ben bir kaseye 1 tatlı kaşığı çörek otu 1 çay kaşığı tarçın koydum estradiol 43.5 vallaha korkuyom iinşallah çok yükseltmemiştirHepsini karıştırıp yemen lazım zaten ama ölçüleri hatırlamıyorum. İnternette illa ki vardır.
Sizin ki çok iyimiş ben de yumurta gelişimi durmuş resmen.43.5 daha da yapmadım şuan ne durumda bilmiyorum
İşte korkuyorum kür fazla havaya fırlatırsa o sıkıntı. çünkü sınırda değil orta derecedeSizin ki çok iyimiş ben de yumurta gelişimi durmuş resmen.
100 lere kadar yolu var sizinben bir kaseye 1 tatlı kaşığı çörek otu 1 çay kaşığı tarçın koydum estradiol 43.5 vallaha korkuyom iinşallah çok yükseltmemiştir
düşüklüğü kuruluk yapıyormuş diye duydum öyle mi sizde ?Korkmayın bence çok aşırı yükselmez stress yapmayın
Evet canım kist var ve hala kese gözükmedi 6.haftann içindeyim kese yokdemekki birden fazla yumurta oluşmuş biri dışında diğerleri çatlamamış kuzum çok kişi de kist yapmış
düzenli hcg artıyor mu canım?Evet canım kist var ve hala kese gözükmedi 6.haftann içindeyim kese yok
Doktor kan testi istmedi bile canım başka doktora gidicem ama niye gözükmedi çok üzüldümdüzenli hcg artıyor mu canım?
Evet maalesef kuruluk söz konusu. Bal tarçın yapacağım ama kist korkusu olıtpe bu hormon kendiliğinden yükselmez mi ya akışına bırakasım var geriyor bu konular beni stres oluyorumdüşüklüğü kuruluk yapıyormuş diye duydum öyle mi sizde ?
Sen bence başka doktora git. Ya da kan testi talep etDoktor kan testi istmedi bile canım başka doktora gidicem ama niye gözükmedi çok üzüldüm
niyeki acaba canım bencede git başka doktoraDoktor kan testi istmedi bile canım başka doktora gidicem ama niye gözükmedi çok üzüldüm
bence kendinden yükselmez canım yaEvet maalesef kuruluk söz konusu. Bal tarçın yapacağım ama kist korkusu olıtpe bu hormon kendiliğinden yükselmez mi ya akışına bırakasım var geriyor bu konular beni stres oluyorum
Bazen duyuyorum 7 hafta anca kese görünüyormuş.Doktor kan testi istmedi bile canım başka doktora gidicem ama niye gözükmedi çok üzüldüm
geç döllenme varsa geç görülür tabi benim son adet tarihimle uyumluydu 4+5de kese göründü 6+1de çocuk ve kalp atışı görüldğBazen duyuyorum 7 hafta anca kese görünüyormuş.
Şu an hamile misin?geç döllenme varsa geç görülür tabi benim son adet tarihimle uyumluydu 4+5de kese göründü 6+1de çocuk ve kalp atışı görüldğ
yok maalesef 6 eylülde kürtaj oldum kalbi durduŞu an hamile misin?
Amin inşallah hayırlısıyla sağlıkla gelsin yavrularımızBu çok zor Rabbim tekrar yaşatmasın inşallahh en kısa zamanda ikimizde hamile kalırız aminnnnn
Estradiolün beklenenden fazla yükselmiş. Bu yüzden dikkatli kullanmak lazım yüksekken kullanmayın diyorum ya. Kaçtı başladığında?Kızlar bugun doktora gittim bu kür sayesinde hamile kaldm ama birde kist yapmış bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?