balayı

merhaba kızlar 2015 ağustosta düğünüm var balayı için henüz karar veremedim balayı için antalya . çeşme yada bodrum değil de daha sakin yerler istiyorum fikir verebilir misiniz ?
Balayı otelleri konusunda belek bir numaradır. Eğer deniz tatili istiyorsanız tercih edebilirsiniz. Çok kalabalık olmaz, otellerde bolca aktivite olduğundan dışarı çıkma gereği de duymazsınız.

Balayı otelleri konusunda belek bir numaradır. Eğer deniz tatili istiyorsanız tercih edebilirsiniz. Çok kalabalık olmaz, otellerde bolca aktivite olduğundan dışarı çıkma gereği de duymazsınız.

deniz tatilinden başka bir balayı istiyorum aslında . abantı düşünmüştüm veya buna benzer başka nereyi tercih edebilirim.

deniz tatilinden başka bir balayı istiyorum aslında . abantı düşünmüştüm veya buna benzer başka nereyi tercih edebilirim.
Yurtdışı turlar erken rezervasyonda çok uygun aslında. Türkiyede harcayacağınız parayı harcarsınız. Ya da gemi turları. Deniz dışında kültür turu yapan gemiler de var. Aklınızda bulunsun.
Yurtiçi olarak karadeniz turu keyifli olabilir. Abanta hiç gitmedim. Şirincede taş evlerde konaklayıp efes meryem ana falan gezebilirsiniz. Yazın nevşehir sıcak olur ama rahatsız olmayız derseniz ürgüp göreme olabilir. Denizlide termal otellerde kalıp pamukkale karahayıt falan gezebilirsiniz.

Cok güzel oteller var bir de karlı olursa hava muhteşem manzaralar kesinlikle gidin..çok farklı bir büyüsü var kapadokyanin

artık yapcak bişe yok ayarlandı canım once konu acmalıymısım

bana da çok mantıklı gelmedi. en azından mevsimi değil.
Pamukkale'de falan termal oteller var. Ayrıca havası da daha ılıman olur Ürgüp tarafına göre.

bana da çok mantıklı gelmedi. en azından mevsimi değil.
Pamukkale'de falan termal oteller var. Ayrıca havası da daha ılıman olur Ürgüp tarafına göre.

biz birazda yakın diye orayı tercıh ettik canım adanadan gecicez. Sonra adanaya gelip antalyaya doncez. Adet yerini bulsun 4 gun zaten

Panpa uzulme, kar da yagarsa gercekten cok romantik olur :) Iyice giyinirsiniz, cok gezmezsiniz ama mesela somine basinda otutupr sicak sarap icersiniz, aksamlari romantik yemekler yersiniz :)

Aynen canısı o kdr olumsuz yorum oldu ki tereddutlerim basladı sömine var gözüküyodu ıns yakarlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…