- 16 Ekim 2019
- 28
- 7
- 1
- 35
- Konu Sahibi Albatros3434
-
:) neden daha mu cok kalmak istediniz :)Biz doğu turu yaptık MÜKEMMELDİ dönerken ağlıyordum
haziran için bakıyorsanz tercihiniz denizli olsun bnceBen de Haziran İçin bakıyorum .
Deniz ya da denizsiz farketmez
Bende önerilerinizi bekliyorum :)
Kocaeli’den gideceğiz :)
Acikcasi ben de yurtdiisi istiyorum fakat nisanlim vize islemleeri ile ugrasmak istemiyor ve ikna edemiyorumneden yurtdısını dusunmuyorsunuz.. benmde nisan ayında nikahım olacak.. Ocak ayından önce yıl atladıgı için tarih alamıyoruz. tarih aldıktan sonra mısır için vize basvurunda bulunacagız vize çıktıktan sonra da el şarm veya hurgada da otel bakacağız. Asya ülkesine girdiği için sıcak oluyor mısır.. tam mevsimi.. yazın kum fırtınaları oldugundan tercih edilmiyor.. hemen hemen yurtiçi balayınızla aynı fiyata gelecektir. ben aynı zaman da 2 gun kahire de (piramitler için ) 4 gun de şarm el yada hurgada dusunuyorum
vizesiz yurtdısına gidin.. belgrad . karadağ. maldivler, bali , phuket, balkanlar vsAcikcasi ben de yurtdiisi istiyorum fakat nisanlim vize islemleeri ile ugrasmak istemiyor ve ikna edemiyorum
Nisan ayinda balkanlar'da hava nasil olur fikriniz var mivizesiz yurtdısına gidin.. belgrad . karadağ. maldivler, bali , phuket, balkanlar vs
biraz soğuk olur haliyle balkanlar tadı başka. .Nisan ayinda balkanlar'da hava nasil olur fikriniz var mi
neden yurtdısını dusunmuyorsunuz.. benmde nisan ayında nikahım olacak.. Ocak ayından önce yıl atladıgı için tarih alamıyoruz. tarih aldıktan sonra mısır için vize basvurunda bulunacagız vize çıktıktan sonra da el şarm veya hurgada da otel bakacağız. Asya ülkesine girdiği için sıcak oluyor mısır.. tam mevsimi.. yazın kum fırtınaları oldugundan tercih edilmiyor.. hemen hemen yurtiçi balayınızla aynı fiyata gelecektir. ben aynı zaman da 2 gun kahire de (piramitler için ) 4 gun de şarm el yada hurgada dusunuyorum
yurtiçi balayından daha da ucuza geliyor diyebilirim
çok iyi bi seçim
biz şarm el şeyhte konakladık ve 2 gün kahireye geçtik
iyiki dediğim yerlerden
aaaa süper :)
o zaman bana yardımcı olabilirsiniz sanırım yani lütfen :) olun..
mesela kaldıgınız otellerin adı ?
transferler , ulaşım ?
neler yaptınız ? tur vs hangi acentaları kullandınız ?
ne çok soru sordum
naama bay dediğin sanırım ünlü bi plajımı .. merkezi yer sanırım .. her şey burada dönuyor..tabii zevkle
şarm el şeyhte sierra'da kaldık. otel genel olarak 10 üzerinden 5ti diyebilirim.
çok ciddi bi rakam vermiyorsanız mısır da türkiye konforunda otel bulmak çok zor.
kahvaltı ve yemekler çeşit çok ama çok bize hitap ediyor diyemem
kahvaltı da peynir yok mesela koskoca açık büfedeama otele göre değişiyodur daha iyi bi otel tercih edebilirsiniz.
naama bay var mesela şarmda ünlü bi sahil-çarşı arası bi yer
oraya her gün iki kere transfer sağlanıyor otelden ücretsiz. mutlaka gidin oraya.
biz jeep safari yaptık çölde, parasailing yaptık, deveye bindik, kahire de piramitlere gittik, müze ziyareti yaptık
bunların hepsini otelin sahilinde güneşlenirken zaten ayağınıza gelip eğlencemize/turumuza katılmak ister misiniz diye soruyolar sizin hiç aramanıza gerek yok
ama bu aktiviteleri otel sahilinde değil, naama bay sahilinde yapmanızı öğrenirim
oranın çarşısında bir sürü acenta var, kahireye de bu acentalarla gidiyorsunuz.
tek diyeceğim en önemli konu ölümüne pazarlık yapın çılgınlar gibi fiyat veriyolar
60 dolar dedikleri şeyi pazarlıkla 10 dolara yaptık yani o kadar söyliyim
kahireye geçişimiz 120 dolar civarındaydı turla 2 kişi konaklama yok
aklıma gelenler bunlar varsa merak ettiğiniz sorun lütfen :)
naama bay dediğin sanırım ünlü bi plajımı .. merkezi yer sanırım .. her şey burada dönuyor..
sahilde yaklaşanlardan değilde çarşıda ki acentelardan alın..
oteliniz merkeze yakın mıydı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?