- 14 Eylül 2013
- 1.344
- 532
-
- Konu Sahibi yalanckarnca
kapadokya güzel de hava koşulları da önemli, biz de kasımda gitmiştik, totomuz donmuştu resmen, ocak nasıl olur bilemiyorum tam kış sezonu bir de. mardin, urfa falan da yapabilirsiniz ya da kaplıcalı oteller falan, pamukkale mesela?
Balayında fazla havuz türü yerlere girmenizi tavsiye etmem
Arkasından sistit olma riski var aman dikkat
Bende gittim ürgüpe çok soğuktu ama balayı insanın içini ısıtır
haaa siz ayarlama yapmışsınız!! güzel güzel, biz jeep safari yapmıştık, bir de günlük gezilere katılmıştık. güzeldi ama çok sakindi. akşamları şehir daha güzel oluyor, peri bacalarının aydınlatması falan nefis oluyor, balon turları pahalıydı valla biz binemedik. Atv'ye bindik, 3 saat boyunca süper yerlere götürdü rehber. turlara da katılın derim, ıhlara vadisi, avanos, bir sürü yere götürdüler bizi, 2 gün katılmıştık turlara, ürgüp göreme her yeri gezdik. umarım oteliniz güzeldir. felaket oteller vardı, ağzımız açık kalmıştı. akşamları gezersiniz artık elele. sıkı giyinin derim.Oyle yaparz canım teşekkurler :)
haaa siz ayarlama yapmışsınız!! güzel güzel, biz jeep safari yapmıştık, bir de günlük gezilere katılmıştık. güzeldi ama çok sakindi. akşamları şehir daha güzel oluyor, peri bacalarının aydınlatması falan nefis oluyor, balon turları pahalıydı valla biz binemedik. Atv'ye bindik, 3 saat boyunca süper yerlere götürdü rehber. turlara da katılın derim, ıhlara vadisi, avanos, bir sürü yere götürdüler bizi, 2 gün katılmıştık turlara, ürgüp göreme her yeri gezdik. umarım oteliniz güzeldir. felaket oteller vardı, ağzımız açık kalmıştı. akşamları gezersiniz artık elele. sıkı giyinin derim.
geçtiğimiz şubatta gittik biz..
sevgililer gününde 3 gece..
muhteşem bir tercih bu bir,
ikincisi bizde mağara odada kaldık, inanılmaz sıcaktı, şömine yaktırma imkanımız vardı ama biz cam açık yattık..
taş oda apayrı bişey..
anlatıyorum kimse inanmıyo ama şubatın 14 - 15 ve 16 sında herkesler ''donarsınız'' derken biz cam açıkken küveti ılıştırarak doldurduk
mağara odaysa üşüme sıkıntın olmasın arkadaşım..
Anamm napmışız bizz rezervasyon yaptırdık ödemenin bi kısmınıda yaptık mevsim zorlarsa otururuz artık odamızda
ayrılan bütçe ne kadar balayı için?Merhaba Hanımlar, konuyu once dogru yere actım galiba ama kimse bişey yazmıyorEn cok ragbet gören topık burası nolur konum dursun benimde işim görülsünn lutfen yönetici arkadaşlar ocak ayında evleniyorum allah nasip ederse ve balayı için Nevsehiri tercih ettık. Ocak ayının sonuna dogru oralar nasıl olur nereler gezilir ? Bana yardımcı olabilirseniz cok sevincem
ayrılan bütçe ne kadar balayı için?
balayı olduğu için size heryer güzel gelir zaten . Gittim nevşehire , yaz ayıydı ama kışı bilmiyorum. Bana çok cazip gelmedi . O kadar turzm olmasına rağmen şehirde esnafta antalya daki insan profili yoktu kasaba kırsal gibi . Değişmiş olabilir . O parayı burada yemen daha keyifli olabilirOna sinir koymadk henüz ama çok abartmayiz sanırım
balayı olduğu için size heryer güzel gelir zaten . Gittim nevşehire , yaz ayıydı ama kışı bilmiyorum. Bana çok cazip gelmedi . O kadar turzm olmasına rağmen şehirde esnafta antalya daki insan profili yoktu kasaba kırsal gibi . Değişmiş olabilir . O parayı burada yemen daha keyifli olabilir
asmalı konak
yer altı şehirleri
giderken yada dönerken nasıl denk gelirse tuz gölü
peri bacaları
gezecek yer çok ama hava şartları malum
Merhaba Hanımlar, konuyu once dogru yere actım galiba ama kimse bişey yazmıyorEn cok ragbet gören topık burası nolur konum dursun benimde işim görülsünn lutfen yönetici arkadaşlar ocak ayında evleniyorum allah nasip ederse ve balayı için Nevsehiri tercih ettık. Ocak ayının sonuna dogru oralar nasıl olur nereler gezilir ? Bana yardımcı olabilirseniz cok sevincem
Butik otel. Magara odalar falan cok hosumuza gitti ihtişamına kapıldıko zaman ona göre kıyafetler goturelm mersinden sonra orası baya vurur bizi
Termal bi otele gitmenizi tercih ederim...
En kalın giysilerinizi götürmenizi bir de güzel yerler ama mevsim biraz zorlayabilir...
ınsallah canımarabamz var..