Balay ka gn srmeli?

flamingo2754

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2009
470
7
96
Muğla
ben 1 hafta mütevazi bi otelde balayı istiyordum ama sözlüm 2 gün istiyormuşş!
tamam belki 1 hafta uzun sürebilir de 2 gün de cok az dedim.pazarlıkla 3-4 güne çıkarttım:)

siz kaç gün balayı yapmayı düşünüyorsunuz? veya evli arkadaşlar kaç gün balayı yaptınız:?

bence 1 hafta ideal ama siz maddi durumunuza göre bunu uzatabilirsiniz,biz 1 hafta balayı yapmıştık,2 gün gideceğinize hiç gitmeyin daha iyi,yine de siz bilirsiniz :uhm:

biz 5 gün kalmıştık. herşey dahil bir yerde tatil yapmıştık. artık son iki gün yemek yemekten fenalık geldi. tam zamanını ayarlamışız diye düşündük.

biz tam 1 hafta yapmıstık, gayet güzeldi, ama 10 güne cıksa fena olmazdı hani kaydirigubbakcemile2
ama sakın "2 gün için gidilr mi" diyerek gitmemezlik yapma, 2 gün 2 gündür, tadını cıkart canım hihoyyyt

aa iki gün gözünü kapatıp açmakla geçer olurmuymuş okadarcıkkk..1 hafta iyi bence ..10 güne yakın gitmiştik ama en ideali 1 hafta:))) 3 4 günlügüne gidersiniz onada az gelir bikaçgün daha uzatır bakma sen:)))

biz 5 gun tatıl yapmıstık.daha fazlası sıkar ınsan evınde rahat edıyor yada ben oyleyımmm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…