Balık burçları niye ortalığı karıştırmayı seviyor ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende anlattığın özelliklere sahibim cidden. Aa kim diyor erkekler için bulunmaz nimet olduğumuzu

Orası belli zaten, ne oldu cici kız sevgilini mi elinden aldı bizimkiler. Balık güzelliği ve nezaketiyle ortama girse yeter herkesin dibi düşer sende anca burda konu açıp çatlayıp patlarsın

Valla balık burcu bir kız tanıdım sinsinin tekiydi , kendini en iyi sanardı her şeyde haspam ama aynı şekilde balık burcu arkadaşım(erkek) oldu mantığına göre hareket eden birisiydi, ukalaydı ama kalbinde hiç kötülük yoktu yani.Gayette iyi bir insandı

Burçlara ve memlekete göre insan ayrıştıran kişiler bana gerizekalı geliyor kusura bakmayın.Bir parmağın beşi de bir değilken o burca sahip olan herkesi nasıl aynı keyefe koyuyorsunuz hayret ediyorum.

Bende anlattığın özelliklere sahibim cidden. Aa kim diyor erkekler için bulunmaz nimet olduğumuzu
Cinsellik konusunda akrepler fenaymış ya videolar da izlemiştim öyle sosyal medyada libidosu yüksek olursa akrep kadını olsun diyor çoğu

Herkesi aynı kefeye koymuyorum ama ön yargım var biri burcum balık derse çok yakın olmak istemem o kişiyle

Burç degıl kısının kendı karakterı oyledır. Bende balıgım kimseyi de kıskanmam Allah daha çok versın. Beraber kazanmadıkya genelleme yapmanız hoş olmamış.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…