Balay otelimize karar verdik:))

hayırlı olsun canımmmm...
ah ah gitsem balayına tekrar..bunun için boşanıp tikrar evlenmem lazım gelir....
ya kızlar durumunuz çok kötü değilse birde adam&eve otele göz atarmısınız lütfeeeeennn....otel değil cennet cennetttttttt....
angellar var kapıda karşılıyo sizi çıkana kadar dibinizden ayrılmıyo....şemsiyelerin üstünde düğme var basıyon zırt kolan basıyon zırt meyve suyun her şey ayağınıza geliyo...walla oraya gidebilmek için düğünümü yapmadım ben nikah kıydım zırt otele.....
millet eğleneceğine ben eylendim oohh sefam olsun...
hade bekliyom çabuk girin bakın ha...

evet tatlım önceden ayarlanırsa iyide taa biz evlenirken kişi başı 200 den fazlaydı geceliği..ama dediğim gibi düğünden vazgeçtik biz oraya gidebilmek için....değdide doğrusu....

aylincim adrese baktım.otel süper çok güzel bi seçim yapmışsın.fiyatı da çok iyi.ben de seneye yazın evlenicem ama seneye kadar ücreti artar kesin.nişanlımla ilk tercihimiz kesinlikle antalyaa.mutluluklarr canım...

kızlar bende haziranda evleniyorum bizde bodruma gidicez balayınıda daha önce antalyaya gittiğimiz için bodrumu tercih ettik voyage torba ya gidicez mart bası rezervasyon yaptıgımız için indirimlerden faydalandık.otel bu kış yenilenmiş ve gayet şık görünüyor cezbedici tarafı o oldu.işallah çoluk çocukta cok olmazda rahatla balayı yaparızz:1hug:

canım bız orda kalmıstık 3 sene once dedıgın gıbı bu yıl yenılenmıs ve muhtesem olmus.tavsıye ederım.torbada cok sakın bır yer.ben otelı cok sevmıstım

bende o otele gıtme hayalı kuruyorum tatıl ıcın muhesem bır otel ama cok fahalı.ama bırgun mutlaka gıdıcem,insalllah

SLM AYLİN

BİZDE 18.TEMMUZDA EVLENİYORUZ DEMEK AYNI GÜN AYRI AYRI YERDE ŞENLİK OLCAK UMARIM HERŞEY YOLUNDA GİDER ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR DİLERİMalkisalkisalkis

bizde bu yaz adam eve ın yanındaki voyage belek te kaldık ve öok memnun kaldık yalnız bıraz kalabalıktı çocuklu aile çoktu fakat ayrıca yetişkin havuzu ve restoranı vardı oyuzden kalabalık bizi rahatsız etmedı hızmetı süperdi odalar çok yenıydı ve temızdı tavsiye ederim

adam&eve de tatil yapanlar varsa memnun kalıp kalmadıklarını nasıl bir yer olduğunu yazabilirler mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…