- 14 Ocak 2017
- 16
- 5
- 16
- Konu Sahibi Atesbocegi1103
-
Ben marmariste yaşadğm için deniz diye düşnmemiştim hiçMerhaba kızlar :)
Ağustosta düğünüm var ve balayı için nişanlım ile Muğla düşünüyoruz
Kalabalık otelleri kesinlikle istemiyoruz
sessiz sakin,hem denize yakın,hem doğa yeşillik içinde bungalow/apart/otel
Ne olduğu farketmez tek istediğimiz sakin bi yer olması
Var mı gidip de tecrübe eden
tavsiye edebileceğiniz yerler?
Fiyatı/yemek işi/ulaşımı vs konularında bilgi verebilecek olan veya daha farklı önerisi olan?
Bu açıdan düşünmemiştim haklısın tam sezonu olduğu için sanırım sakin yer bulmak zorBen marmariste yaşadğm için deniz diye düşnmemiştim hiçeşim ankaralıydı bende kolaylk olsun diye bolu abanta gittim benmde hep gidip görmek istedğimi biyerdi. Ayrıca bnmde düğünüm ağustostaydı tam zamanıydı orası içinde. Yani tavsiye ederim böyle bir yer düşünürsen tabi. Marmaris ya da bodrum buralar kalabalık çnkü tam sezon zamanı. Oteller dolu denizler dolu oluyor genelde. Orda yaşayan bir olarak bilgi vermek istedim. Ulaşım için dalaman yada bodruma uçakla gelip araba kiralayabilrsiniz. Eger dugun yeriniz buralara uzaksa. Yoksa direk arabanzla gelrseniz daha rahat edersiniz
Merhaba,
Benimde kısmetse ekim ayında düğünüm olacak balayı otellerini araştırmaya başladım. Geçen gün karşıma çok değişik bir otel çıktı konsepti çok farklı geldi bana. Nişanlıma da attım o da çok beğendi ama bungalow tarzı olduğu için daha başka otellere de bakalım dedi. Buraya da linkini bırakayım bir bak istersen fikir olur senin içinde.
http://www.perdue.com.tr/#
Otel olarak bodrum kefaluka çok seviyorum orayı.
Salaş bi yer istediğiniz için de şu alternatifi söyleye bilirim marmariste ama cam tavanlı çingene arabasında konaklayabilirsiniz çok romantik. Ben gitmedim ama kuzenler çok seviyor orayı http://www.clubamazon.com.tr/TR,260/ne-oderim.html
Size şimdiden mutluluklar dilerimClup Amazon'a baktım ve hem fiyat uygun hem mekan çok güzel
Burayı yakın takibe aldık
Öneri için teşekkür ederim
Evet maalesef biraz fazla pahalı. Çok farklı bir konsepti olduğundan dolayı sanırım bu kadar yüksek ücreti. Herşey dahil olsa yine bi nevi düşünülür ama sadece kahvaltı olunca insanı ister istemez düşündürüyor , hem düğün yapıp hem o kadar fazla para vermek.Burası tam istediğimiz gibi bir yer
Ama biraz tuzlu fiyatı
4gece için ₺5300 + yeme içme derken 6yı geçer gibi
TeşekkürlerSize şimdiden mutluluklar dilerim
Yıllardır yurtdışında tatil yaparım genelde.
Elbette yurtiçi de gidiyorum ama beni kazıklamayan, yabancı turistten aşağıda görmeyen otellere.
Bunun sebebi, benden kişi başı 6bin tl alan oteller, eğer yabancı uyrukluysanız 600 dolar istiyor sadece.
Kendi ülkemde enayi yerine konulmaktansa, biraz daha üzerine koyup hem kültür hem deniz aktivitesi yapabileceğim yerleri tercih ediyorum.
Rica ediyorum böyle işletmelere biz vatandaşlar para kazandırmayalım, ne zaman insanımız değerli olursa o zaman ülkemizi tercih edelim.
En basit örneği, geçen yıl 9 gün İtalya turuna katıldım kişi başı 2000tl ye.
Kendi harcamalarım, herdiyeler, yeme içme vs ile 3bin tl olsun hadi.
Ülkemde 3bin tl ye 9 gün insan yerine konup tatil yapabileceğim yerler çok sınırlı.
İnanın çoğu kompleks otel, bir değil iki değil.O zihniyeti taşıyan insanlar normalde turistleri kazıklar Ama artık kendi vatandaşına yapar olmus demekki. Yazık.
Hangi turla gidiyorsunuz? İtalya turuna gayet makul bir fiyata gitmişsiniz :)
Yıllardır yurtdışında tatil yaparım genelde.
Elbette yurtiçi de gidiyorum ama beni kazıklamayan, yabancı turistten aşağıda görmeyen otellere.
Bunun sebebi, benden kişi başı 6bin tl alan oteller, eğer yabancı uyrukluysanız 600 dolar istiyor sadece.
Kendi ülkemde enayi yerine konulmaktansa, biraz daha üzerine koyup hem kültür hem deniz aktivitesi yapabileceğim yerleri tercih ediyorum.
Rica ediyorum böyle işletmelere biz vatandaşlar para kazandırmayalım, ne zaman insanımız değerli olursa o zaman ülkemizi tercih edelim.
En basit örneği, geçen yıl 9 gün İtalya turuna katıldım kişi başı 2000tl ye.
Kendi harcamalarım, herdiyeler, yeme içme vs ile 3bin tl olsun hadi.
Ülkemde 3bin tl ye 9 gün insan yerine konup tatil yapabileceğim yerler çok sınırlı.
Kesinlikle katılıyorum. Özellikle balayı konsepti diye bazı otellere verilen 5-6 bini inanılmaz gereksiz buluyorum. Dil sıkıntısı yoksa uçak bileti kampanyalarını takip ederek çok güzel yurt dışı tatilleri yapılabileceğini düşünüyorum.
İnanın çoğu kompleks otel, bir değil iki değil.
Bu durumu bilmemin sebebi, bir arkadaşımın eşi yurtdışında çalışıyor.
Aynı yere tatil ayarlamaya çalıştık, kendisi rezervasyonu o zamanki paraya göre tl karşılığı 2000tl ye halletti, ama Türkiye girişli web sitesinden bize 6bin küsür fiyat çıktı.
Sonra diğer otellere de bakmasını istedik, çoğunda aynı şeyi yaşadık.
Daha sonra arayıp sorduğumuzda yabancı pasaportlara, turlar kapsamında ücretin bu olduğu ifade edildi.
Küçük ya da butik otellerden bahsetmiyorum, gayet ünlü 5 yıldızlı oteller bunlar.
Diğer konuda tur olarak Ets yi tavsiye ederim, diğer firmalarla çalıştığımızda rezillik çektik ama Ets her yerde farkını belli ediyor, İtalya turumuz da Ets idi.
Egzotik ada, Asya seyehatlerinde de bu konuya yönelik çalışan belli başlı turlar var.
Onlardan alıyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?