Balay ka gn srmeli?

Gerçekten 1 Hafta yetiyor mu Ben 15 gün olur diye düşünüyordum hatta iznim olsa maddi durum uygun olsa şöyle 1 ay falan kaybolucaksın ortadan sadece eşim ben deniz kum güneş off ne güzel hayal kurdum yaaa

bence bı omur olsun ...
herdaım balayı tadında gecsın...
ama işler ve hayat kosulları yuzunden 7 gun olsa ıyıdır yane:)

Acaba neden 2 gün istiyor sebebini bir sorsaydın canım
Ama 2 gerçekden çok ama çok azzzzzz
Biz bir haftadan fazla kalmıştık

bence de 5 gün yeter. hele otel ortamında insan çok sıkılıyor. 5 günün ardından evde de birkaç güzel gün geçirilmeli.hemen işe başlanmamalı. biz öyle yapmıştık.

bence bir ömürrr kaydirigubbakcemile3 valla maddiyata bağlı şekerim yaa, biz tatili seviyoruz eşimle tekrar tekrar balayı gibi oluyor ama para+zaman olması gerekiyor.......

bencede 1 hafta en azından ıyıdır.ama maddı durumlara bakıyor herşey.acaba kızlkar herşey dahil otel oldugu zaman sonucta otel dısı pek cıkılmaz gibi:S yemek vss otelde saglanıldı için.nısamlım hersey dahil bakıyor bende acaba dıyorum.sabah kahvaltı olsa.sonra odoya doya denıze gir git gez dısarda bıyerde yemek ye.turlara katıl acıl falan ıyı gibi.Herşey dahil yapan kızlar bazı yorumlarda:) yemek yemeden gına geldı demıs haklısın arkadasım oda var yeye herşeydail.biyere kadar.bende inş 10 gun dusnuyorum.yer bakıyıroum ama kararsızım henus ayırtmadık erken rezervede ıyı aslında ayarlamam lazım.

Biz nisanın sonuna doğru evleniyoruz. havalara güven olmaz denizin tadı çıkmaz belki diye daha önece gitmediğimiz gezip dolaşmalı bir yere gidelim dedik. kapadokyayı seçtik,güzel bi butik otelde 3 gece 4 gün için rezervasyon yaptık. Etrafı gezeriz,balonla uçarız falan diye düşünüyoruz. hihoyyyt İnşallah bahar havası güzel olursa iyi dinleniriz diyorum. Orası için 3-4 gün yeter,fazlasında sıkılırız dedik. Zaten nikah iznimiz de çok uzun değil.

10 gün olcak..1 hafta az oluyo tam alıştım diyosun hoppp hadi eveeeeeee:)10 gün tam kıvamı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…