balayına herkes çok mu para verdi?

her şey dahil düşünüorum zaten. artık kıyıcaz paraya. ne bileyim düşününce bir gece için 500-600 para vermeyi çok geldi açıkçası
ama değer diosunuz

deyiyo gercekten bak bizim 3 gece 5000 di toplam ama gercekten deydi belkide hayalimdeki sehir oldugu için

you know çok şanslı bir kızsın istediğin her şeyi yapmışsın neredeyse,

biz haziranda vayage belek i 2350ye ayarladık 7 gece,
bi arkadasım 10 gün öncesini 1800e ayarladılar. dönem farkını belirtmek için bu örnekleri verdim

Tercihinize bağlı. Herşey dahil tatil diyorsanız balayı paketleri maalesef öyle.
Biz eşimle otelde vakit geçirmeyi sevmediğimiz için balayımızda deniz kıyısına da yakın bir dağ köyünde şahane bir butik otele gitmiştik. Sabah kahvaltısı ve akşam yemeği dahil gecelik 180 TL idi.
Sabah nefis yöresel kahvaltımız yapıp düşüyorduk yola. Akşama kadar etrafta ne kadar gezilecek yer varsa -şelaler, ören yerleri, piknik alanları, müzeler- akşam üzeri denize de girip otele dönüyorduk. Yemeğimizi de otelde yiyorduk. Öğlen ve ikindi vakitlerinde yöresel şeyler yedik. O kadar değişik lezzetler tattık, o kadar keyifli geziler yaptık ki. Tadı damağımızda.
Ama tabi tamamen tercih meselesi. Biz hiç otel tatilindne hoşlanmadığımız için hep bu tür tatiller tercih ettik.

bence en zor iş bu balayı ya,yer seç,onu seç,bunu seç derken birbirine girmek an meselesi... alsanaalsanasmile
çok kasmadım ben sevgilime bıraktım,o da çok keyifle ayarladı,4 yıldızlı bi tesis alanya da balayı çifti paketi 13-17 temmuz 4 gecelik 800 lira civarlarında,çok ta beğendim şahsen yorumlar da çok güzel,tur dan önermişler zaten sevdiceğime de,geçen yıl açılan bi otel, herkes neden burası 5 yıldız değil filan diyomuş hatta... hihoyyyt
biz alanyayla da kalmıcaz bi hafta daha kıyıdan denizli istikametine doğru gezicez kafamızın estiği yerde kalcaz,belki daha da maliyetli olcak ama bi yerde çok fazla duramıyoruz sanrım kaydirigubbakcemile​

you_know'cuğum, 3 gece 5000 TL mi konakladınız gerçekten? Kral suit filandı galiba..:)
Biz kasımda Ürgüp'teydik. Nevşehir'de konakladık 3 gece. 70 TL ye 2 kişilik odaydı fakat balayı indirimi yaptılar, 50 TL den konakladık. Sıcacık bir aile oteliydi çok rahat ettik. Kendi aracımızla gittiğimizden, istediğimiz zaman çıktık, gezdik ve döndük. Canımız ne isterse onu yemeye gittik. 5 yıldızlı otellerde esir gibi değildik yani. Bence balayında çiftler büyük otellerin programına bağlı kalmamalı

burda bahsedilen rakamlar çok fazla yüksek.açıkçası balayı için ayıracak böle bi bütçem yok.amaç sevdiğim adamla herkesten uzak düğün esnasında yaşanılan streslerden uzaklaşmaksa sevdiceğimle gideceğim her yer benim için balayı için muhteşem bir tatil olur.Biz 3 gün 2 gece herşey dahil 4 yıldızlı bir otelde kuşadasında balayımızı yapıcas ve sadece 200 tl ye. artıları da çıkarsa olsun olsun 750 tl dedik.ve bu işe kalkıştık.

yurt dışına gidince öyle oluyor canım sadece konaklama kasrafı deil 5000 tl

evet canım çok şükür hayal ettigim herseyi yaşadım gelinliğimde aksesuarlarımda saçımda makyajımda çok şükür ufak tefek aksilikler oldu ama bunada şükür

antalyada her hangi biyer düsünüyoruz bizde PArayi hic sorun etmedik bi kere olucak sonucta ne ise O ya hic gidip para sorunu cekmiceksin yada gidiceksen gül gibi gecirceksin zamanini ,:)​

bizde ağustos ta antalya da balayı düşünüyoruz.
5 yıldızlı otele 2000 tl ye yakın para bırakıp,5 günü otelde geçirmek yerine daha uygun fiyatlı bir yerde kalıp antalya turu yapmak istiyorum.
sadece havuza,denize girip, güneşlenip yemek yemekle geçmemeli bence.
o şehir de keşfedilmeli diye düşünüyorum.

Son düzenleme:

balayında baska sehırler kesfetmek yerıne denız kum ve güneşi tercih ederım...

alkisalkisalkis​

nereye gitmiştiniz

biz de alanya konaklı club otele gidiyoruz (5 yıldız) temmuzun 15 inde Allah izin verirse.
3 gece 500 TL gibi bişey ödedi nişanlım.
arkadaşı alanyada başka bi otelde çalışmasına rağmen burayı önermiş sağolsun.
gidip görcez bakalım

kıslar cidden bi otele 2000-3000 tl vermekkk düşününce mantıksız geliyor..ama sonucta balayı bu herzaman yapılcak bşy deil..mesela iki senedir anlatyaya 4 yıldızlı otellere tatile gittim 5gece 6 gün toplam bi kişi 450 tl idi..ve ciddennn gayet iyidi aşırı lüks sayılmasada denize sıfır yemekleri iyi otel temizdi..
biz sanırım balayı paketi diye gitmiycez..ama otelde balayı yapcaz ama hala karar veremedik hangi otel olur diye..4-5 yıldızlı olcakkk ..sanırım gittigimiz gün anlatyadan arkadaşımın önerdigi otelleri gezipp öyle karar vercez..gecen sene gittigim yer kıslar buraydııı uygun biyer istiyorsanız bakabilirsiniz..aşırı süper deil yine diyeyim ama yemekleri güzeldii denize sıfırr aktiviteler var..bide ailelerin çok geldigi biyerrrr baya rahat edilir yani..happy elegance hotel...
bunlarda otele ait bi kaç resim..

off inş bende güzle biyer bulurummm yaaaa ..çok zor otelii bulmakk..

Son düzenleme:

krpz cnm otelin adı neyyyy sölesene bakim bende ..4-5 yıldızlı olur öle illa 5 yıldızlıda olcak diye şart yok bendede.merk ettim bi bakim ismni sölersen cnmmmmmmmmmmmsositososito

kısmetse biz balayına 3000 tl vericez. inşallah verdiğimiz paraya değer
hepimizi iyi bir balayı geçirelim :Saruboceq:

çok keyifli geçmiş sanırım.tam da bizim hayal ettiğimiz gibi.şehri gezerek en iyisini yapmışsınız.denize yazın neredeyse herhafta giden biri olarak değişiklik yapmak daha iyi olur.
bizde müze kartlarımızla gidicez zaten.tarihi yerler öyle çok ki antalya da.göremezsem içimde kalır.

Son düzenleme:
arkadaslar ben gecen yaz voyage belekteydım 2 kısı 7 gece 3, 600 verdık.. ultra hersey dahilllll ama super bır tatıldı:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…