Balayı

Tavsiyeleriniz icin cok tesekkur edeerim

Geçtiğimiz nisan ayında Antalya'da denize girebildik, Mart ayında denize giremesekte gündüz şort-tişört dolanmıştık. Nasıl bir tatil hayal ettiğinizde önemli,
Romantik bir dağ evi, şömine manzara mı?
Şezlong, deniz tatili mi?

Sezlong -deniz tatilini cabuk usuyen biri olmamdan dolayi istemiyorum. diger secenekler olabilir

Merhaba Canım ben geçen sene eşimle balayına antalya kaş'a gitmiştim villa tutmuştuk villanın adı villa ilba. Havuzu ve inanılmaz güzel bir manzarası var internetten adını yazdıgınızda görürsünüz. Biz çok memnun kaldık ama fiyatlar geçen seneye göre çok uçmuş biz birkaç ay önceden rezervasyon yapmıştık

Merhaba hangi ay da gitmistiniz? Bakiyorum simdi tesekkurler

Belek: Sueno Deluxe Belek, Titanic Mardan palace, Adam&Eva, Granada luxury Belek
Lara: Delphin be grand, Delphin Imperial,

Nisan ayında deniz Egede daha soğuk olur. Antalya yada Kıbrıs mantıklı olabilir. Hatta ben kıbrısı tercih edebilirdim, dönüşte freeshop alışverişini yapmak için

sımdı herkesın balayı ve gezme anlayısı farklıdır
herkes denızlı yere gıder mesela ... bızde denıze nasılsa hep gıdılır enerjı varken bol yurumelı tırmanmalı seyler yapalım dedık balayına kapadokyaya gıtmek ıstedım daha once gordugum ve sakin romantık buldugum bır yerdı esımde gorsun ıstedım gıttık ve esımde cok begendı eglendık bız
esıme kalsa kıbrısa falan gıdecektık bana cok sıradan geldı parasutu yer altlarını falan tercıh ettım :) ve tabı şaraplarını

Merhaba hangi oteli tercih etmistiniz?

Merhabalar
Şimdiden hayırlı olsun diyeyim. Nevşehir'de yaşamışlığım var.
Göreme ve Uçhisar'daki otelleri tavsiye edebilirim.
Sakin, huzurlu, tam kafa dinlemelik bir yerdir Kapadokya.
Gün doğumu olsun gün batımı olsun ayrı güzeldir.
Balayı için uygun olabileceğini düşünüyorum ama nisan ayında havalar tam ısınmamış oluyor. Onu da göz önünde bulundurun derim.

ne tarz tatil seviyorsunuz yazmamissiniz.

ben genel olarak butik otel tercih ediyorum mesela,
onlarin o evcimen havasi daha hosuma gidiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…