sebepleride olabilir test yaptırabilirsiniz

Canım balık yağı adı altında multivitaminler var ben onlardan kullandım.Biraz işe yaradı ama 1 aydan sonra işe yaramaya başlıyor.Yanlız ben dr.a danışarak 1 yaşından sonra vermiştim.Senin bebek daha 6 aylık belki dokunabilir.Dr.danışmanı tavsiye ederim.Bide gerçek balık yağı var ben onu kızıma bi kere verdim bi daha gördüğünde kaçtı içmedi.Kokusu berbat ötesi bişey.Aynı balık gibi kokuyor ama tuzlanmış balık gibi.Güya çilekli portakallı ama gerçekten bende denedim içilesi bişey değil.Çocuğu bidaha zorlamadım.İçen çocuklar nasıl içiyor bilmiyorum başka bişeylemi karıştırıyor anneleri bilmem.Dediğim gibi canım dr.danışmadan bişey verme bebeğine sonra alerji falan olur dokunabilir.

Back