Bal ve Tarçın Kürü

BURDADA YAZILMIŞ .....BENİM DEDİĞİM.

Bugün başladım arkadaşlar. Ama tarçınlı suyumun ılımasını bekledim balı katmak için, sıcak suya bal katılmaz diye biliyorum. Siz nasıl yapıyorsunuz?

arkadaşlar ben 4 5 gundur içiyorum hiç bir değişiklik olmadı
Spor yapıyor musun canım, yaşın . boyun. Kilon nedir acaba?
Ben 300gr kaybettim ilk gün. Ama ben form çayı içerim, bir de yaklaşık 1 aydır macun takviyesi yapıyorum, spor - bol su içme her daim var zaten. Bu kür işe yarayacak galiba....
Hadi inşallah

Boyum 175 kılom 80-81 arasnda gıdıp gelıyor.bu kuru uyguluyrum yenı bebeğm var fırsat buldukca ede spor yapıorum süt olması içinn zatn gunde 3.5 4 lt su içiyorum 79 u gorsem cok mutlu olacagım

ya arkadaşlar neden benim soruma kimse cevap vermiyor.
halbuki herkesi ilgilendiren bir soru.
5 günden fazla yapılmasının tehlikeli olduğunu söylüyor Saraçoğlu. Kimse ilgilenmiyor bununla. 2-3-4 hafta kullananlar var. Aralıksız mı? yoksa 5 gün sonra aramı
mesela ben 5 gün yapıp 2 gün ara veriyom. bi değişiklik yok. Acaba devamlı mı olmalı mı? kafam karıştı...

Canım tehlikeli değil sadece alışkanlığa neden olacağından bahsetmiş Saraçoğlu. Yani buda şu demek oluyor: Eğer vücut alışırsa daha fazla kilo vermeni engeller, etkisini yitirir Kullanım şekli sana kalmış artık. Eğer çok kilo vermen gerekiyorsa alışkanlık yapmaması için ara vererek kullanki etkisi devam etsin. İstediğin kiloya bu şekilde bu kür ile ulaşabilirsin diye düşünüyorum.

güncel deneyenler var mı hanımlar ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…