- 16 Ekim 2019
- 28
- 7
- 1
- 35
- Konu Sahibi Albatros3434
-
Tesekkur ederim cok mu soguk oluyor nisan ayinda kapadokyaMerhabalar
Şimdiden hayırlı olsun diyeyim. Nevşehir'de yaşamışlığım var.
Göreme ve Uçhisar'daki otelleri tavsiye edebilirim.
Sakin, huzurlu, tam kafa dinlemelik bir yerdir Kapadokya.
Gün doğumu olsun gün batımı olsun ayrı güzeldir.
Balayı için uygun olabileceğini düşünüyorum ama nisan ayında havalar tam ısınmamış oluyor. Onu da göz önünde bulundurun derim.
Tesekkurler bakacagimFethiye Faralya’da Nautical otele gittim biraz pahalı ama tavsiye ederim.
Tavsiye edebileceginiz bir otel var mine tarz tatil seviyorsunuz yazmamissiniz.
ben genel olarak butik otel tercih ediyorum mesela,
onlarin o evcimen havasi daha hosuma gidiyor.
Tavsiye edebileceginiz bir otel var mi
Kapadokya da yaşıyorum. Hava durumu biraz şans işi. Nisan ayında yağmurlu serin de olabilir, tam gezilecek gibi de.Tesekkur ederim cok mu soguk oluyor nisan ayinda kapadokya
Cok tesekkur ederim bolu tarafinda ki otellere de bakacagim.Dediginiz gibi nisan ayinda zorlama oluyor ben de usurum o ay da denize giremem buyuzden daha cok cevresini gezebilecegimiz icerisinde doga ve sakinlik olan bir otel arayisindayimben balayimda Egede Hunnap handa kaldim, acayip seviyorum orayi, sonrasinda da cok gittim, tavsiye edebilirim.
Hep yazin gittim ben ama.
Kis aylarinda bolu tarafini tercih ediyorum,
kapandi galiba ama, nevin butik otelde kalmistim, orayi da sevmistim,
nevin hanimin hatta yemek kitabi da var, cok lezzetli idi menuleri, hem de dogal.
o bolgede bu tarz butik otelleri arastirirsaniz saniyorum ki hem midenize hem gozunuze hitap edecek yerler bulabilirsiniz.
Bir de deniz kenari onermis arkadaslar,
tabi yine tarza bagli ama ben nisanda denize giremem mesela,
bir kez girdim, onda da baska tatil sansim yoktu, dedim denize girmezsem icimde kalir, zorladim kendimi,
giriliyor girilmesine de iste cok zorlama oluyor
Anladım.cok sagolun.kapadokya yi cok merak ediyorum.balayi icin listemin en baslarinda buyuzden :)Kapadokya da yaşıyorum. Hava durumu biraz şans işi. Nisan ayında yağmurlu serin de olabilir, tam gezilecek gibi de.
Cok tesekkur ederim bolu tarafinda ki otellere de bakacagim.Dediginiz gibi nisan ayinda zorlama oluyor ben de usurum o ay da denize giremem buyuzden daha cok cevresini gezebilecegimiz icerisinde doga ve sakinlik olan bir otel arayisindayim
Ben de istanbul'da yasiyorum.Tavsiyeleriniz icin cok tesekkurler arastiracagim.ben boluyu yazin da kisin da cok seviyorum,
nisanda gitmedim ama o zaman da guzeldir eminim.
bir de yasadiginiz yere bagli, ben Istanbulda yasiyordum, Bolu kisa tatiller icin cok guzel bir secim oluyordu benim acimdan.
Hunnap hana da bakin ama, ben oranin tarzini ve etrafini cok seviyorum.
Hatta benim tavsiyemle bir kac arkadas daha gitti
Tesekkur ederim bakacagimMINTS HOTEL AĞVA
Türkiye, Ağva konumundaki Mints Hotel (Adults Only) Otelinde en iyi fırsatı yakalayın ✅ Şehir merkezinden sadece 1 km mesafededir ✅ Agva Plaji'dan 1 kilometreden daha az mesafededir ✅ Göl manzaralı modern odalar. Girişte ödeyin! Konaklamanızdan tasarruf edin!mints-hotel.agva.hotels-tr.net
biz de nisan ayında balayı yapmıştık. aradığımız tek şey sessiz, sakin ve rahat bir yerdi ve burayı tercih ettik iyi ki de etmişiz. inanılmaz memnun kaldık hem otelden hem de Şile'den.
yo tura katılmanız lazım değil biz kendimiz gittik turlar zaten karadenizle birlikte sıkıntı olur gidin direk batuma gezin bi gece kumarhane yaparsınız sonra trenle tiflis vsBunu ben de dusundum ama tur'a katilmam lazim bunun icin, onca kosturmacadan sonra tur yorucu olur diye çekimser kaldim.
Eylül ayında evlendik. Tamamen kafa dinlemeye odaklı Abant’a gittik. Çok memnun kaldık. Önümüzdeki sene yeniden gitmeyi planlıyoruz.Merhaba arkadaslar yeni uyeyim konumun yeri burasi mi bilmiyorum.
Nisan ayinda nasipse nikahim olacak ve yurt icinde balayi yeri ariyorum.Daha onceden gidip begendiginiz hosunuza giden yerler varsa yardimci olabilir misiniz?
Tur dusunmustum ama onca kosturmacadan sonra yorgunlugumuza iyi gelip dinlenebilecegimiz yerler onerirseniz sevinirim.Şimdiden tesekkurler
Benim size tavsiyem nisan malum gelgitli bi ay yani bol yağışlı yapmak istediklerinizi ona planlayın. Ben Kasım'da evlenmiştim balayına çıkmadık havalar düzelince kendi arabamizla kamp yapa yapa tür duzenlemistik kendimiz ve çok zevkliydiMerhaba arkadaslar yeni uyeyim konumun yeri burasi mi bilmiyorum.
Nisan ayinda nasipse nikahim olacak ve yurt icinde balayi yeri ariyorum.Daha onceden gidip begendiginiz hosunuza giden yerler varsa yardimci olabilir misiniz?
Tur dusunmustum ama onca kosturmacadan sonra yorgunlugumuza iyi gelip dinlenebilecegimiz yerler onerirseniz sevinirim.Şimdiden tesekkurler
TesekkurlerYavru vatan kıbrıs derim yok illa yurt içinde derseniz antalya alanya
Bunu nisanlimla bir konusayim bakalim.tesekkurleryo tura katılmanız lazım değil biz kendimiz gittik turlar zaten karadenizle birlikte sıkıntı olur gidin direk batuma gezin bi gece kumarhane yaparsınız sonra trenle tiflis vs
gayet kolay yani
Aynen nisan ayi olacagindan secenekler de cok kisitliBenim size tavsiyem nisan malum gelgitli bi ay yani bol yağışlı yapmak istediklerinizi ona planlayın. Ben Kasım'da evlenmiştim balayına çıkmadık havalar düzelince kendi arabamizla kamp yapa yapa tür duzenlemistik kendimiz ve çok zevkliydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?