• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Balayı tavsiyeleri

Elfbysl

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2023
318
72
18
23
Arkadaşlar merhaba temmuz ayının 2.haftası için 4 gece 5 gün balayi otel veya villa bakıyoruz ama bulamıyoruz onericeginiz fiyatı çok uçuk olmadan yada fikir verebilceginiz durum var mı ve acaba villa mi otel mi daha iyi yardimci olur iseniz çok sevinirim 😊

Villalarda yemek falan sizde oluyor galiba biz birkaç gün de olsa keyif çatalım deyip ultra her şey dahil bir yere gitmiştik. Şimdi uçmuş fiyatları gerçi ama en azından tarafımı belli edeyim :D

Villalarda yemek falan sizde oluyor galiba biz birkaç gün de olsa keyif çatalım deyip ultra her şey dahil bir yere gitmiştik. Şimdi uçmuş fiyatları gerçi ama en azından tarafımı belli edeyim :KK70:tesekkur ederim bu arada öneriniz için peki nerede yaptınız otel ismini vermeniz mumkunmu

Otel çok güzel ama fiyatları uçmuş benim gideceğim tarihe daha fazla fiyat veriyor tam sezon cunku

Otel çok güzel ama fiyatları uçmuş benim gideceğim tarihe daha fazla fiyat veriyor tam sezon cunku
Evet biz 13bine havuz bağlantılı odada kalmıştık. Aynı oda aynı tarihte (ki biz Eylül'de gittik) 56 bin mi ne veriyordu en son :(

Otel tavsiyesi veremiyorum çünkü oteller çok aşırı pahalanmış. Ama otelinizi balayı oteli ve/veya çocuksuz otellerden seçmenizi tavsiye ederim

Arkadaşlar merhaba temmuz ayının 2.haftası için 4 gece 5 gün balayi otel veya villa bakıyoruz ama bulamıyoruz onericeginiz fiyatı çok uçuk olmadan yada fikir verebilceginiz durum var mı ve acaba villa mi otel mi daha iyi yardimci olur iseni
Arkadaşlar merhaba temmuz ayının 2.haftası için 4 gece 5 gün balayi otel veya villa bakıyoruz ama bulamıyoruz onericeginiz fiyatı çok uçuk olmadan yada fikir verebilceginiz durum var mı ve acaba villa mi otel mi daha iyi yardimci olur iseniz çok sevinirim 😊
Fiyatları bilememde otelde kalırsaniz tatiliniz otelden ibaret olur.Bence gideceğiniz yeri gezin derim.

Ben olsam cocuk kabul edilmeyen otele giderdim. Villada temizliktir yemektir sizin sorumlulugunuz olacak otel de daha cok hizmet alirsiniz.
Ama şöyle yapabilirler.Yemek uyku dus gibi ihtiyaçlar için sadece kullanırlar.Gittikleri şehirde tarihi yerleri deniz varsa denizi gezebilirler.

Bu şekilde de olabilir ama kendimize özel alan olarak da düşünüyoruz bir yandan villa gibi vs arada kaldık
Villa güzel ama yemek vs ve işi var.Otelde tatil her zaman daha rahat .Çocuklara, gençlere hitap eden club tarzı otelleri pek tavsiye etmem ama.Balayi konseptine uygun oteller var onları araştırın.Bu arada Yalikavak,Gümüşlük çok tavsiye ederim bölge olarak.

Back