• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Balık Yağı - Arı Sütü Bal Polen

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Lilimon

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2010
32
0
36
Diğer
Merhaba arkadaslar,

1 yas ustune olan cocuguna balık yağı (bana doktor onerdi balık yağıni), veya arı sütü bal polen veren var mi? 15 aylik bir kizim var hem kilosu cok az hemde cabuk hastalaniyor.
Bagisik sistemini de guclendirmek adina (ayni anda kilo alirsa tabiki daha da guzel olur) vermek istiyorum. Ikisi ayni gunde verilebiliyor mu, sanirim arı sütü bal polen pekmezle ayni anda verilmiyor yani aktar oyle demisti agir gelir akcigerine diye.

Ve hangi markayi kullaniyorsunuz, memnun musunuz. Bagisiklik sistemi acisindan, kilo acisindan faydasini gordunuz mu?

myrons junor arı sütü var benı onu verıyorum ogluma. 17 aylık. sankı ıstahına bıraz olsun açtı gibi

balik yagi ve ek vitamin icin nutrigen aldim eczacinin tavsiyesiyle. tadini begenmedi ve kaciyor..bugun neredeyse zorla verdim ama bu da iyi degil..

Back