- 27 Mayıs 2011
- 329
- 0
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar benim sevgilim balık burcu birbirmizi çok seviyoruz ama sürekli tartışıyoruz sonra barışsakta ben bu tartşmalarn birikip ilerde sorun olacagnı düşünüyorum. balık burcu erkeğini nasıl mutlu edebilirz veya istedklermizi nsl yaptırabilirz tartşmadan ?
aslında haklı oldgumu blio ama dönmüo dediklernden yapamıo bi kere yapmam dediyaa. balık erkeklerinin inatçı olduklarnı öğrenmiş bulundumm ama şu konuda haklısın ben 1 adım atsam o 2 adım atar bana iyidir o konuda :) teşekkürlerr
hahah bende arada öküz burcu die dalga geçerim :) bizde 1 buçuk yılı geçtk ama inatçılıgnı yeni görüyorum :)
inşallah canım bakalım 1.5 sene içinde kavuşcaz inşalalhumarım yakın zamanda kavuşursunuz :) harika bi aşık olddgunu sadakat konusuna verdiği önemden anlamştm. aramızda öyle birşeyin şüphesi bile olmamalı der daha yeni yeni tanıyorum iştee bende
Çok hayalci oluyorlar, hep kafalarında kuruyorlar... şölemi yaptı böylemi yaptı diye...ama romantikler.. güven istiyorlar, sizden şühe edecek birşey bulmamaları lazım..onlar zaten hep kurarlar:) o konuda dikkat eet yanlış anlayacağı şeyler yapma... Çok fazla üstüne gitme, zorlamayı sevmiyorlar..Güzel sözler, msjlar hoşlarına gider, suprizleri severler :) Birde kız arakadaşlarnın gösterişli olmasını isterler... Eğer mütavazi dindar bir arkadaşsa, çok mutaasıp olmasını ister..her halukarda yanımdaa muhteşem biri var imajını severler
hahahah aynen kızlar kmleydn naptın erkek varmı kafasnda kuruolar ve bi şüphe yetio tam güvenmk istiolar onu anladmm güzel olmamı istiyo sürekli topklu giymemi istio süreklide topklu giyemiyorum topklu giymeden nsl olabilirm blmiyorum ne derse desin yaa spor gitcem die düşünüyorum :/
Çok hayalci oluyorlar, hep kafalarında kuruyorlar... şölemi yaptı böylemi yaptı diye...ama romantikler.. güven istiyorlar, sizden şühe edecek birşey bulmamaları lazım..onlar zaten hep kurarlar:) o konuda dikkat eet yanlış anlayacağı şeyler yapma... Çok fazla üstüne gitme, zorlamayı sevmiyorlar..Güzel sözler, msjlar hoşlarına gider, suprizleri severler :) Birde kız arakadaşlarnın gösterişli olmasını isterler... Eğer mütavazi dindar bir arkadaşsa, çok mutaasıp olmasını ister..her halukarda yanımdaa muhteşem biri var imajını severler