- 23 Ağustos 2012
- 49.774
- 231.020
-
- Konu Sahibi yalanckarnca
Soğuk olmaz mı Ocak ayında???
Ben çok soğuk olur diye biliyorum ...
O taraflar ilkbahar ya da sonbaharda güzel..
Balayı otelleri konusunda belek bir numaradır. Eğer deniz tatili istiyorsanız tercih edebilirsiniz. Çok kalabalık olmaz, otellerde bolca aktivite olduğundan dışarı çıkma gereği de duymazsınız.merhaba kızlar 2015 ağustosta düğünüm var balayı için henüz karar veremedimbalayı için antalya . çeşme yada bodrum değil de daha sakin yerler istiyorum fikir verebilir misiniz ?
Balayı otelleri konusunda belek bir numaradır. Eğer deniz tatili istiyorsanız tercih edebilirsiniz. Çok kalabalık olmaz, otellerde bolca aktivite olduğundan dışarı çıkma gereği de duymazsınız.
Yurtdışı turlar erken rezervasyonda çok uygun aslında. Türkiyede harcayacağınız parayı harcarsınız. Ya da gemi turları. Deniz dışında kültür turu yapan gemiler de var. Aklınızda bulunsun.deniz tatilinden başka bir balayı istiyorum aslında . abantı düşünmüştüm veya buna benzer başka nereyi tercih edebilirim.
Cok güzel oteller var bir de karlı olursa hava muhteşem manzaralar kesinlikle gidin..çok farklı bir büyüsü var kapadokyaninMerhaba Hanımlar, konuyu once dogru yere actım galiba ama kimse bişey yazmıyorEn cok ragbet gören topık burası nolur konum dursun benimde işim görülsünn lutfen yönetici arkadaşlar ocak ayında evleniyorum allah nasip ederse ve balayı için Nevsehiri tercih ettık. Ocak ayının sonuna dogru oralar nasıl olur nereler gezilir ? Bana yardımcı olabilirseniz cok sevincem
çok kötü bir seçim bence arkadaşım. Ayıptır söylemesi heryerleriniz donar !
Ben nevşehirliyim otelden dışarı çıkamassın. Bide hastalanıp gelirsin.
Nevşehir kapadokyanın mevsimi nisan - mayıs yada eylül - ekimdir.
hemde kaya otel odası heee ! :)
çok cesaretlisin. okurken içim dondu valla.
Araba belli biyere kadar canım çoğu yerde yürüyceksiniz
Mağaraların içine arabayla girilmiyo
Mağara yokunada
Cok güzel oteller var bir de karlı olursa hava muhteşem manzaralar kesinlikle gidin..çok farklı bir büyüsü var kapadokyanin
bana da çok mantıklı gelmedi. en azından mevsimi değil.
Pamukkale'de falan termal oteller var. Ayrıca havası da daha ılıman olur Ürgüp tarafına göre.
Ben de katiliyorum, Nevsehir, Urgup, Goreme kis aylarinda efsane soguk oluyor.
Bence de sonbahar, ilkbahar o taraflarin en guzel mevsimi; yazin cok sicak oluyor.
yer şahane ama kış için asla uygun değil.hem cok soguk,hemde balon falan yatar.başka bi yer bulun bence
mağara odalara aldanma canım içi acayip ağır kokuyor,biz tercih etmemiştik normal odada kaldık taş odalar feci kokuyor ama nefis yerrr
deniz tatilinden başka bir balayı istiyorum aslında . abantı düşünmüştüm veya buna benzer başka nereyi tercih edebilirim.
donmaktan gezemezsiniz bence.biz birazda yakın diye orayı tercıh ettik canım adanadan gecicez. Sonra adanaya gelip antalyaya doncez. Adet yerini bulsun 4 gun zaten
donmaktan gezemezsiniz bence.
en kötü odadan cıkmıcaz artıkdiğer arkadaslara tecrube olsun en azından benden gecti
Panpa uzulme, kar da yagarsa gercekten cok romantik olur :) Iyice giyinirsiniz, cok gezmezsiniz ama mesela somine basinda otutupr sicak sarap icersiniz, aksamlari romantik yemekler yersiniz :)
Aynen canısıo kdr olumsuz yorum oldu ki tereddutlerim basladı sömine var gözüküyodu ıns yakarlar