Balay otelimize karar verdik:))

bu arada otel antalya kemerde herşey dahil ve temmuz 4 gecelik fiyatı iki kişinin toplam 1.552 ytl

arkadaslaarrr merhabaaa

caprice otel icin bir fikir sahibi olan varmi???

cnm caprıce hotelı bılıorum didimde benım tanıdıgım bı kadın gıtmıs hala cok begendıgı anlatıyor ve balayı ıcın orasını tavsıye etmemı ıstıyor fakat bız antalyayı secıcemız ıcın oraya gıtmıcez(
hemde fıyatlarıda uygun bı bakın derım

tskler canim hihoyyyt

kizlar caprice otel icin bugün sordum, ve fiyat cok ucuk yaa 3000 ytl diyor kadin .

simdi bera oteli sordum, orasida gecelik kisi basi 88 euroymus, yaklasik 750 euroya felan gelir bize..
bakalim, belkide büyük ihtimal bera otel olur.

kizlar caprice otel icin bugün sordum, ve fiyat cok ucuk yaa 3000 ytl diyor kadin .

simdi bera oteli sordum, orasida gecelik kisi basi 88 euroymus, yaklasik 750 euroya felan gelir bize..
bakalim, belkide büyük ihtimal bera otel olur.

cnm sen bılırsın ama balayı ıcın kımse alanyayı tercıh etmeyın dıor..
ben otele karar verdım kemer de hotel la mer bence gayet guzel balayı paketıde var artı fıyatıda uygun 4 tane ala carte restaurantı var ve temmuz ayı fıyatı gecelık kısı bası kara tarafı 170 tl bı bak ıstersen ets ye..
artı suan world karta %30 ındırımı var ve senınkını hesaplarsak 4 gece 5 gun 1360 tl ye gelıo %30 ındırımı koyalım 952 tl ye gelıo

öneri icin tskler canim, peki neden tavsiye etmiyorlar onu biliyormusun?:uhm:

öneri icin tskler canim, peki neden tavsiye etmiyorlar onu biliyormusun?:uhm:

cnm en cok ıstedıgım bıseydı aslında alanya da tatıl yapmak ama ordakı oteller pek ıyı dıılmıs mı ne bıde sadece kalesı varmıs artı uzak ya hanı mesela bız kemere gıtcez 46 km uzaklıgı var havayollarına vede havaşlar kalkıo yanı gıdısımız kolay olcak onun dısında sıde manavgata da yakın orayada gecıcez..
bılmıorum cnm sey dıolar ıste alanya ölü dıolar kemer daha işlekmıs bıde side lara tarafları tur sırketlerı dıo ve bızzat bana dedı kız alanyayı tercıh etme dedı ama sonucta sen bılırsın ben alanyada cok guzel bı otel bulamadım(
bera yı da begenmıorum acıkcası(
fethıyeyı de ıstemedım cunku denıze sıfır olan ısletmeler aşırı pahalı(
kemerde olımpos var oraya gıdecez yıne bı yer daha varmıs aklımda dııl sonrada sıde manavgat selalesıne gecıcezz

bakalim devam arastirayim bende, ya su balayi konusunda cook kararsiz kaliyorum ya

canım otelınızı çok beqendım..güzel bi şeçim bence neyle gideceksiniz bide erken rezervasyon ücret için önemlimi son bişi balayı paketınde neler var

bakalim devam arastirayim bende, ya su balayi konusunda cook kararsiz kaliyorum ya

cnm ben kararımı verdım hotel LA MER kemerde bence gayet hos guzel bı otel aslında voyage select dıordum ama bu otelle yarı yarıya fark edıo ne gerek var dedım cunku cok borcumuz olucak hesaplı hareket etmek ıstıorum..
ıkıncısıde hotel LA MER de hosuma gıttı zaten hosuma gıtmeseydı yarın rezervasyon yaptırcak olmazdım:)))
kemerde cok guzel oteller var ama bence sende benım gıbı yapma bak bende ılla alanya dıe tutturmustum hep alanyaya odaklanıordum kararsızlık ıcındeydım ama cok sukur suan karar verdım..
sende bı yere odaklanma tabı sen bılırsın cnmcım :))

valla konuyu açan arkadasa sordum ama hepinizede sorsam olur aslında bende otel konusunda kararsızım. bizde adam eve düşünüyoruz da

bosver iyi yapmissin, bak ben odaklanmadim simdi türkiye capinda ariyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…