- 14 Eylül 2013
- 1.344
- 532
-
- Konu Sahibi yalanckarnca
Harika bir tercih arabanız var ise ürgüp göreme avanos gezin .Süper bir tercih ama inşallah yağmurlu havaya denk gelmez .Merhaba Hanımlar, konuyu once dogru yere actım galiba ama kimse bişey yazmıyorEn cok ragbet gören topık burası nolur konum dursun benimde işim görülsünn lutfen yönetici arkadaşlar ocak ayında evleniyorum allah nasip ederse ve balayı için Nevsehiri tercih ettık. Ocak ayının sonuna dogru oralar nasıl olur nereler gezilir ? Bana yardımcı olabilirseniz cok sevincem
Merhaba Hanımlar, konuyu once dogru yere actım galiba ama kimse bişey yazmıyorEn cok ragbet gören topık burası nolur konum dursun benimde işim görülsünn lutfen yönetici arkadaşlar ocak ayında evleniyorum allah nasip ederse ve balayı için Nevsehiri tercih ettık. Ocak ayının sonuna dogru oralar nasıl olur nereler gezilir ? Bana yardımcı olabilirseniz cok sevincem
ocakta orda k.çnz donar..
bahar olsa neyse...
ama termal otel falansa iyi olabilir..
Harika bir tercih arabanız var ise ürgüp göreme avanos gezin .Süper bir tercih ama inşallah yağmurlu havaya denk gelmez .
Ben Kayseriliyim bizim ilçe ile ürgüp yanyana .Oteller çok pahalı da değil .Güzel düşünmüşsünüz .Isıtmalı havuzu olan otel var mı bir araştırın daha güzel olur .ınsallah canımarabamz var..
Ben Kayseriliyim bizim ilçe ile ürgüp yanyana .Oteller çok pahalı da değil .Güzel düşünmüşsünüz .Isıtmalı havuzu olan otel var mı bir araştırın daha güzel olur .
Soğuk olmaz mı Ocak ayında???
Ben çok soğuk olur diye biliyorum ...
O taraflar ilkbahar ya da sonbaharda güzel..
Oooo cok guzel secim.
Yalniz serin olabilir evet, mersinden sonra hele.
Kalin birseyler alin mutlaka yaniniza.
Ovv ocakta çok soğuk olur orası. Eylülde gitmiştik feleğimiz şaşmıştı soğuktan. Rezervasyon yaparken uyarmışlardı kalın kıyafetlerle gelin, mont kaban getirin diye.Merhaba Hanımlar, konuyu once dogru yere actım galiba ama kimse bişey yazmıyorEn cok ragbet gören topık burası nolur konum dursun benimde işim görülsünn lutfen yönetici arkadaşlar ocak ayında evleniyorum allah nasip ederse ve balayı için Nevsehiri tercih ettık. Ocak ayının sonuna dogru oralar nasıl olur nereler gezilir ? Bana yardımcı olabilirseniz cok sevincem
Ovv ocakta çok soğuk olur orası. Eylülde gitmiştik feleğimiz şaşmıştı soğuktan. Rezervasyon yaparken uyarmışlardı kalın kıyafetlerle gelin, mont kaban getirin diye.
Balona bindiğimizde hiç bir şey anlamadım üşümekten. Zaten sabahın körü, pis bir ayaz.
Çok gezebileceğinizi sanmıyorum. Umarım şansınıza yumuşak olur hava.
Termal bi otele gitmenizi tercih ederim...soguk olur da kar kış kıyamet olmasınbegenırsek o mevsımlerdede sonra gideriz artık. Balayını ertelemek istemedık böyle denk geldi
Termal bi otele gitmenizi tercih ederim...
En kalın giysilerinizi götürmenizi bir de güzel yerler ama mevsim biraz zorlayabilir...
Harika bir tercih arabanız var ise ürgüp göreme avanos gezin .Süper bir tercih ama inşallah yağmurlu havaya denk gelmez .
kapadokya güzel de hava koşulları da önemli, biz de kasımda gitmiştik, totomuz donmuştu resmen, ocak nasıl olur bilemiyorum tam kış sezonu bir de. mardin, urfa falan da yapabilirsiniz ya da kaplıcalı oteller falan, pamukkale mesela?Merhaba Hanımlar, konuyu once dogru yere actım galiba ama kimse bişey yazmıyorEn cok ragbet gören topık burası nolur konum dursun benimde işim görülsünn lutfen yönetici arkadaşlar ocak ayında evleniyorum allah nasip ederse ve balayı için Nevsehiri tercih ettık. Ocak ayının sonuna dogru oralar nasıl olur nereler gezilir ? Bana yardımcı olabilirseniz cok sevincem
Asmalı konaga gidin
Saka bir yana cidden guzel tercih, ama ocakta ic anadolunun sogugu keser insani. Siki siki giyinin aman :) Kiliseleri, yer alti sehirlerini, Avanos'u ve comlekcileri, Ihlara vadisini gezin. Balona binebilirsiniz.
doğru yaa ben o faktörü unuttum .Hiç girmemek daha iyi havuza .Haklısınız ,Balayında fazla havuz türü yerlere girmenizi tavsiye etmem
Arkasından sistit olma riski var aman dikkat
Bende gittim ürgüpe çok soğuktu ama balayı insanın içini ısıtır