Balayı

Muğla Sarıgerme ve Dalyan. Dalyan nehrine sıfır hilton otel var mükemmel olur. Sessiz sakin yerler.

Muğla Akyaka çok hoş bir yer kesinlikle tavsiye ederim çok hoş denizi insanı etraf bir bakinin isterseniz

Ben de Haziran İçin bakıyorum .
Deniz ya da denizsiz farketmez
Bende önerilerinizi bekliyorum :)
Kocaeli’den gideceğiz :)

neden yurtdısını dusunmuyorsunuz.. benmde nisan ayında nikahım olacak.. Ocak ayından önce yıl atladıgı için tarih alamıyoruz. tarih aldıktan sonra mısır için vize basvurunda bulunacagız vize çıktıktan sonra da el şarm veya hurgada da otel bakacağız. Asya ülkesine girdiği için sıcak oluyor mısır.. tam mevsimi.. yazın kum fırtınaları oldugundan tercih edilmiyor.. hemen hemen yurtiçi balayınızla aynı fiyata gelecektir. ben aynı zaman da 2 gun kahire de (piramitler için ) 4 gun de şarm el yada hurgada dusunuyorum

Ben de Haziran İçin bakıyorum .
Deniz ya da denizsiz farketmez
Bende önerilerinizi bekliyorum :)
Kocaeli’den gideceğiz :)
haziran için bakıyorsanz tercihiniz denizli olsun bnce
santorini yi dusunurmusunuz :) tam sezonu biraz pahalı oluyor butce sorununuz yok ise..
ya da bali...
eğer butcem yok diyorsanz belgrad ve karadağı da düşünün derim

Acikcasi ben de yurtdiisi istiyorum fakat nisanlim vize islemleeri ile ugrasmak istemiyor ve ikna edemiyorum

biz geçen sene aralık ayında balayı için mısıra gittik
şarm el şeyhte konakladık deniz tatili yaptık aralık ayında düşünün yani
2 günde kahireye geçip piramitleri gördük kültür tatili de olmuş oldu
tavsiye ediyorum itinayla
vize çıkma süresi uzun yalnız erkenden başvurmanız gerekiyor

yurtiçi balayından daha da ucuza geliyor diyebilirim
çok iyi bi seçim
biz şarm el şeyhte konakladık ve 2 gün kahireye geçtik
iyiki dediğim yerlerden

yurtiçi balayından daha da ucuza geliyor diyebilirim
çok iyi bi seçim
biz şarm el şeyhte konakladık ve 2 gün kahireye geçtik
iyiki dediğim yerlerden

aaaa süper :)
o zaman bana yardımcı olabilirsiniz sanırım yani lütfen :) olun..
mesela kaldıgınız otellerin adı ?
transferler , ulaşım ?
neler yaptınız ? tur vs hangi acentaları kullandınız ?
ne çok soru sordum

tabii zevkle
şarm el şeyhte sierra'da kaldık. otel genel olarak 10 üzerinden 5ti diyebilirim.
çok ciddi bi rakam vermiyorsanız mısır da türkiye konforunda otel bulmak çok zor.
kahvaltı ve yemekler çeşit çok ama çok bize hitap ediyor diyemem
kahvaltı da peynir yok mesela koskoca açık büfede ama otele göre değişiyodur daha iyi bi otel tercih edebilirsiniz.
naama bay var mesela şarmda ünlü bi sahil-çarşı arası bi yer
oraya her gün iki kere transfer sağlanıyor otelden ücretsiz. mutlaka gidin oraya.
biz jeep safari yaptık çölde, parasailing yaptık, deveye bindik, kahire de piramitlere gittik, müze ziyareti yaptık
bunların hepsini otelin sahilinde güneşlenirken zaten ayağınıza gelip eğlencemize/turumuza katılmak ister misiniz diye soruyolar sizin hiç aramanıza gerek yok
ama bu aktiviteleri otel sahilinde değil, naama bay sahilinde yapmanızı öğrenirim
oranın çarşısında bir sürü acenta var, kahireye de bu acentalarla gidiyorsunuz.
tek diyeceğim en önemli konu ölümüne pazarlık yapın çılgınlar gibi fiyat veriyolar
60 dolar dedikleri şeyi pazarlıkla 10 dolara yaptık yani o kadar söyliyim
kahireye geçişimiz 120 dolar civarındaydı turla 2 kişi konaklama yok

aklıma gelenler bunlar varsa merak ettiğiniz sorun lütfen :)

naama bay dediğin sanırım ünlü bi plajımı .. merkezi yer sanırım .. her şey burada dönuyor..
sahilde yaklaşanlardan değilde çarşıda ki acentelardan alın..
oteliniz merkeze yakın mıydı ?

naama bay dediğin sanırım ünlü bi plajımı .. merkezi yer sanırım .. her şey burada dönuyor..
sahilde yaklaşanlardan değilde çarşıda ki acentelardan alın..
oteliniz merkeze yakın mıydı ?

soho squere diye bi yer var orası merkezi bi yer eğlenceler gösteriler falan oluyor otelimiz burdaydı
naama bay daha merkezi bi yer aslında şarmın tam göbeği cafeler ve alışveriş yapılacak yerlerle dolu sahili de var tabi ve bütün acentaları burda bulabilirsiniz
soho ve naama arası 15 20 dk sürüyor zaten otobüsle
genel olarak tüm oteller naama baye transfer sağlıyor her işinizi orda halledebilirsiniz
sultan garden otel var iyi olduğunu duydum konaklama için buraya bakabilirsiniz
taksi çok pahalı değil havaalanından transfer sağlayabilirsiniz, belki oteliniz de alıyor olabilir havaalanından
ama yine binmeden fiyat sorun mutlaka ve pazarlık yapın
magnet alırken bile pazarlık yapın net

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…