Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 12 Temmuz 2022
- 24.849
- 3
- 89.141
- 528
- 18 Ekim 2017
- 6.143
- 38.580
- 548
- 33
Villalarda yemek falan sizde oluyor galiba biz birkaç gün de olsa keyif çatalım deyip ultra her şey dahil bir yere gitmiştik. Şimdi uçmuş fiyatları gerçi ama en azından tarafımı belli edeyim tesekkur ederim bu arada öneriniz için peki nerede yaptınız otel ismini vermeniz mumkunmu
Peki hangi oteli onerirsiniz yada o aylar için yer olarak neresi.olabilirBen olsam cocuk kabul edilmeyen otele giderdim. Villada temizliktir yemektir sizin sorumlulugunuz olacak otel de daha cok hizmet alirsiniz.
- 12 Temmuz 2022
- 24.849
- 3
- 89.141
- 528
Fethiye Liberty Fabay'da kaldık biz
- 12 Temmuz 2022
- 24.849
- 3
- 89.141
- 528
Evet biz 13bine havuz bağlantılı odada kalmıştık. Aynı oda aynı tarihte (ki biz Eylül'de gittik) 56 bin mi ne veriyordu en sonOtel çok güzel ama fiyatları uçmuş benim gideceğim tarihe daha fazla fiyat veriyor tam sezon cunku
Keşke fiyat biraz makul olsaydi inan direk düşünmeden yer ayirtirdim bir salon parasi resmen başka varmı öneriniz pekiEvet biz 13bine havuz bağlantılı odada kalmıştık. Aynı oda aynı tarihte (ki biz Eylül'de gittik) 56 bin mi ne veriyordu en son
- 14 Ağustos 2018
- 19.647
- 2
- 73.825
- 598
- 12 Temmuz 2022
- 24.849
- 3
- 89.141
- 528
Yok anam bizim balayından sonra her şey fırladığı için son tatilimiz o olduKeşke fiyat biraz makul olsaydi inan direk düşünmeden yer ayirtirdim bir salon parasi resmen başka varmı öneriniz peki
Anladım evet malesef arastiriyorum gerçekten ucmus durumda birde bunun ulasimi var sdce otel de değilOtel tavsiyesi veremiyorum çünkü oteller çok aşırı pahalanmış. Ama otelinizi balayı oteli ve/veya çocuksuz otellerden seçmenizi tavsiye ederim
En azından ne güzel sanslisiniz güzel bir balayı olmuştur tavsiyeleriniz için teşekkür ederimYok anam bizim balayından sonra her şey fırladığı için son tatilimiz o oldu
- 13 Ağustos 2022
- 8.695
- 4.441
- 103
- 31
Arkadaşlar merhaba temmuz ayının 2.haftası için 4 gece 5 gün balayi otel veya villa bakıyoruz ama bulamıyoruz onericeginiz fiyatı çok uçuk olmadan yada fikir verebilceginiz durum var mı ve acaba villa mi otel mi daha iyi yardimci olur iseni
Fiyatları bilememde otelde kalırsaniz tatiliniz otelden ibaret olur.Bence gideceğiniz yeri gezin derim.Arkadaşlar merhaba temmuz ayının 2.haftası için 4 gece 5 gün balayi otel veya villa bakıyoruz ama bulamıyoruz onericeginiz fiyatı çok uçuk olmadan yada fikir verebilceginiz durum var mı ve acaba villa mi otel mi daha iyi yardimci olur iseniz çok sevinirim
- 13 Ağustos 2022
- 8.695
- 4.441
- 103
- 31
Ama şöyle yapabilirler.Yemek uyku dus gibi ihtiyaçlar için sadece kullanırlar.Gittikleri şehirde tarihi yerleri deniz varsa denizi gezebilirler.Ben olsam cocuk kabul edilmeyen otele giderdim. Villada temizliktir yemektir sizin sorumlulugunuz olacak otel de daha cok hizmet alirsiniz.
Bu şekilde de olabilir ama kendimize özel alan olarak da düşünüyoruz bir yandan villa gibi vs arada kaldıkAma şöyle yapabilirler.Yemek uyku dus gibi ihtiyaçlar için sadece kullanırlar.Gittikleri şehirde tarihi yerleri deniz varsa denizi gezebilirler.
- 25 Ekim 2018
- 3.548
- 6.271
- 158
Villa güzel ama yemek vs ve işi var.Otelde tatil her zaman daha rahat .Çocuklara, gençlere hitap eden club tarzı otelleri pek tavsiye etmem ama.Balayi konseptine uygun oteller var onları araştırın.Bu arada Yalikavak,Gümüşlük çok tavsiye ederim bölge olarak.Bu şekilde de olabilir ama kendimize özel alan olarak da düşünüyoruz bir yandan villa gibi vs arada kaldık