Bal Tarçın Çörekotu Kasım ayı

zehranur seninde reglin benimle ayniydi sanirim benimde 5 6 gun kaldi evde gebelik testi vardi yaptim dun dayanamadim 2. cizgi saatler sonra belirdi benimde olmadi sanirim :*

onumuzdeki aylara bak canim insallah gelir bebisin vardir bi hayir benimde reglime az kaldi bakalim heyecanliyim bekliyorum

zehranur seninde reglin benimle ayniydi sanirim benimde 5 6 gun kaldi evde gebelik testi vardi yaptim dun dayanamadim 2. cizgi saatler sonra belirdi benimde olmadi sanirim :*
benim 11 inde canım.
ama çok erken test için varsa da çıkmaması normal.biliyorsun geç döllenmede adet gününde bile çıkmıyor. o yüzden ümidini kesme.

tabi canım hamile kalabildiğini bilmek çok güzel. olumsuz düşünmeyin bu sizi strese sokar ..nasip hayırlısı diyin sanki olumsuz olsa ne değişicek elimizden bişe gelmiyo yeniden başlıyoz her ay ümit etmeye

amin canım inşallah :) senin silik çıktıysa kesin var bişiyler. atsana resmi bakalım belirgin mi
deniyim canim resim atmayi beceremiyorum ben silik cizgi cikti ama saatler sonra dikkate almayin yaziyor prospektuste ama ne biliyim iste hemen cikiverseydi keske:) tekrar deniyim cnm resim atmayi

kızlar olmadı bal tarçın kürü bile kurtarmadı beni
çok üzgünüm gerçekten bir yılımız doldu bile ama hala bebişimiz yok

cnm hemen pes etme kürü bir daha dene bu ay.moralinide bozma sakin denemelere devam hayirlisi Allahtan
evet aslında devam etmeyi düşünüyorum.reglin ilk gunu genelde cok sancılı olur benim ama bu ay sancım olmadı.kürün faydası olsa gerek..

kızlar olmadı bal tarçın kürü bile kurtarmadı beni
çok üzgünüm gerçekten bir yılımız doldu bile ama hala bebişimiz yok
canimm olur insallah bozma moralini onumuzdeki ay devam edersin vardir vakti saati benimde bugun yarin adet gunum bakalim gelen giden yok ama olucam hetalde bende oyle hissediyorum

Merhaba. Simdi mesajinizi okuyunca bence hacamat yaptiricamda sormak istedim.bel bolgesinden mi yaptirdiniz.bende iki gundur bu karisimi kullaniyorum ve yarin klomene basliyorum.adetim bitincede hacamata gidicem insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…