• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

balık yağı kilo aldırır mı?

RulinJen

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2012
96
0
0
Denizli
Merhaba arkadaşlar; benim hafızam ve bünyem zayıf. Kpss dolayısıyla hızlı bir temponun içindeyim. Çok yoruluyorum, sık sık hastalanıyorum. Balık yağı hapı aldım ama kilo almaktan korkuyorum. Sizce zararı dokunur mu? Deneyeniniz var mı arkadaşlar?

Kilo almak için içenler olduğunu biliyorum bende 1 aydır hamile olduğum için kullanıyorum iştahım açıldı kilo yapacak gibi geliyor:ssz:

faydasini gordumu peki :26:

kısa vadede degilde uzun vadede sonuç alınıyo bildigim kadarıyla.
bnmde annem abime içirmiş cok küçükken sonradan topluca kilo aldı abim.
.yani faydası mı zararı mı artık sonradan cıkıo.kilo aldırdıgı kesin:8:

bende çocukken çok zayıftım annem içirirdi zorla şişmanlatmak için ..çocukluğumun kabusudur balık yağı ....tadı çok kötüydü .. bana aldırmamıştı valla ama annemin içirme amacı kilo aldırmasaydı .... ben hep sıskaydım ...

bende çocukken çok zayıftım annem içirirdi zorla şişmanlatmak için ..çocukluğumun kabusudur balık yağı ....tadı çok kötüydü .. bana aldırmamıştı valla ama annemin içirme amacı kilo aldırmasaydı .... ben hep sıskaydım ...

bünyeyle alakalı diyebiliriz ozman.

o kadar çok içtim ki kilo alabilmek için.1 kilo bile almadım.yapıya bağlı birşey sanırım.

balık yağı iştah açıyor. iştaha yönelik fazla yerseniz kilo alırsınız. eskisi kadar yerseniz almazsınız...

Kız kardeşim içiyor bu hapı
24 yaşında
Unutkanlık falan oluyor diye
Şu ara çalışmıyor, sosyal hayatı da yok
Ancak evde mümkün olduğunca vakit ayırıp spor yapıyor
Kilo almayı bırak, yan dursa bir çizgi halinde.
Önden bak arkasını görüyorsun :)

balık yağı kilo aldırmaz...kilo almamıza sebep olanlar sadece karbonhidratlar

​Günaydın benim kardeşim yıllar önce kullanmıştı 3 kutu bitirdi ama kg almadı bir tanıdıgım 1 kutu kullandı ve kg aldı.Sanırım bünye ile alakalı birde kardeşim çok hareketli.

Merhaba arkadaşlar; benim hafızam ve bünyem zayıf. Kpss dolayısıyla hızlı bir temponun içindeyim. Çok yoruluyorum, sık sık hastalanıyorum. Balık yağı hapı aldım ama kilo almaktan korkuyorum. Sizce zararı dokunur mu? Deneyeniniz var mı arkadaşlar?

Omega-3 her zaman kilo aldırır. Kesinlikle alırsın.

Back
X