Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
you_know'cuğum, 3 gece 5000 TL mi konakladınız gerçekten? Kral suit filandı galiba..:)
Biz kasımda Ürgüp'teydik. Nevşehir'de konakladık 3 gece. 70 TL ye 2 kişilik odaydı fakat balayı indirimi yaptılar, 50 TL den konakladık. Sıcacık bir aile oteliydi çok rahat ettik. Kendi aracımızla gittiğimizden, istediğimiz zaman çıktık, gezdik ve döndük. Canımız ne isterse onu yemeye gittik. 5 yıldızlı otellerde esir gibi değildik yani. Bence balayında çiftler büyük otellerin programına bağlı kalmamalı
you know çok şanslı bir kızsın istediğin her şeyi yapmışsın neredeyse,
biz haziranda vayage belek i 2350ye ayarladık 7 gece,
bi arkadasım 10 gün öncesini 1800e ayarladılar. dönem farkını belirtmek için bu örnekleri verdim
bizde ağustos ta antalya da balayı düşünüyoruz.
5 yıldızlı otele 2000 tl ye yakın para bırakıp,5 günü otelde geçirmek yerine daha uygun fiyatlı bir yerde kalıp antalya turu yapmak istiyorum.
sadece havuza,denize girip, güneşlenip yemek yemekle geçmemeli bence.
o şehir keşfedilmeli diye düşünüyorum
bizde ağustos ta antalya da balayı düşünüyoruz.
5 yıldızlı otele 2000 tl ye yakın para bırakıp,5 günü otelde geçirmek yerine daha uygun fiyatlı bir yerde kalıp antalya turu yapmak istiyorum.
sadece havuza,denize girip, güneşlenip yemek yemekle geçmemeli bence.
o şehir keşfedilmeli diye düşünüyorum
Tercihinize bağlı. Herşey dahil tatil diyorsanız balayı paketleri maalesef öyle.
Biz eşimle otelde vakit geçirmeyi sevmediğimiz için balayımızda deniz kıyısına da yakın bir dağ köyünde şahane bir butik otele gitmiştik. Sabah kahvaltısı ve akşam yemeği dahil gecelik 180 TL idi.
Sabah nefis yöresel kahvaltımız yapıp düşüyorduk yola. Akşama kadar etrafta ne kadar gezilecek yer varsa -şelaler, ören yerleri, piknik alanları, müzeler- akşam üzeri denize de girip otele dönüyorduk. Yemeğimizi de otelde yiyorduk. Öğlen ve ikindi vakitlerinde yöresel şeyler yedik. O kadar değişik lezzetler tattık, o kadar keyifli geziler yaptık ki. Tadı damağımızda.
Ama tabi tamamen tercih meselesi. Biz hiç otel tatilindne hoşlanmadığımız için hep bu tür tatiller tercih ettik.
bence en zor iş bu balayı ya,yer seç,onu seç,bunu seç derken birbirine girmek an meselesi... alsanaalsanasmile
çok kasmadım ben sevgilime bıraktım,o da çok keyifle ayarladı,4 yıldızlı bi tesis alanya da balayı çifti paketi 13-17 temmuz 4 gecelik 800 lira civarlarında,çok ta beğendim şahsen yorumlar da çok güzel,tur dan önermişler zaten sevdiceğime de,geçen yıl açılan bi otel, herkes neden burası 5 yıldız değil filan diyomuş hatta... hihoyyyt
biz alanyayla da kalmıcaz bi hafta daha kıyıdan denizli istikametine doğru gezicez kafamızın estiği yerde kalcaz,belki daha da maliyetli olcak ama bi yerde çok fazla duramıyoruz sanrım kaydirigubbakcemile
Tercihinize bağlı. Herşey dahil tatil diyorsanız balayı paketleri maalesef öyle.
Biz eşimle otelde vakit geçirmeyi sevmediğimiz için balayımızda deniz kıyısına da yakın bir dağ köyünde şahane bir butik otele gitmiştik. Sabah kahvaltısı ve akşam yemeği dahil gecelik 180 TL idi.
Sabah nefis yöresel kahvaltımız yapıp düşüyorduk yola. Akşama kadar etrafta ne kadar gezilecek yer varsa -şelaler, ören yerleri, piknik alanları, müzeler- akşam üzeri denize de girip otele dönüyorduk. Yemeğimizi de otelde yiyorduk. Öğlen ve ikindi vakitlerinde yöresel şeyler yedik. O kadar değişik lezzetler tattık, o kadar keyifli geziler yaptık ki. Tadı damağımızda.
Ama tabi tamamen tercih meselesi. Biz hiç otel tatilindne hoşlanmadığımız için hep bu tür tatiller tercih ettik.