• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Balayi fikirlerine ihtiyacim var

MutfaKKedisi

Guru
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2008
258
83
318
Merhaba arkadaslar,

Allah nasip ederse bu sene eylülde dügünümüz var. Balayinda nereye gidecegimize karar veremiyoruz. Antalyaya gitmeyi düsünüyoruz.
Orda kiralayabilecegimiz villa'lar varmis. Tavsiye edebileceginiz bir yer var mi?
Yada Villa yerine otel mi daha iyi olur acaba?
Ben sahsen cok turistik ve kalabalik bir yer olsun istemiyorum, sakinligi sessizligi seviyorum. :KK9:
Bize tavsiye edebileceginiz baska yerlerde varsa cok mutlu olurum:KK28:

Oncelikle hayirli olsun bizim dügünümüz Ekimde. Bizim icin Antalya bi secenek olmadi. Kesinlikle otel tercih edilmeli. Kiralik Villalarda yeme icme temizlik s1k1nti olabilir evliligin ilk gunlerinde bunlarla ugrasmak hos olmayabilir. Benim nisanlimda illa Karadeniz turu yapmak istiyor araba kiralayip aslinda hoa olabilir ama Ekimde hem hava oralarda soguyacagi hemde yorucu olabilecegi icin ben Kapadokya icin ikna edicem. Hos balayi oteleri var.

İstanbula yakın olması nedeniyle biz Agva da Beyaz Ev’i tercih ettik. Gercekten cok memnun kaldik, jakuzili ve inanilmaz huzurlu odalari var.
Tavsiye uzerine gitmistik, sahaneydi:)

Alacati da kiralik daireler var. Arkadasim gidip geldi 1 hafta önce.
Ev sahibi yukarda oturuyor ve kahvaltinizi hazirliyor balkona.
Kendinize ait havuzunuz bile var. Öglen ve aksam yemekleri disarda yemisler..
resim yolladi cok hosuma gitti. Manzara denize karsi ve sakin bir yerdi

Back