Bal Tarçın Çörekotu Kasım ayı

vuhuuuu tebrik ederim esracım gözün aydın.Rabbim bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
sen kaç aydır istiyordun canım? gerçekten bizede umit oldu.senin adına çok sevindim gerçekten darısı başımıza inşaallah.
insallah canim sagol ben alti aydir ugrasiyordum:) kismet bu zamanaymis

Kızlar merhaba..İlk sayfadan beri okuyorum yazdıklarınızı.Gerçekten bu kürler okadar etkilimi ya..Benimde BAT 10/12/2014. bu tarihe kadar soğan kürüyle başlayıp.12/12/2014 de de bal tarçın çörek otuna devam etsem olurmu ki?

bizde geçen aydan beri bebek istiyoruz ama hastalıklar peşimizi bırakmadı.Bu ay doktor muayenelerimizide olduk sorun yok şimdilik umarım aksiik çıkmazda bebeğimize biran önce kavuşuruz:anneadayı:

kızlar nasılsınız nasıl gidiyo ...Benim adetime 3 gün var ve dün test yaptım idrar testi ama sonuç negatif :( bugünde sabah afedersiniz peçeteyle sildiğimde açık pempe leke geldi ama hala devamı yok 3 saat oldu... :( sanırım kırmızıları görücem bu ay ümidim bbitti :( ama anlamıyorum ben hiç erken olmadım bugüne dek bu nerden çıktı :KK61:

kızlar nasılsınız nasıl gidiyo ...Benim adetime 3 gün var ve dün test yaptım idrar testi ama sonuç negatif :KK43: bugünde sabah afedersiniz peçeteyle sildiğimde açık pempe leke geldi ama hala devamı yok 3 saat oldu... :KK43: sanırım kırmızıları görücem bu ay ümidim bbitti :KK43: ama anlamıyorum ben hiç erken olmadım bugüne dek bu nerden çıktı :KK61:

Bidaha erken test yapma bence .. hayal kırıklığı yaşadığımız yeter artık geciksin 3 5 gün sonra test yapmayı düşünelim..

Rabbim evlat hasreti ile sınamasın..

kızlar nasılsınız nasıl gidiyo ...Benim adetime 3 gün var ve dün test yaptım idrar testi ama sonuç negatif :KK43: bugünde sabah afedersiniz peçeteyle sildiğimde açık pempe leke geldi ama hala devamı yok 3 saat oldu... :KK43: sanırım kırmızıları görücem bu ay ümidim bbitti :KK43: ama anlamıyorum ben hiç erken olmadım bugüne dek bu nerden çıktı :KK61:
cnm umitsizlige kapilma.bendede gecen haftalarda iliskiden sonra cok az lekelenme olmustu kirmizilar gelicek sandim meger hamileymisim:)

hayir cnm cok azdi wcye gittigimde farkettim zaten oyle normal regl kanamasi gibi degildi.benim yumurtlama tarihimden yaklasik bir hafta sonra felan oldu bu olay

bikez geldi yani seninde o_O ama benim adete yakın bi tarih ya o yüzden yerleşme olacağını sanmıyorum kaldı 3 gün :KK57:

kızlar sanırım ben kırmızı kartı gördüm şimdi ben kaldım öbür aya yarında başlarım artık ikinci kez küre :KK61:

Gokcecim hayırlısı olsun
bata az kaldı içimdeki bir his yine olmadı diyor..inş tersi olur ya dua edin kızlar

Günaydın anne adayları :):D bugün ben çörekotu kürüne yeniden başladım, malum düşük yaptığımda bu kürün ikinci ayında hamile kalmıştım.Dilerim yine öyle olur :) siz ne alemdesiniz nasıl gidiyor var mı müjdeli haberler :KK46::anneadayı:

Günaydın anne adayları :):D bugün ben çörekotu kürüne yeniden başladım, malum düşük yaptığımda bu kürün ikinci ayında hamile kalmıştım.Dilerim yine öyle olur :) siz ne alemdesiniz nasıl gidiyor var mı müjdeli haberler :KK46::anneadayı:
geçmiş olsun canım Rabbim inş tez zamanda yine nasip eder. ama bak ne güzel hamile kalabiliyormuşsun en azından bunu biliyorsun..
bugun regl olacakmış gibi karnım ağırdı gece 3 te ağrıyla uyandım bi 5 dk falan sürdü sonrası yok..galiba bu ayda olmadı zaten öyle hissediyorum

Back