Ben otelde eşimle ayrı havuza vs girmek zorunda kalacağız diye villa tercih etmiştim havuzlu. Helaltatilvilları diye bakın internetten. 5 günlüğüne 2,500 tl vermiştik. Şehirden uzak ama çok güzeldi. Fethiyede hisarönündeydi. Etraf ağaçlarla kapalı diğer evlerin hiç biri bizi görmüyordu. Çok rahattım o yüzden bikiniyle bile girebildim havuza. Villaların ortak alanı var orada hamak çocuk parkı vs var, kahvaltı akşam yemeği de yiyebiliyorsunuz. Tabii bu alan villalara yürüyerek 5,10 dk mesafede. Onun dışında yürüme mesafesinde köy kahvaltısı akşam yemeği yiyebilceğiniz yerler var Harika. Ve bu ödediğiniz para sadece villaya, yeme içme hariç. Zaten muhafazakar takılıyorsanız oralarda eğleneyim diyip kafede oturamıyorsunuz. Merkez hep bar doğru düzgün yemek yiyecek yer yok olanlarda ne eti belli değil. Biz araba kiralayıp saklıkent kanyon, yat turları,ölü deniz, azmak çayı vs vs... bir sürü yer gezdik. 10 bin tl bütçe ayırmıştık. Uçak biletlerini gidiş dönüş önceden ayırdık iki kişi yanlış hatırlamıyorsam 1000 tl vermiştik. 2,500 villaya geri kalanın hepsi de araba kilama ve gezme. Sabahları kahvaltıyı sürekli dışarda yapmadık, kahvaltılık aldım villada yedik. Bazen villa ortak alanında. Ama dönerken beş kuruşumuz yoktu
Ay çok uzun oldu, böylelikle bende anılarımı yad ettim
2018 Ağustos ayında gittik biz bu arada.