balayına herkes çok mu para verdi?

em4561

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2009
2.990
6
116
Trabzon
kızlar hepiniz bu balayına 2000 civarı mı harcadınız? bi de yani orda da harcıcaksın daha?
bu otellerin adı olduğu için mi bu kadar pahalı
hiç daha uyguna balayı yapan yok mu

yaparsın canım ama hersey dahil derler meyve suyuna para isterler o salonda deil bu salonda yiyeceksiniz derler açıkbüfe derler 3 çeşit çıkarırlar önüne

valla gittigin donem ve kaldigin sure onemli bence..erken rezervasyon da tabii..biz voyage torba-bodrum'a, eylulun son haftasi icin,deluxe oda secimi ile, 4 gece ultra her sey dahil 1150 verdik..

Son düzenleme:
gitceğim dönem temmuz en hareketli zaman. yani herkes 5 yıldızlı otellerde mi geçirdi balayını onu merak ettim. voyege bodrumu sorduk bizde 1500 falan dio

Mayıs ayında Voyage Sorgun'a gittik 5 gece 6 gün 2 kişi 1100 tl verdik ama çok çok güzeldi :asigim:

Valla temmuz turizm sektöründe peak denen dönem... Yani turist sayısının tavan yaptığı dönem...
Aynı otelde mayısta kalsan 1200 e haziranda 1400e temmuzda 1700 e ağustosta 1600e eylülde 1200e kalırsın...
ılla ismi olan 5 yıldızlı otellerde kalmak zorunda değilsiniz... Ultra herşey dahil konseptli bir balayı yapmak zorunda değilsiniz....
Zaten açık büfe diye çıkan 100lerce çeşit yemekten en fazla 3 çeşit yiyebiliyorsun....

Butk bir otelde oda kahvaltı şeklinde onaklayıp öğlen sandviç hamburger olarak akşamları da kumpir pizza gibi seçeneklerle, yerel lokantaların nefis balıkçılarında geçirebilirsiniz...

Ben 2008 eylülde Antalya kervansaray otelde yaptım balayını.. 5 yıldızlı suit oda ultra herşey dahildi... O zaman bir tanıdık aracılığıyla çok çok indirimli bir fiyatla 5 gece 6 gün 1250 tl ödemiştik....
Daha sonra Ekim ortalarında 4 günlüğüne ıspanyaya gittik 2000 lira ödedik...
Geçen yıl olimposta bungalowlarda kaldık...
Emin ol o bungalowlarda yaptığımız tatil kadar eğlenmemiştik kervansarayda...
Ama tabii balayı özel olsun lüks olsun isteniyor...

biz nisan ayı olduğu için nomalden daha ucuza konaklıycaz
ama gittiğim oteln sezondaki fiyatı çok uçuk gerçekten
malesef 5 yıldız oteller böyle pahalı oluyor emcim.
iki sene önce bodrumda 4 yıldızlıya gitmiştim1500 tutmuştu . 2 sene öncenin parasıyla bide .

Sezonda fiyatlar cok yüksek , ben çok fazla gezerim tatillerde..Ama bu aylarda düğün yapanlar için heryer cok ucuz.Zaten sezonda gitmediğin zaman guneydede yapcak bişi yok , havuz yok deniz yok ! Normal apart tipi hotellerdede kalabilirsin.3 yıldızlı.Ya da butik oteller vs var. cok fazla.ınsallah bulursun hem kesene hem gönlüne uygun biyer.

canım biz haziranda gitmiştik balayına Voyage Sorguna
erken rezervasyon indiriminden de yararlanmıştık
ama 2500 TL ödedik
ultra herşey dahildi orada hiç ama hiç para harcamadık
benim sayemde olan 100 TL lik tel faturasını saymazsak tabi
şimdi eşimle konuşuyoruz da
balayı tüm evliliğimiz boyunca en çok para harcadığımız ancak en çok memnun kaldığımız şeydi
rüya gibi

yaparsın canım ama hersey dahil derler meyve suyuna para isterler o salonda deil bu salonda yiyeceksiniz derler açıkbüfe derler 3 çeşit çıkarırlar önüne

ultra herşey dahil de böyle bir sorun olmuyor
mesela voyageda istediğin saatte yemek bulabiliyorsun bir sürü açık büfesi ve alakart restoranları var
zaten açık pastanesi var dondurmacısı var gözlemecisi makarnacısı vs vs
hiç ekstra ödemedik cebimizdeki parayla geri geldik

