Balayı

Tesekkur ederim cok mu soguk oluyor nisan ayinda kapadokya

Tavsiye edebileceginiz bir otel var mi

ben balayimda Egede Hunnap handa kaldim, acayip seviyorum orayi, sonrasinda da cok gittim, tavsiye edebilirim.
Hep yazin gittim ben ama.

Kis aylarinda bolu tarafini tercih ediyorum,
kapandi galiba ama, nevin butik otelde kalmistim, orayi da sevmistim,
nevin hanimin hatta yemek kitabi da var, cok lezzetli idi menuleri, hem de dogal.
o bolgede bu tarz butik otelleri arastirirsaniz saniyorum ki hem midenize hem gozunuze hitap edecek yerler bulabilirsiniz.

Bir de deniz kenari onermis arkadaslar,
tabi yine tarza bagli ama ben nisanda denize giremem mesela,
bir kez girdim, onda da baska tatil sansim yoktu, dedim denize girmezsem icimde kalir, zorladim kendimi,
giriliyor girilmesine de iste cok zorlama oluyor

Cok tesekkur ederim bolu tarafinda ki otellere de bakacagim.Dediginiz gibi nisan ayinda zorlama oluyor ben de usurum o ay da denize giremem buyuzden daha cok cevresini gezebilecegimiz icerisinde doga ve sakinlik olan bir otel arayisindayim

Cok tesekkur ederim bolu tarafinda ki otellere de bakacagim.Dediginiz gibi nisan ayinda zorlama oluyor ben de usurum o ay da denize giremem buyuzden daha cok cevresini gezebilecegimiz icerisinde doga ve sakinlik olan bir otel arayisindayim

ben boluyu yazin da kisin da cok seviyorum,
nisanda gitmedim ama o zaman da guzeldir eminim.
bir de yasadiginiz yere bagli, ben Istanbulda yasiyordum, Bolu kisa tatiller icin cok guzel bir secim oluyordu benim acimdan.

Hunnap hana da bakin ama, ben oranin tarzini ve etrafini cok seviyorum.
Hatta benim tavsiyemle bir kac arkadas daha gitti

biz de nisan ayında balayı yapmıştık. aradığımız tek şey sessiz, sakin ve rahat bir yerdi ve burayı tercih ettik iyi ki de etmişiz. inanılmaz memnun kaldık hem otelden hem de Şile'den.

Ben de istanbul'da yasiyorum.Tavsiyeleriniz icin cok tesekkurler arastiracagim.

Tesekkur ederim bakacagim

Bunu ben de dusundum ama tur'a katilmam lazim bunun icin, onca kosturmacadan sonra tur yorucu olur diye çekimser kaldim.
yo tura katılmanız lazım değil biz kendimiz gittik turlar zaten karadenizle birlikte sıkıntı olur gidin direk batuma gezin bi gece kumarhane yaparsınız sonra trenle tiflis vs
gayet kolay yani

Bizim arabamız vardı ilk didim akbüke gittik. Sonra Marmaris ölüdeniz Fethiye Antalya olimposa gittik 26gün nasıl geçti hiç anlamadım. Ben gece hayatından çok kafa dinleyip baş başa doğayla iç içe yerlerde olmak istemiştim. Bence sizin ne istediğinize bağlı.

Eylül ayında evlendik. Tamamen kafa dinlemeye odaklı Abant’a gittik. Çok memnun kaldık. Önümüzdeki sene yeniden gitmeyi planlıyoruz.

Benim size tavsiyem nisan malum gelgitli bi ay yani bol yağışlı yapmak istediklerinizi ona planlayın. Ben Kasım'da evlenmiştim balayına çıkmadık havalar düzelince kendi arabamizla kamp yapa yapa tür duzenlemistik kendimiz ve çok zevkliydi

Aynen nisan ayi olacagindan secenekler de cok kisitli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…