Balık Kâbusu.

Hiisaarr

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Mart 2017
1.447
1.538
48
Kızlar merhaba,
Ben asla balık yiyemem, evde de pişiremiyorum bu yüzden .
Ölü balıklardan korkuyorum resmen
İki tane çocuğum var .
Büyük kızım hiç balık yemedi 2.5 yaşında .(balık yağı ile telafi etmeye çalıştık )
Küçük kızım 9 aylık şimdi o da öyle olsun istemiyorum, gittim bugün istavrit aldım .(balıklar hakkında hiç bilgim yok)
Önce küçük deniz balıkları olsun istedim ama ,temizlemek baya zordu .
Bir kaçını çorba için kullandım .
Biraz kaldı onu da temizlemiş olarak dondurdum sizce o bozulur mu?
Balık yedirme den sadece balık yağı kullanarak büyüten varmı çocuklarını?
Beni bu dertten kurtaracak fikirlerinize ihtiyacım var .

Bende hiç yemeden büyüdüm ama yine de .
Onlara haksızlık ediyormuş gibi hissediyorum.

balığın her türlüsüne alerjim var,hiç yemedim,yağını da kullanmamışlardır diye umuyorum. Gayet sağlıklıyım.

ama bence siz keyfi olarak çocuğunuzu mahrum bırakmayın,faydası çok. eşiniz dışarıda pişirtip getirebilir ve çocuklara yedirebilir sizin mideniz kaldırmıyorsa.

Bende sevmiyorum balik.. cocuklara disarda yediriyorum sevdikleri baliktan..ben hamsi bile ayiklarim tavasini yaparim filan ama yiyemem. Boyle sacma huylarim var benimde

Nedense balık yedirir İsem zehirlenecekler gibi hissediyorum

Çipura yada levrek bir tane al içini temizlet filetosunu çıkarın de gelince yıka tabi kafasını atma bence çorba yapacaksan en iyi kafası öyle daha kolay olur tuzlu suda beklet azcık sonra yıka öyle pişir ızgara gibi yağsız da pisirsen didiklersin yerler yaa

H Hiisaarr
Balık sağlıktır. Çocukların gelişimi için çok faydalıdır. Buzlukta bişey olmaz ama genel olarak buzluğa atılanın tadı değişiyor. Küçük balıkları yapmak zor geliyorsa büyük balıkları deneyin. Fırında veya ızgarada daha kolay yapabilirsiniz. Somon balığı en zahmetsizi. Yıkayıp suyunu süzdürüp zeytinyağ karabiber ve sarımsakla marine edip teflonda pişirebilirsiniz. Hem temizleme derdi yok, hem vitamin olarak zengin, hem de pratik.

Yakıninızda balıkçı varsa balıkçida da pişirtebilirsiniz.

Kafası ile mi pisiriyim ?

Balığın ölü balık oldugunu dusunmeyin. Onu oyle marketlerde satilan bir urun olarak dusunun. Bir ara tavuktan tiksinmistim oyle dusunerek aştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…