- 16 Nisan 2013
- 660
- 172
- 83
- Konu Sahibi altinkaya35
benim normalde adetlerim düzensiz olur hatta o ay gelmediği bile oluyodu ama bu kür sayesinde tam zamanında geldiArkadaşlar bu kürü yaptıktan sonra adetinizde bir değişiklik oldu mu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim normalde adetlerim düzensiz olur hatta o ay gelmediği bile oluyodu ama bu kür sayesinde tam zamanında geldiArkadaşlar bu kürü yaptıktan sonra adetinizde bir değişiklik oldu mu?
bence yeniden hazırla canımkızlarrr şey diycem size şimdi bu ay çörek otu bal tarçın yapıcam ben ama geçen ay soga kürüne başladığımda yarım bırakıp hazırladığım karışım var buzdolapta saklıyorum acaba adet olunca 2. günü bu karışımı sakladığımı yesem olur mu acaba yoksa yeniden mi hazırlamam gerekli ?
canım şimdi klomene başlıyorum eğer bu ay klomenle olmazsa ocak ayında hazırlıyca yeniden çörek otu bal tarçın yapıca Allahın izniylebence yeniden hazırla canım
İnşallah kllomenle olur canım içini ferah tutcanım şimdi klomene başlıyorum eğer bu ay klomenle olmazsa ocak ayında hazırlıyca yeniden çörek otu bal tarçın yapıca Allahın izniyle
evet canım içimi ferah tutmaya çalışıyorum stres yapmamak içimden geliden geleni yapıcam bu dönemdeee dr da öle dedi stres yüzünden kaybederiz uzak dur düşüncelerinden dedi bakalı :) ilkkez kloen kullanınca hafif heycan ve endişelerim var ama bakalım kısmeyide ne varsa olcak işte :) hepimize gelsin meleklerimizİnşallah kllomenle olur canım içini ferah tut
Peki yoğunluğunda ya da süresinde artma oldu mu acaba?benim normalde adetlerim düzensiz olur hatta o ay gelmediği bile oluyodu ama bu kür sayesinde tam zamanında geldi
yoo hayır herşey normaldi bi sıkıntı yaşamadım benPeki yoğunluğunda ya da süresinde artma oldu mu acaba?
Benim kürden sonraki adetim yani bu ayki adetim yoğun ve uzun sürdü de o yüzden sordum sizedeyoo hayır herşey normaldi bi sıkıntı yaşamadım ben
Canim dun yaptirdim iki tane belime iki tane bel bosluklarima.birde sirt agrilatim icin falan toplam sekiz kupa yaptirdim.insallah sifa olur o kadar hafifledimki degisik bir his. Benimkide sertifikali egtimini almis yillardir yapiyo.yarinda doktor randevum var bakalim yumurtalarim buyudumu:)Tek bi tane yapulmıyo canım en az 3 tane yapılıyo tek sayı olmak şartıyla 11 e kadar çıkıyo sayısı. Hepsi ya belden aşağı ya belden yuksrı olması lazım. Araştır biraz istersen
İnşaallah şifa olur hastalıkların azalır canım benimCanim dun yaptirdim iki tane belime iki tane bel bosluklarima.birde sirt agrilatim icin falan toplam sekiz kupa yaptirdim.insallah sifa olur o kadar hafifledimki degisik bir his. Benimkide sertifikali egtimini almis yillardir yapiyo.yarinda doktor randevum var bakalim yumurtalarim buyudumu:)
Amin Allah razi olsun. Sende bebegini hayirlisiyla saglikla kucagina al insallah.allah bizlerede nasip etsinİnşaallah şifa olur hastalıkların azalır canım benim
Amin canım sağlıla hamile kal sağlıla hamilelik yaşa sağlıkla kucağına al sende inşaAllah..Amin Allah razi olsun. Sende bebegini hayirlisiyla saglikla kucagina al insallah.allah bizlerede nasip etsin
Amiiin canim aminnn insallah cok istiyorum..Amin canım sağlıla hamile kal sağlıla hamilelik yaşa sağlıkla kucağına al sende inşaAllah..
O zaman salavatı kübra diye bi dua var. Onuda okumanı tavsiye ederim. Bide künfeyekün duası var oda çok tesirli bi duaAmiiin canim aminnn insallah cok istiyorum..
Salavati fatih okudum. Soyledijlerinide okurum canim bicok sey okuyorum allah kabul eder insallah en kisa zamanda hamile kalirim.ama hacamattan sonra sanki kasiklarim nefes almaya basladi degisik bi his hafiflik bi ferahlik.peygamberimizin sunneti.faydasi olmasa o yaptirirmiydi tavsiye edermiydi dimi. Sanada sifa olmus bebegine kavusmussun insallah banada vesile olur canimO zaman salavatı kübra diye bi dua var. Onuda okumanı tavsiye ederim. Bide künfeyekün duası var oda çok tesirli bi dua
ben devam ediyorum canım pazartesi günü bitecek.normalde benim adetimin ilk 2-3 günü çok sancılı geçer ilk defa bu ay sancım olmadı.bebiş gelmedi ama ağrısız bir regl geçirdim.o yuzden faydasını gordum.Kızlar nasılsınız hiçbirinizden ses seda yok ben bu ay kürü yapamadım midem çok rahatsızdı 3 4 gün içebildim bu ay yani boş geçiçek ...sizler neler yapıyosnuz devamm mı küre var mı bi gelişme..
ben devam ediyorum canım pazartesi günü bitecek.normalde benim adetimin ilk 2-3 günü çok sancılı geçer ilk defa bu ay sancım olmadı.bebiş gelmedi ama ağrısız bir regl geçirdim.o yuzden faydasını gordum.
bu arada çok geçmiş olsun.insaallah yakında hepimiz hayırlı haberler veririz
canım bende ovülasyon testi almayı düşünüyorum ocak ayında ona göre deneyim diyorum ama 10-15 tane almam lazım bende 2 tane vardı bi çift çizgiyi denk getiremedim çok olursa anca gelriSaol tatlım. .sen devam et az kalmış zaten gün aşırı ilişkiye de başla. .ben bu ay bişey yapamadim oyuzden hiç takmiyom bi beklentim yok..adet olunca 2 ay soğan Kuru yapmayı düşünüyorum. .bide ovulasyon testin alıp bide böyle deniycem..hayırlısi bakakalim cnm
canım bende ovülasyon testi almayı düşünüyorum ocak ayında ona göre deneyim diyorum ama 10-15 tane almam lazım bende 2 tane vardı bi çift çizgiyi denk getiremedim çok olursa anca gelri
sağol canım ordan bakayım ozman bende inşallah 2015 de çok beklteden gelir bebişlerGittigidiyor dan al bende ordan 50lik alcam ancak bulurum çift cizgiyi önümüzde ki aylara bakicam bu ay hamile kalmam ne bişey yaptım ne de ilişki cok olmadi nasip...