balayı

Birazda yakın diye nevsehiri tercih ettık ve rezervasyn yaptırdık. Arabayla daha sonra adanaya gelip antalyaya gecicez bide iş var izin sınırlı.

geçtiğimiz şubatta gittik biz..
sevgililer gününde 3 gece..
muhteşem bir tercih bu bir,
ikincisi bizde mağara odada kaldık, inanılmaz sıcaktı, şömine yaktırma imkanımız vardı ama biz cam açık yattık..
taş oda apayrı bişey..
anlatıyorum kimse inanmıyo ama şubatın 14 - 15 ve 16 sında herkesler ''donarsınız'' derken biz cam açıkken küveti ılıştırarak doldurduk
mağara odaysa üşüme sıkıntın olmasın arkadaşım..

Oyle yaparz canım teşekkurler :)
haaa siz ayarlama yapmışsınız!! güzel güzel, biz jeep safari yapmıştık, bir de günlük gezilere katılmıştık. güzeldi ama çok sakindi. akşamları şehir daha güzel oluyor, peri bacalarının aydınlatması falan nefis oluyor, balon turları pahalıydı valla biz binemedik. Atv'ye bindik, 3 saat boyunca süper yerlere götürdü rehber. turlara da katılın derim, ıhlara vadisi, avanos, bir sürü yere götürdüler bizi, 2 gün katılmıştık turlara, ürgüp göreme her yeri gezdik. umarım oteliniz güzeldir. felaket oteller vardı, ağzımız açık kalmıştı. akşamları gezersiniz artık elele. sıkı giyinin derim.

Insallah güzeldir yorumları olumluydu cogunlukla oyle karar verdik. Aslında turlar en mantiklisi sehri bilmeyen icin. Aksamda çıkarız mutlaka cok tesekkurler tavsiyelerin icin canim

Super o zaman cok sevindim. Ins bzim gittigim8z otelde guzel olur hsngi oteldi özelden yazarmsn

ayrılan bütçe ne kadar balayı için?

Ona sinir koymadk henüz ama çok abartmayiz sanırım
balayı olduğu için size heryer güzel gelir zaten . Gittim nevşehire , yaz ayıydı ama kışı bilmiyorum. Bana çok cazip gelmedi . O kadar turzm olmasına rağmen şehirde esnafta antalya daki insan profili yoktu kasaba kırsal gibi . Değişmiş olabilir . O parayı burada yemen daha keyifli olabilir

Orda yicemiz cok günler olacak ins. Duruma gore artk oralar nasl blmiyorum henuz canim

asmalı konak
yer altı şehirleri
giderken yada dönerken nasıl denk gelirse tuz gölü
peri bacaları
gezecek yer çok ama hava şartları malum

merhaba kızlar 2015 ağustosta düğünüm var balayı için henüz karar veremedim balayı için antalya . çeşme yada bodrum değil de daha sakin yerler istiyorum fikir verebilir misiniz ?

çok kötü bir seçim bence arkadaşım. Ayıptır söylemesi heryerleriniz donar !
Ben nevşehirliyim otelden dışarı çıkamassın. Bide hastalanıp gelirsin.
Nevşehir kapadokyanın mevsimi nisan - mayıs yada eylül - ekimdir.

Termal bi otele gitmenizi tercih ederim...
En kalın giysilerinizi götürmenizi bir de güzel yerler ama mevsim biraz zorlayabilir...

açıkçası bence termal oteller genellikle +60 yaşların tercih ettikleri, tedavi amaçlı yerler.

yeni evli bir çifte pek uygun olmaz. eğlenecek pek birşey bulamazsınız.

(deneyim konuşuyor)

mağara odalara aldanma canım içi acayip ağır kokuyor,biz tercih etmemiştik normal odada kaldık taş odalar feci kokuyor ama nefis yerrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…