• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Balaynda denize girilebilinir mi?

niltt

N & G... 24.05.09
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2008
6.833
86
688
42
İstanbul
cinsel ilişkiyi yeni yaşayacak biri olarak,bayanlar size soruyorum"balayında denize giremeyecek miyim beeeennnn,sadece yatarak güneşlenecek miyimmm???senağlama
bi çok arkadaşım sakın girme ilk olduğu için sistit belasıyla uğraşabilirsin dediler,bazıları da "gir hiç bişey olmaz"dediler kafam iyice karıştı???sizce ne yapmalıyım???
:çok üzgünüm:

ilk defa duydum ve şaşırdım açıkcası...
tabiki girebilirsin,sorun olmaz...
şimdiden mutluluklar,iyi eğlenceler diliyorum...
sevgiler...

çok teşekkür ederim,yani çok afedersiniz ilk defa yaşayacağım için cinsel ilişkiyi,o bölge tahriş halindeyken,denizde ya da havuzda enfeksiyon kapma riskiyle karşılaşabilirsin demişlerdi,o yüzden sordum....

evli değilim ama senin düşündüğünü bende düşünürüm hep mikrop kapabilir diye ben zaten giremicem de kışın evleneceğim için işallah senin için bi sorun olmas cnm benim yerimede yüzersinn yerimseniben

a.s.bende ilk defa duydum canım kanaman devam etmeyecekki anlık biticek yara falanda olmuyor zaten bir sorun olacagını hiç sanmıyorum mutluluklar dilerim

Ben girmiştim ertesi günü.. Herangi bir problem olmamıştı.. Olacağını sanmıyorum a.s.

bende girdim denize hiçbişey olmadı..bence hiçbir mahsuru yok ...
ama havuz konusunda dikkat etmelisin...

bende bu sorunun cevabını merak ediyodum :) banada arkdaşlarım denize girme mikrop falan kaparsın diyolar, bi arkadaşım balayında denize girmiş, mikrop kapmış, doktor bi kaç gün ilişkiye girmeyin demiş.. bende senin gibi kararsızım yaa denize girsem mi girmesem mi diye :(

bence de havuz belki biraz şüpheli olabilir ama bence denize girmen de hiçbir mahsur yok.balayının da denizin de tadını çıkar:))

bnde duymustum mıkrop kapılır üsütürsun fln denılırdı evlenıpte balayına gıdenler için :)

dıkkatlı ol sen yıne usutme kendını temız denıze gır :)

büyüklerimiz üşütürsün girme derlerdi aslında biraz doğru idrar yolları iltihabı kaparsa sorunlar başlar ..
sizin yapıcağınız denize girmek ama çıkınca ıslak mayoyla fazla kalmamak,bide havuzu tavsiye etmem enfeksiyon riski hepimiz için geçerli malasef..
şimdiden mutluluklar dilerim..

hepinize teşekkür ederim arkadaşlar,zaten havuz sevmem antalya ya gidip te denize girmemek aptallık olur bana göre,o zaman denize gireyim ama dikkatli olayım yani di mi :))

ben evlenmeden önce dra gitmişdim ve bu konuyu sormuşdum denize girebilirsin havuza girmemeye çalış demişdi bende öyle yaptım zaten akdenize gitmişdik miss gibi deniz varken havuza girmedim bende

bende girdim denize hatta hiç çıkmadımm:roflol::roflol::roflol: bişicikler olmuo için rahat ossunn

ilk kez beraber olmayı kafanızda nasıl tasarladınız bilmiyorum
ama sevişmek sizin tabirinizle oraları tahriş etmez
denizede girin,havuzada

girilir neden girilmesin.. ayrıca balayı sistiti denizle havuzla değil cinsel birleşmenizle alakalı bişey..
yinede korunmak adına vajinal bantlar var ablam kullanmıştı.. sizde alın en azından havuza girerseniz havuz mikrobuna karşı korunmuş olursunuz.. deniz suyu sansığınızın aksine hastalıklara iyi gelir..

niye girilmesin ki denize?
havuzu bilmem temizlik acisindan güvenilirmidir diye ben sahsen havuzlara girmeyi dogru bulmuyorum
ama deniz temiz girebilirsin bir sakincasi olmaz kanimca
illede aklinda kalirsada doktora sor mantikli bir aciklama yapar herhalde

ne alakası var ki?
ilk cinsel ilişki şimdiye kadar tıkalı olan bir yerleri açmaz.
hee oldu ya açtı, zaten bir daha kapanmayacak; ömrü boyunca sudan uzak kalmanız gerek bu durumda.

inanmayın böyle hurafelere lütfen..
keyfinizce yaşayın balayınızı..

ben de yazın evlenmiştim ve sonra balayına çıktık...denize de girdim ,güneşlendim de....hiç bir sorun ve sağlık problemim olmadı canım benim..için rahat olsun...kim demişse bilememiş,bilemediğinden demiş....mutluluklar dilerim tatlım....

a.s.a.s.

ilk kez beraber olmayı kafanızda nasıl tasarladınız bilmiyorum
ama sevişmek sizin tabirinizle oraları tahriş etmez
denizede girin,havuzada

sönmez bazılarında öyle bi inanış var....
yengemde bana düğün günü ''keşke sana bi paçalı don alsaydık öbür donları giyemezsin 1 hafta şişer filan'' demişti..bende korkmuştum ,...dedim sakatlanıcam filan heralde .hiçbişcikte olmadı kocacım hiç canımı acıtmadı:utangac:

Back