• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

balayı önerisi olanlar buyurun lütfen :)

Merhaba bende kismetse temmuzda evleniyorum ve balayi oleti ariyorum burdaki onerilerin hepsini not aldim tek tek bakicam hepsine.ama tarz konusunda cok kararsizim bi yanim klasik luks havuzlu diskolu hersey dahilli yiyip yiyip sezlongda yatacagimizb i tatil isterken bir yanim sessizzz sakinnn bungalov tarzi bi basimiza romantik bir tatil istiyor cokkararsizimm :işsiz::KK64:

Ben katıldım.
Bence siz kendinize bir konu açın. Nisan demişsiniz sanırım ama net tarihinizi yazın, ayırabileceğiniz bütçeyi söyleyin ona göre bir şeyler düşünelim.
tam 1 nisanda düğünüm. italya turu düşünüyorduk ama düğün masrafı giderek artınca vizesiz turlara bakıp vize masrafından kurtulalım diye düşndük. net bi bütçemiz yok.

tam 1 nisanda düğünüm. italya turu düşünüyorduk ama düğün masrafı giderek artınca vizesiz turlara bakıp vize masrafından kurtulalım diye düşndük. net bi bütçemiz yok.

Vizesiz yurt dışı diyince genellikle phuket ve bali gibi uzakdoğu turları geliyor akla. Bu da ister istemez biraz bütçeyi zorluyor.

Vizesiz yurt dışı diyince genellikle phuket ve bali gibi uzakdoğu turları geliyor akla. Bu da ister istemez biraz bütçeyi zorluyor.
evet onlar da daha da limitlermizin üstünde. vizesiz bende çok bir yer bulamadım balkanlar fln var hiç cazip değil. kıbrısı düşünmeye başladıım artık adanadayız zaten yakında. planlar bozulnca ne yapacağımı bilemedim :l

Otele tıkılıp kalmak bana göre değildi o yüzden biz gezip görebileceğimiz hem küçük şirin hem sessiz sakin bir yer aradık ve Muğla - Akyaka'ya karar vermiştik.
Kesinlikle tavsiye ederim.

Biz balayında Tayland turu yaptık, vizesiz olması güzel, saçma sapan evraklarla uğraşmanıza gerek kalmadan uçağa atlayıp gidiyorsunuz. Bizim gittiğimiz dönemde uçak fiyatlarında bir kampanya uygulamıştı qatar havayolları baya ucuza gelmişti. Oradayken zaman nasıl geçiyor inan anlamıyorsunuz, kesinlikle tavsiye ederim. Tek yaşayacağınız sorun yemeklerle ilgili, inanın bir tane bile yemeklerini severek yemedim hatta zorla yedim. Ananas ve mango hayatımı kurtardı diyebilirim.

kızlar vizesiz yurtdışı turlarına katılan var mı aranızda??:KK55:
Merhaba Maldivler'i düşünebilirsiniz. Vize gerekmiyor , pasaport ile giriş yapabiliyorsunuz.
Bize Maldiveclub aracılığı ile gitmiştik. Sağolsunlar çok yardımcı oldular bize. Çom memnun kaldık.

2 kişi her şey dahil uçak + konaklama + seyahat sigortası + transferler 10-12 bin TL den başlıyor.
Tavsiye ederim. :)

Merhaba bende kismetse temmuzda evleniyorum ve balayi oleti ariyorum burdaki onerilerin hepsini not aldim tek tek bakicam hepsine.ama tarz konusunda cok kararsizim bi yanim klasik luks havuzlu diskolu hersey dahilli yiyip yiyip sezlongda yatacagimizb i tatil isterken bir yanim sessizzz sakinnn bungalov tarzi bi basimiza romantik bir tatil istiyor cokkararsizimm :işsiz::KK64:
Merhaba ,

Sessiz, sakin , deniz-kum-güneş ve romantik ortam arıyorsanız ve bütçeniz varsa kesinlikle Maldivler'i tavsiye ederim.
Biz geçen sene gittik ve tadı damağımda kaldı. Bungalow su üzeri villalarda kalmıştık. Her şey dahildi konsept.
3 kilo aldım 5 günde :) :dondurma:
Maldiveclub aracılığıyla gittik biz. Her konuda yardımcı oldular.
2 kişi her şey dahil uçak + konaklama + seyahat sigortası + transferler 10-12 bin TL den başlıyor ortalama.
Hizmetten de çok memnun kalmıştık :) Bir fiyat almanı öneririm :)

Merhaba biz bayramda maldivler gideceğiz merak ediyorum dalış yaptınız mı acaba ben yapmayı çok istiyorum bilginiz car mı acaba

Merhaba biz bayramda maldivler gideceğiz merak ediyorum dalış yaptınız mı acaba ben yapmayı çok istiyorum bilginiz car mı acaba
İstiyorsanız elbette ki yapabilirsiniz.
Ama nacizane tavsiyem, daha önce deneyiminiz yoksa tecrübe ermek için kötü bir yer diyebilirim.
Çünkü bizler için oldukça ürkütücü deniz canlılarıyla burun buruna geldiğinizde panik yapabilirsiniz.
Sırf korkudan okyanusa bile zoraki 2 kere girdim ben.
Ama böyle bir korkunuz yoksa mutlaka deneyimleyin.

Back