Balayına denk gelen regl :(((

valla malum güne denk gelmiyorsa iyi bile olabilir.
mola verirsiniz

deniz vs için de tampon süper.

Yani bikere olucak ömrümde mahvolmasin istiyorum :)

Benimde oyle denk geldi geciktirici kullandim. O denize girmezsem olmazdi. Tamponda kullanmadigim icin daha once riske atmak istemedim

Aynen sepcim katılıyorum sana

senin geçmişten dolayı öyledir ya.

ilk ilişkiden sonra 3 gün dinlenme veriyor bazı doktorlar.

Anılar anılar Aynı senin gibiydim denk geliyordu. Neyse ilaç kullandım bir kaç ay öncesinden ayarladım günlerimi. Sonra koşuşturma stres felan derken. Hopp düğün günü kuzenim gelinliğimi giymeme yardım ederken baktım bişiler geliyor gününden önce yine oldum. Ne güldük.Neyseki düğünden 2 gün sonra gitmiştik tatile, kısa sürdü adetim, tatildeyken oldu ilişki.. Bu kadar stres yapma bence bi kaç gün bekleyin nolcekk

İyi gene şanslıymissin kisa sürmüş

Ay rahatladim valla kullanan memnun olanlari okudukca

Kullan kullan bişey olmaz. Ama tek tavsiyem sağlık ocağı doktoruyla değil bir jinekologla görüş. Düğünden önce muayene olman çıkabilecek olası sorunları ortadan kaldıracaktır. Bizim hatunların en sık yaptığı hatadır jinekoloğa gitmemek. Altı ayda bir kontrol edilmen gerekir düzenli cinsel hayatın olduğu sürece.

evet evlilikten önce korunma yöntemleri ve senin durumuna uygunluğunu konuşmak için de jinekologla görüşmek faydalı olacaktır.

bir de tabi HİV falan aşısı olmak gerek, ne olur ne olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…