• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Balayı

Merhaba arkadaslar yeni uyeyim konumun yeri burasi mi bilmiyorum.
Nisan ayinda nasipse nikahim olacak ve yurt icinde balayi yeri ariyorum.Daha onceden gidip begendiginiz hosunuza giden yerler varsa yardimci olabilir misiniz?
Tur dusunmustum ama onca kosturmacadan sonra yorgunlugumuza iyi gelip dinlenebilecegimiz yerler onerirseniz sevinirim.Şimdiden tesekkurler
Fethiye katlanamayacak kadar sıcak ben ege denizi dışında hiçbir denizi sevmiyorum antalya felan rezalet bence marmara zaten gitme nisanda donarsın ayrıca denizi çok taşlı ben otel olarak en çok aqua*sisten memnun kaldım aşırı lüks elit güzel bir otel balayı özel konaklama şansınız da var villalarda var içeri girdin mi derdi tasayı unutursun didim de otel kuşadası denizi çok güzeldir ama bence kesinlikle lüks bir otele git ben antalyaya beş yıldızlı otele gittin emin olun ege de o otele iki yıldız zor verirler güya turizm şehri mutlaka gitmeden yorumları okuyun mutlaka

soho squere diye bi yer var orası merkezi bi yer eğlenceler gösteriler falan oluyor otelimiz burdaydı
naama bay daha merkezi bi yer aslında şarmın tam göbeği cafeler ve alışveriş yapılacak yerlerle dolu sahili de var tabi ve bütün acentaları burda bulabilirsiniz
soho ve naama arası 15 20 dk sürüyor zaten otobüsle
genel olarak tüm oteller naama baye transfer sağlıyor her işinizi orda halledebilirsiniz
sultan garden otel var iyi olduğunu duydum konaklama için buraya bakabilirsiniz
taksi çok pahalı değil havaalanından transfer sağlayabilirsiniz, belki oteliniz de alıyor olabilir havaalanından
ama yine binmeden fiyat sorun mutlaka ve pazarlık yapın
magnet alırken bile pazarlık yapın net :KK53:
canımmmm çok teşekkürler :)

Back