- Konu Sahibi altinkaya35
-
zehranur seninde reglin benimle ayniydi sanirim benimde 5 6 gun kaldi evde gebelik testi vardi yaptim dun dayanamadim 2. cizgi saatler sonra belirdi benimde olmadi sanirim :*geçmiş olsun canım Rabbim inş tez zamanda yine nasip eder. ama bak ne güzel hamile kalabiliyormuşsun en azından bunu biliyorsun..
bugun regl olacakmış gibi karnım ağırdı gece 3 te ağrıyla uyandım bi 5 dk falan sürdü sonrası yok..galiba bu ayda olmadı zaten öyle hissediyorum
onumuzdeki aylara bak canim insallah gelir bebisin vardir bi hayir benimde reglime az kaldi bakalim heyecanliyim bekliyorumGünaydın anne adayları :)bugün ben çörekotu kürüne yeniden başladım, malum düşük yaptığımda bu kürün ikinci ayında hamile kalmıştım.Dilerim yine öyle olur :) siz ne alemdesiniz nasıl gidiyor var mı müjdeli haberler
benim 11 inde canım.zehranur seninde reglin benimle ayniydi sanirim benimde 5 6 gun kaldi evde gebelik testi vardi yaptim dun dayanamadim 2. cizgi saatler sonra belirdi benimde olmadi sanirim :*
benimde 10 u ya da 11 i bakalim gunler gecmiyor ya keske hemen ogrenebilsek:)benim 11 inde canım.
ama çok erken test için varsa da çıkmaması normal.biliyorsun geç döllenmede adet gününde bile çıkmıyor. o yüzden ümidini kesme.
geçmiş olsun canım Rabbim inş tez zamanda yine nasip eder. ama bak ne güzel hamile kalabiliyormuşsun en azından bunu biliyorsun..
bugun regl olacakmış gibi karnım ağırdı gece 3 te ağrıyla uyandım bi 5 dk falan sürdü sonrası yok..galiba bu ayda olmadı zaten öyle hissediyorum
onumuzdeki aylara bak canim insallah gelir bebisin vardir bi hayir benimde reglime az kaldi bakalim heyecanliyim bekliyorum
deniyim canim resim atmayi beceremiyorum ben silik cizgi cikti ama saatler sonra dikkate almayin yaziyor prospektuste ama ne biliyim iste hemen cikiverseydi keske:) tekrar deniyim cnm resim atmayiamin canım inşallah :) senin silik çıktıysa kesin var bişiyler. atsana resmi bakalım belirgin mi
insallah cnm hep dua ediyorum sizler icin insallah sizde en yakin zamanda buraya müjdeli haberlerinizi yazarsiniz:) beraber büyütürüz göbüslerimizicanimmm hayirli olsun bebisin Allah kucagina almayi nasip etsin darisi basimiza insallah:)
deniyim canim resim atmayi beceremiyorum ben silik cizgi cikti ama saatler sonra dikkate almayin yaziyor prospektuste ama ne biliyim iste hemen cikiverseydi keske:) tekrar deniyim cnm resim atmayi
canım olmuyor biraz anlatırsan yapabılirim:)
canım olmuyor biraz anlatırsan yapabılirim:)
Kizlar bu sabah doktora gittik bebegimiz 4+4 olmus bile gorseniz mini minnnacik birsey 3-4 cm:)
tebrik ederim esracım hayırlı olsun. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.Kizlar bu sabah doktora gittik bebegimiz 4+4 olmus bile gorseniz mini minnnacik birsey 3-4 cm:)
canimmm Allah kucagina almayi nasip etsin insallah darisi basimiza:)Kizlar bu sabah doktora gittik bebegimiz 4+4 olmus bile gorseniz mini minnnacik birsey 3-4 cm:)
cnm hemen pes etme kürü bir daha dene bu ay.moralinide bozma sakin denemelere devam hayirlisi Allahtankızlar olmadı bal tarçın kürü bile kurtarmadı beni
çok üzgünüm gerçekten bir yılımız doldu bile ama hala bebişimiz yok
evet aslında devam etmeyi düşünüyorum.reglin ilk gunu genelde cok sancılı olur benim ama bu ay sancım olmadı.kürün faydası olsa gerek..cnm hemen pes etme kürü bir daha dene bu ay.moralinide bozma sakin denemelere devam hayirlisi Allahtan
canimm olur insallah bozma moralini onumuzdeki ay devam edersin vardir vakti saati benimde bugun yarin adet gunum bakalim gelen giden yok ama olucam hetalde bende oyle hissediyorumkızlar olmadı bal tarçın kürü bile kurtarmadı beni
çok üzgünüm gerçekten bir yılımız doldu bile ama hala bebişimiz yok
Merhaba. Simdi mesajinizi okuyunca bence hacamat yaptiricamda sormak istedim.bel bolgesinden mi yaptirdiniz.bende iki gundur bu karisimi kullaniyorum ve yarin klomene basliyorum.adetim bitincede hacamata gidicem insallah.Hepiniz inşaallah hayırlı evlat sahibi olursunuz tez zamanda. Bende hamile kaldığım ay bunu uygulamıştım hacamat yaptırmıştım ve stresden uzak kalmıştım. Kafamı dağıtmak için pilatese gitmiştim bi kaç ay. Hepinizin iyi haberlerini alırız inşaallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?