Bu tercih meselesi..
Ege'de Akdeniz'de çok güzel şirin pansiyonlar var.
Orada da kalınabilir ama yeme içme sıkıntı yaratır.
sürekli dışarda yemek aynı hesaba gelir maddi yönden ,
kendiniz yapmak isterseniz de o zaman da balayında insan hiçbirşeye elini sürmek istemiyor.
biz şubat'ta evlendik yaz tatili olmamasına rağmen yüklü miktarda para verdik balayına (uludağ)
yazın kamp vs gezmeyi düşünüyoruz olabildiğince az parayla çok tatil yapmayı planıyoruz.
ucuz tatil yapılır ama mesele balayı olması galiba..

Son düzenleme:
evet kızlar normalde daha uyguna yapılır tatil. ama balayı olunca iş değişiyor . insan en güzelini istiyor. bakalım kızlar araştırıcaz

evet malesef balayı olunca işler değişiyor
herşeyin en güzeli olsun istiyorsunuz
öyle de olur canım inşallah gönlüne göre bir balayı yaparsın

evet kızlar normalde daha uyguna yapılır tatil. ama balayı olunca iş değişiyor . insan en güzelini istiyor. bakalım kızlar araştırıcaz

Çıralı'yı tavsiye edebilirim arkadaşım..
Bir araştır istersen

Çıralı Pansiyonları Otelleri Kemer Antalya Olympos Tatil Çıralı Oteller Hesaplı Konaklama Yanartaş
Çıralı Pansiyonları Antalya Butik Hotel Fiyatları Pension Pensions Pansiyonlar Olympos Otel

yada bütçenizi söylersen daha yardımcı olabiliriz..
AYvalık-sarımsaklı da olabilir mesela..
fiyatlar uygundur ve güzeldir

onu biliyorum canım turizmciyim bu işi yaptım yani ama hersey dahil konseptinde olupta ekstra çıkaran çok otel var çalıştığım otellerden biliyorum

bizim dezavantajımız evLenecegimiz tarihLerin turizm sektörünün en pahaLı oLdugu döneme denk geLmesi.
agustos 3-7 arası icin voyage beLek ayarLadık bizde 2000küsur fiyata.
cok cok genis bir bütcemiz yok ama hem bir kere oLuyor hemde uLtra hersey dahiL oLması sebebiyLe bu rakamı gözden cıkardık.
cok daha uygun yerLer var eLbet ama özeL ve cok güzeL oLması adına riske atmak istemedim.

balayı deyince gerçekten iş değişiyor,biz de balayında voyage sorguna gitmiştik,yok deniz tarafı olsun,özel transfer olsun diye hertürlü lüksü istiyor insan.ee haliyle fiyat da artıyor ama bu sene yaz tatili için yer araştırırken de standart oda olsun,kara tarafı olsun,diye kriterleri düşürdük.balayı olunca en iyisi olsun istiyor insanaklinialirimsmile

daha once hem 5 yıldızlı hersey dahıl otelde hemde butık otelde çok kez tatıl yaptım. her ıkısi hakkında da fazlaca deneyımım var. ama ben kesınlıkle 5 yıldızlı hersey dahıl otel dıyorum.butık otelde sadece sabaha kahvaltısı oluyor ve ıctıgın su bıle parayla.. yedıgın yıyecekler tatıl koylerınde,o sehırlerde normalın 3 katı oluyor zaten. kesınlıkle suna emınım kı butık otelde cok daha uygun dıye gıdecegınız tatılden 2 kat fazla masraf yaparak ayrılacaksınız yada fazla para harcamamak ıcın tatılınızde yemenızden ıcmenızden kısacaksınız!! boyle bı tatılınde pek bı anlamı yok dıye dusunuyorum gercekten de cok zevksız bı tatıl oluyor..
kesınlkle hersey dahıl bır tatıl merkezıne gıdın derım..

valla cnm bende arıyorum haziranda gitcez balayına..begendigim otelin 1 haftalıgı 4500 çok pahalı ya kıyamadım valla okdr para vermeye...bakalımmm 2000-3000 arası olcak ama karar veremedim bitürlürrüüüüüüüüüüüüüüüüama yinede çok para kıslarrr valla artıkkk mantıklı düşününce azcık güne okdr para vermeye kıyamadım..gittim 3000 tlye koltuk takımı aldım yıllarca kulancam ama gidip 5 güne 3000 vercem pofff:)uygun ama güzel bi otel istiyorummmmmmmmmm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…