• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bal tarçın çörekotu kürü kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adet günü yapılmadığı için yanıltır bu değerler. Bence ilk adete kadar bekle. Tekrar tahlil yaptır.
23 gunde bı adet olırum yenı gectı adetım ılk adette ıns olmamda genr tahlil verıp bende deneyesım var. E2 kacın altında olursa yapabılırım e2 nın dusuk olmasının anlamı ne

23 gunde bı adet olırum yenı gectı adetım ılk adette ıns olmamda genr tahlil verıp bende deneyesım var. E2 kacın altında olursa yapabılırım e2 nın dusuk olmasının anlamı ne
30un altında falan olursa yapabilirsin. Düşük olması yumurtlamanın kaliteli olmadığını gösteriyor. Ama çok yüksek olması da iyi değil. İkisi de sıkıntı.

Yumurta kalitesini etkiliyor. Düşükse yeterli büyüklüğe gelmiyor. Yüksekse fazla büyüyerek deforme oluyor. Kuruluk en basit belirtisi.
Bir şey sorabilir miyim benim geçen ay yaptığım testte e2 19 çıktı doktor normal gördü ama bana düşük geldi çünkü önceki testlerimde hep 50-55 aralığında çıkardı sizce düşük mü ? soğan kürü uyguladım bu ay ve akıntım yoğunlaştı bu e2 ye de etki ettiği anlamına mı geliyor yeniden soğan kürünü tekrarlayayım mı bilemedim regliyim :KK51:

Bir şey sorabilir miyim benim geçen ay yaptığım testte e2 19 çıktı doktor normal gördü ama bana düşük geldi çünkü önceki testlerimde hep 50-55 aralığında çıkardı sizce düşük mü ? soğan kürü uyguladım bu ay ve akıntım yoğunlaştı bu e2 ye de etki ettiği anlamına mı geliyor yeniden soğan kürünü tekrarlayayım mı bilemedim regliyim :KK51:
Aynı zamanda yapıldığı sürece e2 öyle inişli çıkışlı bi hormon değil aslında. 50-55 güzel değerler ama 19 dediğin gibi düşük. Soğan kürünün de e2’ye bi faydası olmaz. Sadece rahmi temizler. Tekrar yapmana gerek yok.

Aynı zamanda yapıldığı sürece e2 öyle inişli çıkışlı bi hormon değil aslında. 50-55 güzel değerler ama 19 dediğin gibi düşük. Soğan kürünün de e2’ye bi faydası olmaz. Sadece rahmi temizler. Tekrar yapmana gerek yok.
Teşekkür ederim:KK16:Bal tarçın çörek otu sanırım yükseltiyor ama ben balla değil de yoğurta ekleyip geçen ay bir kaç kere tükettim balla daha mı iyi sonuç alıyor prolaktin yüksek değil ama durduk yere yükseltmek istemiyorum :işsiz:

Kızlar bu kürü kullananlarda bel ağrısı ve kasık ağrısı oldumu 5 6 gündür çok ağrım var üsütmedigimede eminim

Merhaba , forum eskilerde de kalsa canlandırmak istedim 🥰ben bugün yaptım bu kürü, ilk günüm 10 gün yapıcam inşallah güzel sonuçlar alırım 🧿🙏🏻

başka yapan var mı ?

Adetimin 2.gunu başladım 12 .gününe kadar.ayni zamanda aslanpençesi içtim günde bir defa yumurtlama gününe kadar ve o ay hamile kaldım ikisinde de.

Back