- 7 Nisan 2021
- 1.479
- 713
- 53
- 29
- Konu Sahibi zorunlualann
Balayına Kapadokya’ya gideceğiz , yanıma neleri almalıyım ? Balayı valizinin olmazsa olmazı nedir?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Düğün Kasım başındaDüğün ne zaman
Hallederiz yavrum, hijyen malzemeleri, iç çamaşırı, internet paketi ve mevsimden dolayı soğuktan koruyacak giysiler.Balayına Kapadokya’ya gideceğiz , yanıma neleri almalıyım ? Balayı valizinin olmazsa olmazı nedir?
Kaç gün kalacaksınız ? Serin olur mu bilmem.İnce hırka alın.Bir iki tişört olur.Kot kapri vs.Aksam yemeğine elbise alın.Gezeceginiz yerlere bağlı.Kapadokya da gezmek için rahat kıyafetler alın.Aksam üzeri için de sade şık elbise olabilir.Balayına Kapadokya’ya gideceğiz , yanıma neleri almalıyım ? Balayı valizinin olmazsa olmazı nedir?
Nevşehir de ne halk kiyafeti olacak.En fazla bindallı olur.Kinasinda giydiği bindalliyi giysin.Ben insanları şaşırtmayı çok severim. Bilmediğim bir memlekete gideceğim zaman onların halk kıyafetlerini giymeyi tercih ederim. Sen de eşini sasirtabilirsin. Düşünsene adam oooo daha bunda neler var diyip her an bir sürprize hazırlanabilir
Ben Malatya'da donuyom oranın da farksız olduğunu düşünmüyorum. Kot kapri tişört diyorsunKaç gün kalacaksınız ? Serin olur mu bilmem.İnce hırka alın.Bir iki tişört olur.Kot kapri vs.Aksam yemeğine elbise alın.Gezeceginiz yerlere bağlı.Kapadokya da gezmek için rahat kıyafetler alın.Aksam üzeri için de sade şık elbise olabilir.
Benimde aklıma geldi.Kirikkale biraz daha sıcak olur Ankara'dan Nevşehir biraz daha sıcak olabilir ama gündüz tişört giyilir.Aksam hırka çeker üstüne.Ben Malatya'da donuyom oranın da farksız olduğunu düşünmüyorum. Kot kapri tişört diyorsun
Balayına Kapadokya’ya gideceğiz , yanıma neleri almalıyım ? Balayı valizinin olmazsa olmazı nedir?
Benimde aklıma geldi.Kirikkale biraz daha sıcak olur Ankara'dan Nevşehir biraz daha sıcak olabilir ama gündüz tişört giyilir.Aksam hırka çeker üstüne.
Düğün Kasım başında
Hiçbir şeyden geri kalmıyor en iyisi pahalısı olacak yoksa olmaz bu hayat zorunluya güzel yeminleŞefim ordan ekstreye +30 bin yaziverin, lutfen.