canım benim düğünüm eylülde. biz villa kiraladık 6 günlüğü 1250 tuttu. havuzu da dışarıdan görünmüyor. o yüzden rahat rahat havuza da girebilicem eşimle :) muhafazakar otellerde erkek-kadın havuzları ayrı. balayında böyle ayrı vakit geçirmek istemedik. en güzel çözüm bu. villa kiralama işini bir düşün bence
sana özel mesaj yazıyordum ama gönderme yetkim yokmuş daha :) o yüzden buradan yazayım :)
biz villasepeti.com dan seçtik. siteye girince havuzu dışarıdan görünmeyen villalar olarak aratırsan bir çok seçenek çıkar. ama ağustos fiyatları biraz daha pahalı haklısıngerçi muhafazakar otellerin fiyatları da az değil ki onlar da pahalı.
bizim seçtiğimiz villa da 7 günlük kiralanıyordu. biz aradık konuştuk şirket ev sahibiyle konuştu 6 güne düştü. belki ısrar etsek 5 günü de kabul edebilirdi.bazı villalarsa 5 günü zaten kabul ediyor. bence sen bir araştır canım bütçenize göre uygun bir yer bulabilirsin bu sitede belki.
ben başka siteleri de araştırdım ama bu site daha güvenilir geldi bize. ve diğer villa kiralama sitelerinde rezervasyonu yapınca hemen ücreti kredi kartı bilgilerini alarak çekiyorlar. villa sepetinde sadece ücretin bir kısmını hesaplarına yatırıyorsun. kalanı tatil günü villaya gittiğinde ev sahibine veriyorsun. bu daha iyi bence.
umarım ikimizde istediğimiz gibi bir balayı geçiririz canım :)
hala karar veremediyseniz kesinlikle alanya bera otel diyorum
mayısta balayındaydık harika geçti herşey düşünülmüş bence
biz her sene gitmeyi düşünüyoruz allah nasip ederse tabi
bence otel yerine willa kiralayabilirsin. 5 günlüğü 500 600 liraya dubleks evler villalar var bodrumda çeşmede daha rahat ve temiz kullanabilieğin :)
sana özel mesaj yazıyordum ama gönderme yetkim yokmuş daha :) o yüzden buradan yazayım :)
biz villasepeti.com dan seçtik. siteye girince havuzu dışarıdan görünmeyen villalar olarak aratırsan bir çok seçenek çıkar. ama ağustos fiyatları biraz daha pahalı haklısıngerçi muhafazakar otellerin fiyatları da az değil ki onlar da pahalı.
bizim seçtiğimiz villa da 7 günlük kiralanıyordu. biz aradık konuştuk şirket ev sahibiyle konuştu 6 güne düştü. belki ısrar etsek 5 günü de kabul edebilirdi.bazı villalarsa 5 günü zaten kabul ediyor. bence sen bir araştır canım bütçenize göre uygun bir yer bulabilirsin bu sitede belki.
ben başka siteleri de araştırdım ama bu site daha güvenilir geldi bize. ve diğer villa kiralama sitelerinde rezervasyonu yapınca hemen ücreti kredi kartı bilgilerini alarak çekiyorlar. villa sepetinde sadece ücretin bir kısmını hesaplarına yatırıyorsun. kalanı tatil günü villaya gittiğinde ev sahibine veriyorsun. bu daha iyi bence.
teşekkür ettim güzel oldu b u okuduklarım benimde ağustos sonu eylülde gidecez nasipse yer belli del daha..bu hafta kurtulmak istiyorm bu tasadann..herkese mutlululklar..
Biz de uzun araştırmalar ve tavsiyeler sonucunda berayı seçtik.Maalesef düğünüm Kasımdainş güzel geçer.Balayı notunu da düştük de odada bi süpriz olur mu bilmiyorum:) Sizinki nasıldı ?
balayı çiftine ayrıca % 5 indirim yapıyorlar hergün temizlik var zaten
ve hergün yatağını süslüyorlar ayrıca seçeceğin 1 gün odana özel kahvaltı gönderiyorlar
inşallah beğenirsin yorumlarını bekliyoruz seninde ama bence memnun kalacaksın
animasyon yetersiz sadece ama biz gerek duymadık :)
canım benim düğünüm eylülde. biz villa kiraladık 6 günlüğü 1250 tuttu. havuzu da dışarıdan görünmüyor. o yüzden rahat rahat havuza da girebilicem eşimle :) muhafazakar otellerde erkek-kadın havuzları ayrı. balayında böyle ayrı vakit geçirmek istemedik. en güzel çözüm bu. villa kiralama işini bir düşün bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?